Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 20. května 2018 12:13

barbucha to druhé jsem tím mínila

Offline barbucha blogger
35875 příspěvků moje polička 20. května 2018 12:16

domenica 

To je hrozný. Na to, koho by si ne/vybral, bych nesázela, většinou to berou tak nějak šmahem, hlavně když to vyjde... No jo, ale seď pořád doma  Ten nadhled postiženejch měst je na místě, to by jinak ty lidi nemohli vystrčit z nos z baráku, nemohli by do metra, na ulici... do obchoďáku... 

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 20. května 2018 12:17

barbucha ta uvaha s tema certama mi trochu pripomina hlasity uprdnuti. Bohuzel se to obcas stane a nejde tomu uplne zabranit, ale rozhodne to neni nic, cim by se slusne vychovany clovek na verejnosti chtel prezentovat.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 20. května 2018 12:17
Reakce na Renusatko:

Ty turisticky zajímavá místa jsou hlídaná, ale na ulici nikdo nic neuhlídá.

​Tam leda doufat v rychlou reakci policie (nebo někoho, kdo útočníka zastaví). Minulou sobotu byla policie rychlá (celkem se divím, kde se v té ne úplně maximálně frekventované ulici vlastně vzala), útočníka zastřelila a zabránila mnohem vyššímu počtu obětí.

Offline barbucha blogger
35875 příspěvků moje polička 20. května 2018 12:18
Reakce na Mutziputzi:

barbucha to druhé jsem tím mínila

​Já to věděla  Tak řekni rovnou, že by mě určitě nechtěl ani poslední tuniskej animák, ať se dlouho netrápíme 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 20. května 2018 12:19
Reakce na barbucha:

domenica 

To je hrozný. Na to, koho by si ne/vybral, bych nesázela, většinou to berou tak nějak šmahem, hlavně když to vyjde... No jo, ale seď pořád doma  Ten nadhled postiženejch měst je na místě, to by jinak ty lidi nemohli vystrčit z nos z baráku, nemohli by do metra, na ulici... do obchoďáku... 

​Přesně. To byl druhý silný a zajímavý zážitek... ta rychlá regenerace, otřepání se, vůle pokračovat normálně dál - v obchoďáku, v metru, na ulici... Jinak to prostě nejde.

Online Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 20. května 2018 12:21
Reakce na barbucha:

Mutziputzi 

Bohajeho freudovský!  To se jako bojím že mě zmermomocní, nebo se naopak bojím že ne?  

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 20. května 2018 12:25
Reakce na barbucha:

Mutziputzi 

Bohajeho freudovský!  To se jako bojím že mě zmermomocní, nebo se naopak bojím že ne?  

​Akože Halík ?

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 20. května 2018 12:27

domenica verím tomu zlému pocitu...ja zas nie som schopná poslať dieťa do USA na študijný pobyt, kde by bolo v bezpečnom prostredí - u môjho otca - lebo, lebo...ako štatisticky je mmi jasné, že je to absurdné, ale aj tak...

20970 příspěvků moje polička 20. května 2018 12:27

slniecko ale né, tohle je muslimskej čert vs. pražská sugar mama

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 20. května 2018 12:30

Mutziputzi výraz "sugar mama" Freud nikdy vo svojich prácach nepoužil, to by som vedela !

Ale ja viem, pochopila som, chcela som to posunúť ešte ďalej...

Offline barbucha blogger
35875 příspěvků moje polička 20. května 2018 12:32
Reakce na slniecko:

​Akože Halík ?

Mutziputzi 

Hele ty sugarteto, já jen poukazuju na exotickej zjev dotyčnejch, ke kterýmu prostě přistupuješ podvědomě opatrnějc, no. 

20970 příspěvků moje polička 20. května 2018 12:32

barbucha naopak

Offline barbucha blogger
35875 příspěvků moje polička 20. května 2018 12:39

Mutziputzi 

Může to bejt i naopak. Někomu se takovej ďábelskej typ líbí, proti gustu atd. atd. Ale já byla vždycky spíš na blonďáky, a to už prosím pěkně v době, kdy jsi "jiný" lidi mohla vidět tak nanejvejš ve filmech o Vinnetouovi, takže žádnej uměle vytvořenej předsudek nehrozil 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 20. května 2018 12:51
Reakce na slniecko:

domenica verím tomu zlému pocitu...ja zas nie som schopná poslať dieťa do USA na študijný pobyt, kde by bolo v bezpečnom prostredí - u môjho otca - lebo, lebo...ako štatisticky je mmi jasné, že je to absurdné, ale aj tak...

​Njn, ale jak píšu, to akutně nepříjemný je pryč, jede se dál, do Paříže se brzo vrátím... v tomhle se snažím být fatalista.

Online Setare
942 příspěvků moje polička 21. května 2018 06:25

slniecko No, mne uz tenhle rok prisel patej! dopis, jak ve skole neustale zvysujou bezpecnost, brzy se zrejme skola promeni ve vezeni s nejvyssim stupnem zabezpeceni. Takze te trochu chapu, me hodne sejri to protezovany "ozbrojime vsechny" reseni. 

domenica Jsi dobra, ze mas tenhle pristup i po tom neprijemnym hodne blizkym setkani. ale mas pravdu, co jinyho s tim v pozici obcana. 

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 21. května 2018 10:41
Reakce na Setare:

slniecko me hodne sejri to protezovany "ozbrojime vsechny" reseni.

​No to je niečo, na čo proste nenachádzam slušný komentár...

Online viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 21. května 2018 21:13

radost snad ani ne, ale je to hodně zajímavý

https://www.gapminder.org/dollar-street/matrix

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 22. května 2018 08:21

Mladsi dite vzali do skolky!  Slecna uz to tam zna, chodime pro brachu, tak snad se ji tam bude taky libit.

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 22. května 2018 08:29

viktorka_od splavu to teda je, skvelej projekt!