Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Tak Betty
6136 příspěvků moje polička 19. listopadu 2018 10:15

Vy všechny, které si užívváte chúzi samy, chodíte do práce kde jste ve styku s lidma.

Já už nejsem v prac. procesu, doma jen muž, ale ten  pracuje a moc toho nenamluví.

Občas se sejdeme s kamarádkou na kafe.  

Jsem kontaktní typ a ta komunikace mi chybí. Já když vyrazím na procházku nepotkám ani nohu.

Offline continuity
43128 příspěvků moje polička 19. listopadu 2018 10:47

Tak Betty o to ani nejde. muz provozuje sport, kde nutne potrebuje druheho do party. a je s tim kopa omezeni. a to on je hodne komunikativni a ma kolem sebe minimalne 5-6 lidi, se kterymi by mohl jit. dostane se na stenu, kdyz hodne, tak jednou tydne, spis min. uplne nejvic lezl, kdyz jsem s nim chodila ja, protoze jsme se domluvili nejlip. zabehat se dostane klidne 5x tydne, takze to neni tim, ze je liny.

kdyz si pripustim, ze budu chodit sama, tak se proste seberu a jdu. ta nezavislost je dost podstatna. navic mam pocit, ze pokud se chodi jenom ve dvou, tak to neni ani 2x motivacni - protoze jednomu se nechce a kolikrat stahne na kafe misto prochazky i toho druheho.

a do nejdelsi smrti nepochopim spolecne plavani, minule jsem v bazenu takove dve potkala. nekde si asi precetly, ze maji cvicit tempem, pri kterem muzu mluvit. takze pani radova a zabraly celou sirku vyhrazenou pro plavani asi 2,5 m. neslo se jim vyhnout a clovek je potkal minimalne jednou u kazde delky.

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 19. listopadu 2018 11:42

Tak Betty já tě chápu, mně to samotnou taky nebaví, pokud to má být samoúčelný (=jen tak procházka). Takže já takhle pešky chodila z práce a nebo se psem. Sama si nejsem jistá, jestli bych vyrazila jen tak sama na svižnej 10 km okruh. Nebo si vzít sluchátka a něco si poslouchat, já se takhle učila ruštinu na zkoušku, po těch cestách z práce. nebo poslouchat nějaký audioknihy. Akorát někdy je nepříjemný, když člověk dobře neslyší, co se kolem něj děje, ve městě, někdy i v lese.

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 19. listopadu 2018 11:44

continuity s kamarádkou plavat občas chodím, ale teda si u toho fakt nepovídáme, já takový to rekreační plavaní se suchejma zádama ala paní radová dává sedací lázeň dost nesnáším. Takže obě brejle a většinou ani neplavem v jedný dráze. Sama bych se nevykopala nebo o dost obtížněji

Online Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 19. listopadu 2018 12:37

Tramvaj se rozjela ze zastávky, v reproduktorech zachrastilo a řidič bez emocí a nadávek promluvil k hazardérům, kteří riskantně přebíhali před a mezi tramvajemi. 

Offline Pavlena
6919 příspěvků moje polička 19. listopadu 2018 12:46

Sweet Potato co jim rekl?? Horim zvedavosti!! 

Offline Lamicka
14187 příspěvků moje polička 19. listopadu 2018 13:01

pecka Ja ted chodim a beham taky za tmy, tma mi prijde fajn na utrideni myslenek a procisteni hlavy. Jeste lepsi to bude, az se vic ochladi a nikde nikdo nebude. Mam uz trasy, kde muzu dlouho bezet/jit, aniz bych potkala semafor. V prirode bych se za tmy bala.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. listopadu 2018 13:19

Tak Betty ja  v kontaktu s lidma sem minimalne a presto si chuzi sama uzivam.:-)

Jeste potrebuji vychytat chodit casteji,protoze sem si ted na podzim navykla vstavat v deset rano a to mam pak honicku.

A kez bych pri chuzovani nepotkala ani nohu...

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 19. listopadu 2018 13:19

Dnes přede mnou jelo auto s poznávací značkou PMS xx-xx.

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 19. listopadu 2018 13:22

Bledule ja sem si posledni dobou vsimla novych SPZ zacinajicich na 6AY, ktery zdalky vypadaj jako GAY :D:D:D hrozne me to pobavilo....

Online Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 19. listopadu 2018 13:29

Pavlena Docela dlouhý proslov, nic třeskutě vtipného , ale fakt v klidu, milým hlasen. že se obrací na hazardéry, jednak na ty, co přebíhali, před touto tramvají, když ještě dobržďovala, a ti, co riskovali ještě víc, vrhali se před tramvaj v protisměru. Že to fakt nikdy není poslední tramvaj na světě, kterou chtějí chytit. Že zdraví je jen jedno.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 19. listopadu 2018 13:36

711990 A taky za každým 1TA vidím Itala.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 19. listopadu 2018 13:43

A já za každym 1A1 111111 a spol. totálního dementa, a to ho nemusim ani vidět ani slyšet

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 19. listopadu 2018 13:51

Mutziputzi jezis ale presne:D 

Bledule nojo:D:D:D

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 19. listopadu 2018 16:56

Lamicka no keďže moja trasa je okolo rieky a parku,za tmy sama by som sa bála,osvetlenie nič moc.A v meste pomedzi domy a paneláky alebo okolo cesty ma to neláka.

Offline Lamicka
14187 příspěvků moje polička 19. listopadu 2018 17:09

pecka to ja bych se bala hrozne. Bojim i za svetla v lese, kdyz beham na chalupe. 

20970 příspěvků moje polička 19. listopadu 2018 18:48

Ja se nebojim ani za sera, chodim tady po okoli a daj se potkat fakt exoti, driv jsem mela divnej pocit, kdyz jsem uprostred lesu a poli potkavala osamele jdouci chlapy, dnes treba jednoho co sel bos a boty nesl v ruce, pravidelne potkavam na spaciru osamocenou Saru Saudkovou, vubec se nebojim

Offline Pinot Noir
29886 příspěvků moje polička 19. listopadu 2018 19:38

Mutziputzi Tak té bych se ale trochu bála 

20970 příspěvků moje polička 19. listopadu 2018 19:46

Pinot Noir hele zajimava osoba, echt pohory, outdoor bunda, desigual styl sukne, ruda rtenka...prekvapilo me, ze neni tak vysoka jak jsem si myslela a teda musim rict, ze live, kdyz se clovek oprosti, vypada dobre

Offline Pinot Noir
29886 příspěvků moje polička 19. listopadu 2018 19:58

Mutziputzi Je to možné. Na mě vždycky z fotek působí tak nějak upoceně, umaštěně.