Květinové jaro ...
Krásné!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
slniecko Jak se Ti to, prosímtě, povedlo? ![]()
Dalia no, kúpila som si taký malý gerét na úpravu obočia, niečo ako pidiholítko (to ešte nefičalo široké). No a ako som sa sústredila na akciu s očami naširoko otvorenými, tak sm si akosi nevšimla, že si okrem obočia odšmikávam aj mihalnice
...
slniecko Prosím, co znamená "gerét"?
Mamka mi kdysi vyprávěla, že si jako mladá ostříhala řasy schválně. Někde tehdy pochytila, že potom budou delší. ![]()
No, já jsem o řasy přišla už jednou před chemoterapií. Neodolala jsem prodloužení řas těmi nalepovacími. A jednoho krásného dne jsem měla jít na svatbu, jenže některé řasy vypadly a paní přes řasy prostě neměla čas, aby mi vzniklou mezeru doplnila. Tak jsem se naštvala a všechny si sundala sama. Samozřejmě že s umělými šly dolů i moje vlastní. Umělé už nikdy více!
ono totiž vytržená/vypadnutá řasa doroste rychleji, než ta ustřihnutá - řasy nerostou jako vlasy (do délky), ale až teprve když vypadne jedna, tak začne na jejím místě růst nová... jsem to takhle kdysi někde četla a dokonce i vyzkoušela "na vlastní řasy"
to když mi jednou nečekaně vyblafnul zapalovač až do oblasti řas/obočí jednoho oka ![]()
![]()
RoSa Jsem zvědavá, jaké mi teď narostou. Zatím mi přijde, že budou hustější.
Dalia gerét - prístroj
nalepovacie som nikdy neskúšala a vidím, že radšej ani nebudem....
slniecko Za sebe opravdu nedoporučuji! Je s tím jenom práce. Jakmile řasy trošinku povyrostou, tak se často některá (s tou nalepenou) otočí, postupně vypadávají a vznikají nevzhledné mezery, a navíc to působí uměle. Mně osobně se skutečně líbí mnohem více přirozené řasy, byť třeba nejsou kdovíjak dlouhé, husté nebo zatočené.
Dalia das Gerät = německy přístroj:) Jak je vidno, nejen čeština přejímá cizí slova, že?![]()
Korsičanka Díky!
Tak jsem zase o něco moudřejší.
Korsičanka na ja, firhangy, šmuky, oringle, tepich, vercajg....ovšem spisovné nie sú, no...
Já se přidám se svou troškou do mlýna. Jsem světlý a nevýrazný typ a bohužel jsem zdědila kromě jemných a řídkých vlasů taky světlé, krátké a řídké řasy.
Umělé nosím už několik let a jsem naprosto spokojená. Mám ty nejkratší, tenoučké a na jedné své řase mám nalepené dvě umělé. "Moje" kosmetička je strašně šikovná, takže se mi řasy neotáčí, neslepují, nikdy nevypadne samotná umělá řasa, ale vždycky s mou vlastní. Žádné nevzhledné mezery na očích nemám. Musím sice chodit na doplňování každé čtyři týdny, ale je to pro mě mnohem lepší, než každé ráno se snažit řasenkou vykouzlit nějaké řasy. Takhle jen zlehka přetřu ty spodní a jdu.
Vypadají přirozeně, dokonce když jsem svědčila při svatbě kamarádce a líčila mě její vizážistka, na první pohled nepoznala, že jsou umělé a chtěla mi je odlíčit. ![]()
Ono hrozně moc záleží na kosmetičce, která to dělá.
Alena_In Pokud máš dobrou kosmetičku a jsi s řasami spokojená, tak je to fajn. I já chodila na doplňování po cca třech týdnech, ale bylo to jako na houpačce - jednou se to paní povedlo, podruhé jsem už tolik spokojená nebyla. Vydržela jsem to asi čtvrt roku, než šly řasy dolů.
Každopádně ano, může to vypadat pěkně. Mnohdy však potkávám ženy či dívky, na nichž to vypadá s prominutím blbě. Přijde mi, že mnohé neznají míru.
Dalia slniecko wendulka Dekuju, ty tulipany jsou od syna, on je ma strasne rad a nellielovett Ta prostredni kytka je z La Plevela.
(Delaji nadherny
)
A narcisy oskubal tata s mamó u nich na zahrade. ![]()
Luna Taky jsem ti gratulovala![]()
Jak je v Olomouci?
Korsičanka Uaa, ja jsem to prehlidla a uz se mi nekolikrat stalo i v chatu, ze jsem te zamenila s wendulkou, ty ikonky mate stejne barevne a na mym telefonu jsou prtavy!!! Asi potrebuju bryle!
Tak promin, v Olomouci je krasne, ale mam na krku ty nase dva kusy, tak je to dost narocny.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.