Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 19. května 2018 13:43

Mutziputzi to je asi jako kdyz nekdo toleruje homosexualy  wow, no pani, to je velkorysost. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 19. května 2018 13:46

jinx Já nejsem rasista, pro mě černoch jako cikán

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 19. května 2018 13:49

Mutziputzi boha jeho.. kdo tu ma co proti arabske narodnosti?  Krome proletnuvsi myslenky v jefne urcite situaci. Myslenky. Ne zadneho cinu ani nevhodneho chovani .

Aspoň se pokus uznat,ze podobně myšlenka je holt pravděpodobnější po spatreni Arabů, nez např. Japonci nebo Eskymaku.

Člověk je totiž už geneticky uzpusoben tak,ze vyvozuje na základě poznaneho nebo zaziteho.

Ale soudit myšlenky je poněkud.. hloupe. Přestože i to z historie dost dobře známe. 

Howgh.

20970 příspěvků moje polička 19. května 2018 13:52

Dadoo Myšlenky nikdo nesoudí, ale proto je nutná osvěta, aby tyhle myšlenky nebyly a už vůbec se neventilovaly. Když tohle řekne člověk, který není xenofob, čemuž věřím, bohužel to potom legitimizuje i podobný výroky opravdovejch xenofobů, vypadá to že přehánim, ale naopak tohle známe z historie.

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 19. května 2018 13:57

jinx Mutziputzi  vy dve bydte se skvele uplatnily v psdesatych letech jako kadrovacky. Kdo nemysli s nami,mysli proti nam. Zadupat,popravit.

A  vsechna Renusatka  i se svou jednou  "zavadnou " myšlenkou jsou proti vám dvěma prototypem obyčejné lidské tolerance a zdravého rozumu. Bez ironie a nadřazenosti.

20970 příspěvků moje polička 19. května 2018 14:04

Dadoo Vnímáš to přesně naopak, neřku-li to nechápeš...a to srovnání s bolševickou verbeží mě až dost uráží, nic ve zlym

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 19. května 2018 14:05

Dadoo nejaka hystericka ne? prestan byt osobni a navazet se do me, celou dobu sice mudrujes, nicmene uplne mijis point diskuse, ty kadrovacko  

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 19. května 2018 14:06

Mutziputzi me urazit muze jen nekdo, kdo si to zaslouzi  dadoo bohuzel miji podstatu, co se da delat no. 

Online viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 19. května 2018 14:09
Reakce na Dadoo:

Člověk je totiž už geneticky uzpusoben tak,ze vyvozuje na základě poznaneho nebo zaziteho.

​a díky tomu lidstvo přežilo až doteď:D

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 19. května 2018 14:11

Mutziputzi jasně že nic ve zlým. 

20970 příspěvků moje polička 19. května 2018 14:12

​a díky tomu lidstvo přežilo až doteď:D

​Jasný, primitivní pudy ti v dnešní době hodně pomůžou, good luck...až budeš prchat před medvědem, nevlítni pod auto.

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 19. května 2018 14:22

Koukám na svatbu.  Nejlepší je ten veselý konik,který jede před kočárem .

Svatba velmi zajímavá.

49356 příspěvků moje polička 19. května 2018 14:39

Mutziputzi jestli ty nemáš nějaký předsudky vůči autům. možná se dokonce rozhlížíš, když přecházíš přes cestu?!

20970 příspěvků moje polička 19. května 2018 14:44

viktorka_od splavu Podle mě jsou nebezpečný Citroeny, ten jak jede, mam zkaženou vycházku.

49356 příspěvků moje polička 19. května 2018 14:48

Mutziputzi no a seš jasná! zralá do převýchovnýho tábora

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 20. května 2018 02:48

Dadoo diky Mutziputzi ktera rekla vse za me... 

Offline barbucha blogger
35875 příspěvků moje polička 20. května 2018 12:05
Reakce na domenica:

Jako, tušila jsem, že není vyloučené, že dříve nebo později se můžu něčemu podobnému ocitnout blízko... Ale najednou je to tu, je to hodně blízko, nevíš, jestli to nebude pokračovat... 

​Jo, člověk o tom ví, ale týká se to přece těch druhejch... ta blízkost zaskočí, je to pak už osobní.

Takhle jsem se o jeden den, jen náhodou protože jsem tam měla původně být, minula s tím idiotem ve Stockholmu. Nebylo mi z toho vůbec dobře! 

A musím říct, pro potěšení jinx  a Mutziputzi , že mi rovněž není úplně dvakrát, když se mnou do letadla nastupují týpci jednoznačně muslimskýho vzhledu (myslím tím oblečení, plnovous atd.). Není to jen kvůli asociacím, který bohužel vzbuzuje spojení muslim+letadlo... ale řekla bych, že pro nás, postarší evropský ženy, prostě vypadají trochu jako čerti  Tmaví, zarostlí, s pronikavým pohledem... něco jako černej myslivec z Babičky v cizáckým podání Člověk je nedůvěřivej k odlišnostem, to není nic divnýho. 

(A jo, takovej Halík taky vypadá jako satanáš  ale o něm víme, kdo to je). Tak bych tu nedůvěřivost tak šmahem neodsuzovala, protože částečně nemá s racionálnem nic společnýho.

20970 příspěvků moje polička 20. května 2018 12:10

barbucha Tak u tebe je to xenofobní a podle mě i freudovský ten "strach" z muslima

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 20. května 2018 12:11
Reakce na barbucha:

​Jo, člověk o tom ví, ale týká se to přece těch druhejch... ta blízkost zaskočí, je to pak už osobní.

Takhle jsem se o jeden den, jen náhodou protože jsem tam měla původně být, minula s tím idiotem ve Stockholmu. Nebylo mi z toho vůbec dobře! 

​No přesně. Tady jsme se minuli (byla jsem s mladým pánem) doslova o pár metrů a o pár minut. Ale třeba by si nás i tak nevybral, kdo ví...

(Jo, vzpomněla jsem si na tebe.)

Offline barbucha blogger
35875 příspěvků moje polička 20. května 2018 12:12

Mutziputzi 

Bohajeho freudovský!  To se jako bojím že mě zmermomocní, nebo se naopak bojím že ne?