Ja chodim k nam do lesika, ja se v prirode nebojim, mam nachozeno i sama po horach. I ted v zime, klidne po tme, ale to radsi bez celovky, aby me nebylo videt na kilometr.. Ale potkavam vetsinou dalsi bezce a sem tam srny,, trochu je blbe, ze u vstupu bydli bezdomovec, uchylu se bojim spis ve mestskych parcich.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
continuity jojo, proto já nejraději chodím povenku v zimě. to tu nejsou. tma mi nevadí, naopak, na běhání ideál (aspoň mě nikdo pořádně nevidí:-)
povedlo se mi naplnit detem adventni kalendare, sviti to, na tom druhem se toci kolotoc, no cele je to uzasne, deti se z toho zblazni
. akorat ten mensi ma priserne male ty okynka, no byla to letos vyzva.

continuity No ty blaho
Tak tohle za nas fakt nebylo...
Sice už včera ..koncert Nightwish..ale radost z toho mam i dneska. Byl to mazec.
continuity Jezis to je parada, kde sa take da zohnat?
stes By mi zabilo![]()
Mrakoplas vsude mozne. Legler small foot. Ale ten druhy ma okynka, ze se tam nevejde ani lindt bonbon. Ale je hezci, tak jsem si ho nechala.
continuity co tam maji? Sladkosti nebo drobne hmotne dary?
Pavlena ja nekde videla adventni kalendar s drobnou bizuterii.. z toho bych se v dobe kdy jsem si hrala na princezny asi pocurala blahem![]()
viktorka_od splavu to ja taky. Vubec ja bych se asi coby dite pominula z navstevy jakehokoliv dnesniho hrackarstvi nebo prodejny vytvarnych potreb...
Pavlena ruzne, jsou tam rozebrane takove ty pandora style naramky, asi pet ukolu s hadankou, to si pak najdou kulichy, silonky, karty na Dixit... a nejake tetovacky. Bonbonu fakt jenom par, asi tri. Ja tam nerada davam sladkosti, bude Mikulas, u nas se dost pece, toho sladkeho je pred Vanoci dost i tak.
Uz jsem dvakrat rozebirala do adventnoho kalendare i krabici toho vanocniho lega, ale to je prace pro vraha.
Mně už vyprávěl, že jako dítě dostal adventní kalendář s legem, takový štěstí si ve svým děství vůbec neumím představit! My jsme se se segrou dělily o ten čokoládovej, když se do vůbec Budějc dostaly, lego měla kamarádka jedný holky, co jsem znala, to bylo něco tak bájnýho jak plechovka od coca coly.
Uznejte, když teď znáte ty srdceryvný okonosti, že je prostě nezbytný, abych si pro sebe aspoň jeden z těch postovaných objednala!
Zina zasloužíš si to!!!!! Mně moje teta slíbila k jedněm vánocům pravý džíny a angličáka a nakonec se to od léta nějak přetransformovalo do kalhot na zavazování na mašličky na ramenou z nějakýho trapnýho modrotisku, co mi sama ušila, a místo angličáka jsem dostala takový malý žlutý plastový autíčko, kterýmu záhy okousal kolečko pes, takže už s ním nešlo kroutit a jezdit....
Zina Jasně. Mne každý rok jenom mrzí, že mít víc než jeden by bylo přeci jen moc. Já letos vyměnila L’Occitane za Rituals, manžel dostane kávový. Děti už Legu nebo Schleich kapku odrůstají, alternativu jsem zatím nevymyslela,, ale látkového mikuláše a sobíka, co mají každá už od druhých Vánoc, pověsit a naplnit prostě musíme.![]()
Zina klido objednej, my co jsme si k tomu poridili deti, uz vymluvu mame. Jenom musis nekoho presvedcit, at ti ho naplni. :D
Sweet Potato my mame hraci skrinky na bonbony. Taky asi uz 5 let. Starsi se mi ted sverila, ze se na tu skrinku tesi
Ja som si užila adventny kalendár až ako dospelá. Teraz si robím radosť s kozmetickým, robím kalendár pre psov (viem crazydoglady). Najhoršie bolo, keď vyšiel Mikuláš na v týždni, všetci giga balíčky plné mandaríniek, kinder vajíčok...
Sweet Potato kávový bychom užili. Odkaz bys neměla, prosím?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.