Lamicka vpravo je to tezsi, ale ja tak musim kazdy den, u nas se vlevo neda:-) rozdil je nakonec jen v jedne veci-kdyz vlevo, tak volantem na opacnou stranu ve chvili kdy ve zpetnem zrcatku vidim celou spz auta za mnou. vpravo-jakmile vidim pul spz:-)
Co Vám dnes udělalo radost.?.
viktorka_od splavu to si nekdy az nebude provoz vyzkousim:) ono mi nepomaha ani to, ze posledni dobou ridim strasne malo, takze tu i parkuju malo. Po Praze jezdim mhd, deti maji skolu a krouzky kousek od domu. Nakupuju v malych obchodech a vetsi mi vozi tesco. Na jednu stranu je to super, ale ridit bych potrebovala víc.
RoSa Děkuju. Návod vypadá rozumně, místo je teda velkorysé, tam bych asi po troše oprav zajela i teď (vtipný je, že pána znám, jsem ho potkala na jedné svatbě :-).
whiskas Problém to právě je, když nevíte, kdy máte začít točit zpět a jak velký má být ten rejd, tak můžete taky zůstat trčet čunákem do silnice :-).
Garfie Jste dobrá, to já bych asi vzdala rovnou a šla prosit ty dělníky, ať mi vyjedou.
Ja mam nejvetsi problem s parkovanim ve chvili, kdy vymenim auta - a funguje to jak z meho do manzelova, tak opacne. Jsou jinak velka, maji kazde jiny rejd, kazde je trochu jinak siroke a je to.
Ja nechápem ako niekto dokáže parkovať keď sa pozerá dozadu cez plece. Ja mám pocit že ak by som sa obzrela tak na 100% nabúram. S parkovaním vpravo, vľavo a pod nemám žiaden problém ale iba pomocou späťákov.
Zina zpet tocit prave v te chvili podle spz zadniho auta a naplno nadoraz:-) nerikam ze mi to vzdy presne vyjde, ale prave kdyz jsem trochu nervozni (ze blokuju provoz apod)a neudelam to uplne presne
viktorka_od splavu Jako když ji vidím v čelním zrcátku? Si to teď od PC neumím představit.
paktofonika jj, kdyz se obracim neudrzim rovne volant:-) ale na prave zrcatko jsem se naucila az s nakladem za zadnim okynkem. kdyz jsem zacinala ridit tak na autech nebyvalo:P
Zina skoda ze ti to nemuzu ukazat:-) ano, couvas naplno na jednu stranu a koukas do horniho zrcatka. ve chvili kdy vidis hranu spz auta za sebou tak pomalinku jeste kousek -az je videt bud presne do pulky, nebo presne na konec, podle strany. v ten moment zacnes tocit naopak
viktorka_od splavu Akože nebolo pravé zrkadlo? :O Ja používam len zrkadlá, neviem si predstaviť že by mi tam jedno chýbalo :D Dlho som si musela zvykať na fóliu na zadnom okne, teraz mi to príde divné keď sa pozerám do stredového zrkadla a zdá sa mi že je zamračené alebo že mám zrkadlo prepnuté na nočný režim.
paktofonika to me dojimao v autoskole, kdyz mi instruktor rekl, at se otocim dozadu. No ja tam videla maximalne tak zadni sedadla, ale ne ven z auta
a on mi vubec neveril, mizera!
711990 instruktor![]()
paktofonika tak na novejsich uz bylo, ale ja jezdila se skoda 1000, wartburg apod:) favorit ve kterem jsem delala autoskolu uz mel obe
711990
... a co takovej ten dětskej podsedák, ten by to nespravil? dřív se dávaly polštářky ![]()
viktorka_od splavu já jsem dělala autoškolu na stodvacítce - hrozný auto!
zlatej favouš pak
Ja som mala divných inštruktorov. Jeden na sedadle pomaly ležal a zjedol za jazdu skoro celý obed a stále sme zastavovali pri obchode, ďalší bol hrozný nervák, keď som sa rozbiehala do prudkého kopca na trojke tak div neomdlel a stále do mňa hučal a zasahoval mi do riadenia, no a potom jedna milá pani a od nej som sa naučila najviac. Ak by som si v tej dobe mohla vybrať tak chodím iba k nej. S ňou som mala aj jazdu s komisárom. Išla s nami vtedy aj pani čo mala ísť po mne a celú jazdu zo zadného sedadla kričala ako mi to super ide a že ona neprejde. K pohode mi to vtedy nepomohlo.
viktorka_od splavu Favorit :D Priateľ ho mal keď sme sa spoznali, toľko srandy sme so žiadným iným autom nezažili :D
RoSa jaak hrozný?! měli jsme tuhle barvu, miláček to byl

(ale už ten novější typ s hranatými světly, nenašla jsem tak pěknou fotku:-)
viktorka_od splavu Že bych dorazila někam na sraz a učili byste mě parkovat? :-D A děkuju, zkusím to.
paktofonika Taky si pamatuju, že v naší starý škodovce to druhý nebylo, ono tam celkově skoro nic nebylo.
A když tak nad tím přemýšlím, tak mi přijde divný, že nás to podélný parkování (jakožto ani zacouvávání někam) neučili v autoškole, ani při zkouškách to po nás nikdo nechtěl.
Zina neučili, páč bysme tam některé asi docházely doteď
(a to muž prý v autoškole dokonce couval s přívěsným vozíkem:-) to jsem v životě nedělala teda
viktorka_od splavu tohle je i můj miláček, barva přesná a měli jsme typ 105 ![]()
Zina Fakt nechcel? Ja som musela parkovať na každom rohu, v kopci, z kopca, furt sa ma pýtali ako podopriem koleso o obrubník ak parkujem v kopci, pozdĺžne, priečne, na obrubníku, pri nákupných centrách, v jednosmerkách...no parkovala som minimálne 5x každú jazdu. Na skúškovej jazde som na konci dostala za úlohu pozdĺžne parkovanie a dala som to ale bála som sa lebo medzi poslednou jazdou a skúškami som mala 3 týždne pauzu, tak to bohužiaľ vyšlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.