super dárek. úklid byl v tom?![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
viktorka_od splavu tak napul, vzhledem k tomu ze odjizdeli o pul 8 a domu to maj 1,5 hod:D ale jo jsem ted akorat oplachla veci od barvy a zbytek zitra...
rasaNori ha, uz viem o co si napisem Jeziskovi
to je tak skvely napad!
Mrakoplas ja byla dojata jak svina, je to tu hodne clenite, no proste drbacka. A jeste mi tatka nainstaloval nove garnyze![]()
A teším sa,že napriek chladnému počasiu som sa včera i dnes premohla a šla som si dať svoj okruh rýchlej chôdze.
Já jsem si dala závazek, že budu dvakrát týdně taky chodit. Mrzí mě, že sama, nemám partáka.
Tak jsem si aspon stáhla krokoměr do mobilu, aby to bylo trochu zajímavější.
Tak Betty já kvůli tomu začala hrát pokemony:-) parťáka nepotřebuju (i když hodil by se pes, na toho ale jinak nemám tolik času), ale potřebuju cíl, smysl..
Tak Betty ja chodim jedine sama a je to fajn.:-)
rasaNori
tak to je skvělý dárek, brala bych ho též.
paktofonika To nadšení ze sněžení a zimy osobně vůbec nechápu
. Pro mě by mohlo sněžit jen na horách, tam mi to přijde užitečné
.
whiskas Presne. ![]()
jen ať sněží, taky by mohlo pršet, to ať radši sněží. Bylo strašný sucho
whiskas Viď.
Potrefenáhusa To je pravda, nepršalo dlho, ale radosť zo snehu mať nemusím aj keď je v tento moment užitočný.
Sweet Potato Ano prosím. ![]()
paktofonika Přesně, chápu tu nutnost, vzhledem k přírodě, ale radost nemám
.
snezi
prave, taky by mohlo prset, aj jenom snezi, nejlepe tak alespon pul metru
nebo alespon do stavu, ze bude bilo. ![]()
a pro ty, co se jim snih nelibi je tady stezovaci vlakno.
continuity Mně sníh udělal radost taky, ačkoliv se bez něj ve městě taky obejdu. Ale první sníh je první sníh, navíc jsem se mohla v klidu nasnídat a provést ranní hygienu, protože syn stál nalepený na okno na terasu a čučel na sníh
V únoru už mi to poleze na nervy, ale na začátku zimy mívám takovou až dětskou radost.
Tak Betty chodím sama a je to super.Mám čas na vlastné myšlienky,vyvetrám hlavu,nemusím sa nikomu prispôsobovať a ani nik mne.
Mám krokomer,takže motivácia zlepšiť čas je...a o bonuse,že sa cítim lepšie,formujem postavu a strácam kilá ani nehovorím.Len teraz kvôli tomu,že je skoro tma,chodím už len cez víkend.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.