viktorka_od splavu já jsem to prošvihla![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Mutziputzi ja tak plny kino nepamatuju, tri mista vedle sebe uz nebyly a az na pul desatou:-O s realitou to teda nemelo moc spolecnyho a hlavni protagonista mi pripominal spis johnyho deppa v karlikovi a tovarne na cokoladu.. ale zazitek silnej:-)
viktorka_od splavu - v ČB už to běží nějaký pátek, kupovala jsem lístek ve čtvrtek na sobotu a to tam bylo plno míst volných a v sobotu plné kino. Já nutně potřebovala relax a na chvíli vypnout hlavu, což teda vyšlo. Lidi na to chodí i víckrát, proto ten nátřesk.
jitřenka u nas uz to taky jede dyl, ja prave uz nekdy pred dvema tydny projevila prani zajit do kina, akorat trvalo chvili nez se to ujalo![]()
Mutziputzi snad to ještě dávají? Chtěli bychom jít v pátek, bohužel programy jsou čtvrtek-čtvrtek, tak teď mám brouka v hlavě.
Teď už jen moct jít běhat...
Catherinne klidne muzes i chodit nebo plavat. jsou super!
jinak mame prestehovany ten obyvak a jsem s tim moc spokojena. jeste uvidime, jak to bude s koukanim na televizi, ale ja zas na to koukam jednou za uherak, za me by se ten kram mohl i zrusit. ![]()
continuity já mám zkušenost, při nějakých změnách v bytě se místnost důkladněji uklidí a vlastně mě ten úklid nějaký čas i baví.
Ale už nemám potřebu změn, tak ten úklid pokulhává.
Tak Betty no tak uklizeno mame, jak se stehoval vsechen mabytek krome lednice a kuchynske linky, mame vlastne vymetene vsechny kouty. ale uklizet casteji kvuli tomu urcite nehodlam ![]()
Mutziputzi Vždyť to furt dávají. Možná půjdu po třetí ![]()
stes Ja jsem to chtela s jidlem, vinem a vleze, ja jsem zpovejkana
Mutziputzi na Chodově VIP ještě do středy včetně, jinde nevím. My jdem nakonec zítra, ale jen na sezení a budem o hladu.
Mutziputzi Tak vydrž, až to bude na ulozto..to budeš mít i zadáčo![]()
stes nejsem ten typ, ale dík
včera ráno výhled z Velké Javoriny
Mulen nádhera
Mutziputzi Tak vydrž, až to bude na ulozto..to budeš mít i zadáčo
to by fakt nestálo za to, ten film není až tak pecka co se týká děje apod.. jen to vyznění na velkým plátně/prostoru/mega zvuku.. stojí za to. doma bych to možná ani nedokoukala. to už jsem pár lepších "dokumentárních" filmů o queen/mercurym viděla v televizi, mnohem lepších![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.