Samantha Pyžamo se zrovna pere. ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Přesný, přesný ![]()
"Ženy v metru, které v jedné ruce drží kabelku a ve druhé termohrnek s kávou, protože je evidentní, že kdyby s sebou kávu neměly, na té dlouhé, třicet minut trvající cestě z domova do práce zemřou žízní a vyčerpáním, a pak taky: "Nezlobte se, ale my bez kávy opravdu, ale opravdu nefungujeme!"
Dalia Vcera jsem si taky koupila v Blansku pyzamo!!!![]()
Luna Pyžama z Blanska jsou přece nejlepší! ![]()
...
Dneska jsem dostala od brigádnice, co u nás koncem týdne končí, na rozloučenou bochník domácího chleba. Prý za to, že jsme ji vzali a mohla tam být. To je milé. (Beru úplně každého, kdo mi příjde pod ruku, protože lidi nejsou a tahle slečna ještě denně dojížděla 60 km tam a 60 zpátky.)
Petr Kukal, autor tweetů MK přechází na FF UK. Taktéž bude mít na starosti sociální sítě.
Můžeme se zase těšit. .![]()
http://forum24.cz/legenda-twitteru-petr-kukal-jde-z-ministerstva-na-filozofickou-fakultu/
Trochu mě vyděsilo když mi zazvonil telefon a vidím, že volá někdo z Izraele (bratranec tam studuje a už jednou jsem ho na dálku vysekávala z nějakých potíží), ale nakonec se ukázalo, že je to spolužačka, která žije v Tel Avivu a chtěla mi říct, že přiletí na sraz z gymplu. Neviděla jsem ji od matury, je bezvadná a tak se moc těším!!! A dostala jsem zákaz to komukoli prozradit, takže musím aspoň tady, jinak to nevydržím!! ![]()
Pralinky Godiva, které jsem si dovezla z Paříže. Jak na čokoládu moc nejsem, v životě jsem tak dobrou neměla
. Kam se hrabe nějakej Lindt.
Dnes pivo Matuška k pracovnímu obědu. Bylo výborný a všechno mi po něm šlo skvěle od ruky, asi bych si ho měla dávat častějc :-D.
Zina Matuška je nejlepší pivo :-). Jaký jsi měla, Raketu?
moninika Gratuluju,uprimne....:-)Dcera od podzimz do jara usilovne mlcela,a pak najednou popsala anglicky A4.No a pak uz to slo samo a bylo to cim dal lepsi.
v noci u nas konecne prselo![]()
viktorka_od splavu Závist!!!
Mně dělá radost, že Anouk de Poulain vzala zase jehlu do ruky. Dnes mám na sobě jedny z jejích šatů a cítím se báječně.
Aranel viktorka_od splavu no tak déšť bych tomu neřekla. Ráno v 8 jsem potřebovala trochu hliny na zahradě a totálně suché. Omoklé tak pár mm.
wendulka ty jezdíš i do berlina vid? Kup si tam někdy pralinky Laderach (umlaut a), ty nemaj chybu!
Ounz Jezdim
. O.K. Díky za tip.
Jak já chcu pořádný chcanec! Už tři dny mne bolí kebule a ten jehličnanový pyl všude už spustil alergii i u mě, etalonu zdraví.
Renusatko dzizisketa minimálně ten zasranej pyl to spláchlo, takže chcanec to byl![]()
wendulka nejsou za pár korun, ale stojí za to.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.