Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Online Garfie
28558 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 12:30

Tak Betty  to je fakt...

Luna Aha, já nějak pochopila, že máš něco v uměleckém oboru, ale už neučíš...ale tak to jsou ty náznaky, pokud se někdo nevyjádří úplně naplno, tak si můžeme domýšlet co chceme. Což mi připomnělo jeden z nejzábavnějších večírků ve dvou, co jsem zažila-potkaly jsme s kamarádkou v baru bývalého spolužáka z gymplu a on se tvářil tak hrozně tajemně a nechtěl prozradit, čím se živí, že jsme pak spolu strávily na baru dvě úžasné hodiny a trumfovaly se, která z nás vymyslí bizarnější zaměstnání, o kterém by nám nemohl/nechtěl říct (špion, oblékač mrtvol, dealer drog a tak...) 

Offline zdensy
1137 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 12:43

Marbuša , něžné obrázky, díky za tip!

Offline Luna
10866 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 13:27

Garfie Mám vystudovanou malbu, na tom zas nic tak špatnýho není. No a pak jsem si udělala pdf, páč jsem chtěla pracovat na zušce, to byl můj dětský sen. Mě nikdy nenapadlo, že se tam nedá jen tak dostat. 

No kdyby to nebylo tak blbě placený, šla bych dělat asistentku nějakýmu znevýhodněnýmu žákovi, s těma mám zkušeností dost a troufám si říct, že to s nima docela umím...a přijde mi to i užitečný. Ale uvidím, co ještě časem vymyslím, nemám problém dělat kdeco...

Online Garfie
28558 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 13:35

Luna Fakt? Tak to smekám, já bych na to neměla nervy, ale práce je to užitečná.  Za malbu by se asi taky nestyděl, leda možná za malbu pokojů s vysokou, ale doufám, že ani to ne, protože já miluju, když lidi dělají i s vyšším vzděláním nějakou manuální práci jen proto, že ji mají rádi. Jako můj nejoblíbenější stolař, který má inženýrský titul :-) A v kavárně se mnou kdysi dělala holka, která měla vystudovanou latinu a starořečtinu 

Offline Luna
10866 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 13:47

Garfie No tak to je trochu ta daň za studování "toho, co tě baví a co máš rád", u všech to bohužel nejsou práva, ekonomka, angličtina nebo technika no... 

Z toho, co jsem dělala, mě nejvíc asi bavila práce v uprchlických zařízeních, co si tak vzpomenu...No a nejmíň všelijaké kancelářské brigády, nejsem vhodný typ na organizování, pořádek nebo nedejbůh vymýšlení čehokoli praktického. Ale i to jsem přežila.

Online Garfie
28558 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 14:00

Luna No to se asi shodneme, teď si zrovna pochvala novou práci kamarádka (šéfka nějakého odboru na obecním úřadu) se slovy "mě to baví, ale tebe by to zabilo!" 

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 14:17

Luna Učitelky výtvarky na zuš . U nás je vesnická zuška, ale paní učitelka je úplně úžasná, hrozně akční, vymýšlí nové výtvarné postupy, aby to děti bavilo, jezdí s nimi na exkurze, na prodloužený víkend do plenéru, atd.. A dítko je už třetím rokem nadšené.

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 14:39
Reakce na Luna:

jsem chtěla pracovat na zušce, to byl můj dětský sen. Mě nikdy nenapadlo, že se tam nedá jen tak dostat.

​A jak se tam teda člověk dostane? Jsem strašně zvědavá.

Offline Luna
10866 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 15:22

coralline Az se tam dostanu, dam vedet. Ale jednou jsem se ptala na praci a dostalo se mi odpovedi, ze :"Co? Vy tu hledate praci? On tu nekdo umrel?" Nj, jsou to dozivotni mista.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 18:29

Dnes mi přišel vánoční dárek, který mi doslova vyrazil dech. Jedna vzácná duše dala mým veršům tuto podobu ... 

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 19:02

Dalia to je krásne !

Offline zdensy
1137 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 20:39

Dali, kam si kalendář pověsíš? Bude se Ti  při pohledu na něj krásně snídat

Offline berush
465 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 20:54

Letošní poslední růže ze zahrady, nádherně voní. Další budou tak za 7 měsíců.

Online continuity
43129 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 21:01

dneska dve holky (dvojcata) zpivaly na namesti Republiky. nejdriv to byl poulicni koncert a na konci regulerni happening  fakt mi to udelalo hezky vecer.

Online continuity
43129 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 21:03

Dalia to je krasny darek. 

Offline Biely kvet
4150 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 21:17

berush Prekrásna kytica! 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 21:31
Reakce na zdensy:

Dali, kam si kalendář pověsíš? Bude se Ti  při pohledu na něj krásně snídat

​Ještě nejsem rozhodnutá. Možná nad psací stůl. 

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 21:59

Na hlavní tahu Opava - Ostrava prodávají draky, takové ty velké s dlouhatanánskými ocasy. Pár jich pouští a oni si tam majestátně plavou vzduchem. Jdou vidět z velké dálky, takové hejno to je. Fakt krása.

Offline Miru
16815 příspěvků moje polička 17. listopadu 2018 04:33

berush 

To je moc pěkná kytice!, a když ke všemu ještě i voní

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 17. listopadu 2018 08:57

Garfie Tak já jsem se jednou krátce po škole potkala se spolužákem a chvíli jsme kecali, a když jsem se ho zeptala co dělá, tak mi řekl, že prodává drogy. A já hahaha, já jsem luxusní štětka...No, jenže on byl opravdu drogový dealer .