Catherinne bohužel pár metrů pod vrcholem už bylo ošklivě :-(
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Dnes mi udělalo radost, že jsem udělala radost :-)
Na naší venkovské poště vystřídala bezva pošťáka taková nerudná paní, je mladší než já, ale věčně nakvašená a nepříjemná, snažím se tam nechodit a raději věci vyřizovat na jiné poště. Dneska jsem tam ale musela a pochválila jsem jí účes a ona úplně roztála a deset minut si se mnou přívětivě povídala o vlasech a kadeřnicích :-)
Doufám, že si mě zapamatuje!!!
Garfie to je hezký... jak málo stačí :-)
Lamicka
Tak to je vtipný, to jsem nemusela na příležitost k "roztátí" čekat tak dlouho....
Garfie na nasi venkovske poste jsou dve, nerudna baba a jeji vedouci. Muz ma stale bydliste jinde, takze mu vyzvedavam postu ja pres den, vedouci vi, nemusim se tahat s prukazkou vyzvedavackou atd, ta druha ji vyzaduje vzdy i kdyz presne vi o koho jde :D posledne delala zase obstrukce tak ji ta vedouci rika, ale no tak, vzdyt pani znate tak ji tu postu dejte (kyselila dost, ja vzdycky pozaduju jeste danovy doklad kvuli ucetnictvi a ji to pokazde hrozne obtezuje...)
rasaNori Tak jí příště zkus taky něco pochválit ![]()
Garfie treba jak se krasne ksichti? :D
Garfie za chvili tam mirim, muzu po ceste vymyslet :D
rasaNori pak dej vědět :-)
Magráta skoda, byla tam jen vedouci a ta je v pohode :)
Dnes mi udělalo radost, že jsem udělala radost :-)
Na naší venkovské poště vystřídala bezva pošťáka taková nerudná paní, je mladší než já, ale věčně nakvašená a nepříjemná, snažím se tam nechodit a raději věci vyřizovat na jiné poště. Dneska jsem tam ale musela a pochválila jsem jí účes a ona úplně roztála a deset minut si se mnou přívětivě povídala o vlasech a kadeřnicích :-)
Doufám, že si mě zapamatuje!!!
To je milé, mali by sme si z Teba brať príklad! ![]()
Biely kvet Děkuji, to je milé
budu to dělat častěji.
A taky mi udělalo radost, že vsetínský medvěd je prozatím v bezpečí :-)
Byla jsem modelkovat na kurzu lash lifringu a chytla jsem moc prijemnou a sikovnou kosmeticku, takze mam moc hezke rasy.
Solathis je to to stejny, cemu se driv rikalo trvala na rasy? Jako lifting zni lip, to kazdop. Ale i dobre udelana trvala vypadala super, a to i v davnych devadesatkach..
Udelala mi radost zprava, ze mame zabraly nove leky na arytmii. Takze uz nemusi poctvrte!!! na zakrok do nemocnice. Az jsem se z toho rozbrecela. ![]()
tv parada![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.