Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline RoSa
10172 příspěvků moje polička 08. srpna 2018 21:19

viktorka_od splavu musíš si přivstat - to ještě skla nejsou rozpálený!

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 08. srpna 2018 21:25

RoSa rozpálený u nás ráno nejsou, to máš pravdu, brzy nám do oken nesvítí.. ale pořád je uvnitř 30 C, pak to vystoupá venku ve stínu (!!) až k té čtyřicítce...

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 08. srpna 2018 21:26

viktorka_od splavu u nas zaclo lit jen co jsem zalila ty svoje dva skromne truhlicky...

Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 08. srpna 2018 21:32

Musíte pořádně zalít zahradu, ale fakt fest!! To funguje spolehlivě  

U nás tři kapky, vesnice okolo vyplavené, hasiči 30 výjezdů 

Online Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 08. srpna 2018 21:32

Na vesnici vzduch sice chladnej, ale voda ma 38° a bubla, vino ma teplotu akorat a za chvili to bude i vyhledem na hvezdy 

Offline Pinot Noir
29888 příspěvků moje polička 08. srpna 2018 23:26

Garfie S tím zalitím zahrady to potvrzuji 

Offline barbucha blogger
35860 příspěvků moje polička 09. srpna 2018 10:36
Reakce na RoSa:

viktorka_od splavu musíš si přivstat - to ještě skla nejsou rozpálený!

​Ty nedáš pokoj?!  Du senile Bettfluchterin! 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 09. srpna 2018 14:27

Podařilo se mi podélně zaparkovat mezi dvě auta do díry, co nebyla stavěná na náklaďák!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. srpna 2018 14:30

Zina 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 09. srpna 2018 15:01

paktofonika Díky, Je to spíš ostuda, že to neumím, ale pravda je, že jsme to doteď až tak nepotřebovala. Pořád si plánuju, že si někam dám dvě krabice a budu trénovat, ale vždycky si an to vzpomenu, až když chci zaparkovat někde, kde je místo podél jen pro jedno auto a já musím s hanbou odjet :-):-).

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. srpna 2018 15:07

Zina To chápem. V Brne som neustále parkovala aj tam kde sa to zdalo nemožné a teraz tu je všade miesta až až a aj keď neďaleko mám pozĺžne parkovacie miesta tak tam od doby zavedenia zón nikto veľmi neparkuje :D S krabicami alebo kužeľkami sa mi šaškovať veľmi nechce, ale sem tam si to pripomeniem a ide mi to. 

Ináč keď sme pri parkovaní tak ma vždy iritujú ľudia ktorí potrebuju just zaparkovať tesne pred vstupom do obchodu. Minule som takto krúžila so známou po parkovisku pre Kauflandom, no už by som za tú dobu prešla parkovisko peši, nakúpila, zaplatila a vrátila sa :D 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 09. srpna 2018 15:18

Já to mám pořád na to do listu, ale aut v okolí domu pomalu přibývá, takže hádám, že se na časem budu muset naučit tak jako tak. Mně právě nevadí si popojít, těch pár kroků k nákupáku ráda vyměním za pohodlnější parkování, ale když se jednou za čas dostanu do situace, že je všude plno a já musím odjet někam doprčič jen proto, že se neumím vnořit mezi dvě auta, tak mám na sebe vztek.

A myslím, že jak se to jednou naučíš, tak už to asi nezapomeneš.

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 09. srpna 2018 20:43

Zina Jdi do toho. Já jsem to kdysi natrénovala na odlehlém parkovišti mezi pneumatikami. Fakt tři hodiny parkování, na obě strany. Ale natrénovala jsem to a je to super. Zaparkuju kdekoli, manžel se mi směje, že každá mezera menši než auto, je pro mě výzva... :-).

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 09. srpna 2018 20:54

Zina Já taky asi první tři roky parkovala jen kolmo. A pak jsem jednou zapomněla, že to podél neumím, a bylo to. Dneska nechápu, proč je to pro někoho problém, vždyť to nic není. Jen se odhodlat a nebát se. Držím palce 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 09. srpna 2018 23:32

Dadoo No, myslím, že pokud je to místo delší než na jedno auto, tak to asi problém není pro nikoho. Ovšem napasovat se do přesné mezery a ještě rychle, abych neblokovala další účastníky  ... Musím víc trénovat .

Offline RoSa
10172 příspěvků moje polička 09. srpna 2018 23:41

Zina tohle je myslím docela fajn návod

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 09. srpna 2018 23:49

whiskas Znám několik ženských, které se o to raději ani nepokouší. Když už to člověk umí, zdá se to být snadné, ale odhodlat se k tomu. Navíc třeba na frakventované silni za plného provozu. Není to sranda. Stres, že to nedám napoprvé, že zablokuju provoz, že budu vypadat jak "ženská za volantem". Prostě si nevěří a bojí se toho.

Ale je to opravdu hlavně o zkušenosti a tréninku.

Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 10. srpna 2018 07:27

RoSa Návod je super, takhle to vlastně taky dělám, ale vlezla by se tam dvě auta :-D 

Já se to dobře naučila při životě v centru města, jednou jsem si dokonce vysloužila obdiv od dělníků, co opravovali na místě, kde jsem parkovala, dům. Ne tedy díky parkování, ale díky vyjetí. Měla jsem bez přehánění na obě strany auta cca pět centimetrů, normálně jsem se málem rozbrečela. Vyjížděla jsem snad půl hodiny po milimetrech, chlapi přestali pracovat a  seběhli se....ale nakonec mi normálně uznale tleskali. Musím se přiznat, že mi naopak větší problém dělá kolmé parkování u supermarketů 

Offline Lamicka
14193 příspěvků moje polička 10. srpna 2018 08:35

To já jsem ještě větší expert. Neumím parkovat nakolmo, když jedu v pravém pruhu a mám parkovat vpravo. Navíc je u nás v ulici dost provoz, tak nějaké manévrování nepřichází v úvahu. Takže kroužím kolem jak šílená dokud nenajdu místo vlevo . Manžel přijede, zacouvá a hotovo. 

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 10. srpna 2018 08:36

Dadoo hm ten navod je k parkovani do toho mista na dve auta co tam jsou:-) me to naucila kamaradka kdyz uz jsem mela asi 15 let ridicak, do te doby mi nebyl nikdo schopen normalne rict ten jednoduchy postup... nechapu. ted mam trochu problem jen kdyz ta dve auta mezi ktera zajizdim nestoji rovne, treba v zatacce.