paktofonika jo, já měla nerváka kterej mi za jízdy bouchal do volantu (to bylo fakt strašný) a pak paní, která mluvila divným nářečím a já nerozuměla co mám dělat, když "sešoupněte spojku"
Co Vám dnes udělalo radost.?.
viktorka_od splavu Chodila som do autoškoly na Veverí, mali tam staré Fábie, jednotka sa dala zaradiť iba keď som ju pekne poprosila. Raz odišiel posilovač a nervák ma žiadal aby som ho odviezla do servisu ale on nevedel kde je takže sme krúžili po Komárove hore dole a ten už mal len nerva že nevie kde to je a furt mi točil s volantom, šliapal bezdôvodne na brzdy a tak. Uff, že ja som to vôbec dala. Ale som rada že som robila autoškolu vo väčšom meste, nevýhoda že som ho veľmi nepoznala takže keď mi povedali že ideme na Cejl tak som nevedela že o čo ide :D
paktofonika Nechtěli, vůbec nikdo, přitom řidičák jsem si dělal někdy kolem roku 2000, což už nebyla doba, kdy byly v ulici celkem 3 auta a nebylo moc co řešit (si u starých českých filmů vždycky všimnu těch neobestavěných ulic).
Rozjíždění do kopce jsem dělal snad na každý druhý jízdě, ale cílený parkování ani jednou.
Zina A pritom parkovanie v kopci je podľa mňa dosť obtiažne.
Zina A taky moc nemusím, když se mám trefit ještě správně částí vozu na obrubník a nezabrat půlku chodníku
. A to místo na cm velké (malé) mě dohání k šílenství a když parkuji s autem přítele, tak jsem tak mimo, že mi ani parkovací kamery nepomáhají s stále je "kontroluji" jestli jim mohu důvěřovat
. Zvukocý signál je docela v pohodě, ale stejně kontroluji
.
paktofonika chvíli jsem bydlela v místě, kde se dalo parkovat jen podélně v prudkým kopci... to byly nervy:-)
auta bez posilovače volantu normálka, to jsem měla bicáky:-) jsem se těšila až nasněží, že se bude dobře parkovat. zajímavý že chlapi dycky mrmlali proč když vyjíždím nebo zajíždím na parkovací místo už během otáčení volantu popojíždím, že si volant nesrovnám na místě a pak se nerozjedu. nemohl žádnej pochopit, že na suché silnici ve stojícím autě ten volant prostě neotočim. nu což.. ale brzdy bez posilovače, to bylo maso:-) ale ty teda pamatuju jen u traktoru, na který jsem udělala řidičák a pak už s ním nikdy nejela.-P
whiskas na ten zvuk se moc nespolíhám.. raději. občas pípá i když se nic neděje a jednou se mi stalo, že jsem pořádně práskla do auta za mnou, protože se neráčily vůbec zapnout i když tam bylo auto jako kráva. jsem si pak dělala srandu že mělo asi nějaký "stealth" nátěr:P naštěstí se nic nerozbilo
Tak dámy, já jezdím nejradši do obchoďáku, kde parkuju takhle, na 1. řadě netrvám (fotku jsem kdysi posílala pro pobavení manželovi, proto ji mám). ![]()
moninika
no však co má být, taky se necpu hned ke vchodu, ráda se projdu:-)
Zina v autoškole som parkovala ako malý bôžik, bola to jediná vec ktorá mi išla. Odkedy mám vodičák, cúvaním parkujem, len keď okolo mňa nestoja žiadne autá, to isté s pozdĺžnym parkovaním, vlastne parkovanie je moja nočná mora. A rovnako, ak je niekde plné parkovisko a je tam miesto (zle dostupné) len pre 1 auto, odchádzam inam
. Šoférujem 6 či 7 rokov takmer denne (vrátane dlhých trás), ale parkovanie a cúvanie teda nedávam (moja jediná búračka bola, keď som pri cúvaní nabrala za sebou stojace auto
).
Můj instruktor měl názor, že ženský za volant nepatří, takže většinou jen jedovatě komentoval moje pokusy o zaparkování, moc mě toho nenaučil (dělali jsme to při střední škole, takže takovej byl na všechny, ani nám v tom telecím věku nepřišlo, že bychom si mohli stěžovat).
Řidičák mi ale dali! ... Díky tomu, že bylo strašný náledí a spolužákyně přede mou skoro nabrala na křižovatce houkající sanitku, takže policajt i instruktor byli rádi, když jsem je přímou cestou (krátkou) dopravila zpátky do autoškoly. ![]()
DrowRanger Já sjem si teď prohlídla video od Rosy a pokusila si vrýt do hlavy instrukce od Viktorky a nic menšího než parkování ala malý bôžik už od sebe nečekám :-D.
A od zkoušky mě poprvý vyhodili, protože jsem při závěrečném parkování najela na obrubník (!), ale určitě jsem to díky tomu usnadnila všem, kdo šli po mně.
Zina tiež som to video pozerala a musím to niekedy vyskúšať, ak nezabudnem (ale u nás sa našťastie v 90% prípadov dá zaparkovať kolmo predkom
).
viktorka_od splavu Me taky instruktor ucil couvat s otocenim dozadu. Az kdyz to videl tata, tak mi poradil zrcatka.
DrowRanger Zina No v najhoršom prípade si môžete zaplatiť jazdy kde sa budete venovať iba parkovaniu.
whiskas Ja bezne po zaparkovani vybiham a kontroluju, jak stojim. Tohle nikdy neodhadnu.
viktorka_od splavu Manzel ridil auto kamarada, couvnul si v podelnem stani a bouchnul do auta za nami, protoze zapomnel, ze to auto nema senzory. Nastesti se taky nic nestalo.
viktorka_od splavu Tak systém u partnerova auta je spolehlivý, navíc v kooperaci s těmi kamerami moc chyb asi udělat nemůže, ale já jsem prostě "nedůvěřivá", přitom naviguje skvěle. Jen si říkám, zvyknout si na to a pak se ocitnout v autě bez této vychytávky, jsem ztracena
. Ale to je asi jen můj problém. Přítel (asi jako každý chlap) parkuje bez problémů kdekoli a s čímkoli.
whiskas Ja bezne po zaparkovani vybiham a kontroluju, jak stojim. Tohle nikdy neodhadnu.
viktorka_od splavu Manzel ridil auto kamarada, couvnul si v podelnem stani a bouchnul do auta za nami, protoze zapomnel, ze to auto nema senzory. Nastesti se taky nic nestalo.
![]()
![]()
Ja sa tiež spolieham na senzory + zrkadielka, neotáčam sa. Ale tak zas sa mi podarilo pokriviť podvozok ako som týmto spôsobom prešla cez pník.
DrowRanger ja umim parkovat pozadu a podelne jak rikas, jako malý bôžik, ale popředu mezi dvě auta nevjedu. Prostě netuším jak a dostanu paniku, že se tam nějak zašprajcuju:D
z toho mi vychazi, ze bysme to tady nejak hromadne daly dokupy, kazda umi parkovat nejak:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.