rozarka Kokoska
taky jsem si delší dobu nekoupila boty ... teď mám o důvod víc, proč to napravit.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Potrefenáhusa Jako nasadit i na ruce? Tak to by asi pozornost od ostatního zjevu fakt odvedlo ![]()
barbucha Chci vidět ty boty, abych si je taky mohla koupit a zamaskovala těch zanedbanejch stopadesát. Jen škoda, že nemůžu nosit dvoje a víc najednou, abych posílila ten obdiv okolí!
Mám normální kotníkový (chelsea) vagabondy, placky bez podpatku. Že by byly natolik divný, aby odvedly pozornost od zbytku výše? ![]()
Můžeš si obout dvoje najednou, proč by ne. Pokud k tomu polezeš po čtyřech... obdiv určitě posílen bude: Chudák se sotva plazí, ale nevzdává to! ![]()
Hlavně nepřeháněj
Ale jako záminka k nákupu dobrý, ne? ![]()
barbucha Chudák se sotva plazí, ale nevzdává to!
![]()
continuity přikoupím chrániče na kolena a pro jistotu i na lokty!
Kokoska .. a na.. oblicej![]()
Mám zase paní na úklid ![]()
Kokoska Nosit na hrudi fotku botníku?![]()
barbucha Tak to byl dneska na lichotky úrodný den. Mně složila úžasnou poklonu na rodičáku babička mého žáka. Velice krásná a charismatická stará dáma. Možná mi chtěla vrátit lichotku, kterou jsem před časem říkala jejímu vnukovi, jak je babička krásná a nesmírně zajímavá žena, a moudrá.
jenom mě napadlo, když mi složila ten krásný kompliment před dalšími osmi rodiči, že jsem tedy tenkrát, když mě viděla naposledy, musela vypadat fakt úplně příšerně
Ale bylo to moc milé.
Dadoo , to je milé. Kolik tu máme ještě učitelek? Dadoo, Fleur, Korsičanka, Dalia...
zdensy Luna
Garfie ja som to tak pochopila, že zanedlho zase bude?
zdensy Mám dojem, že i Gellnerova ?
Garfie jednou učitelka, navždy učitelka. Ta nálepka ti zůstane.![]()
Dneska jsem objevila malířku Sam Toft. Když ne obraz, tak aspoň hrnek si s jejím obrázkem koupím, vykouzlila mi úsměv na tváři a ten hrnek na stole by teda mohl být užitečný - třeba v pondělí ráno.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.