Mam radost, ze se zacina rysovat letni dovolena. Nic velkeho, ale je to počin! Nakombinovat zavrenou skolku, omezene moznosti cerpani dovolene, vykryvani v praci a vykryvani v rodine spojene s hlidanim čokla, je dost rumařina. Ale uz jsem neco bookla!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Gatita my resime opacne problemy, deti by mohly jeste na jeden tabor, ale uz ho nemame kam nacpat
Taky by mohli o velikonocich se skautem, ale mame tam obvykle chalupu s kamaradama. To ani nemluvim o tom, ze babicka by byla blazena, kdybych je dorucila na Slovensko. ![]()
continuity mame nevyhodu v tom, ze syn je jeste maly, aby jel nekam sam. Je dost maly i na primestsky tabor - ten by sice zvladnul, ale bylo by to pro nej spis za trest. Vlastne nemame hlidani jeste vyresene, zatim jsem jen zaridila dovolenou. Ale i tak dobry, pac kdybych to neudelala, nejedem nikam, tu zkusenost uz mam, manzel zije praci a tyhle veci jdou mimo;) Na jednu dovolenou jedeme jeste s kamarady, takze tam byl porod to se vsemi odladit a najit vhodne ubytovani. Ty jo, jak to po sobe ctu, pripadam uplne tristne, ze se raduju z vyhlidky na pobyt v horni dolni:)
Gatita to se zlepsi uvidis, ale na prvni tabor ( skolkovy) jsem mladsi vyslala ve 4 letech, ma narozeniny uprostred prazdnim. sla teda se starsi segrou, ktera byla poprve snad az v peti. Pak ho zrusili a rok nemohly nikam, protoze je nikdo nechtel vzit, ze jsou moc male ![]()
Druhé kolo pohovoru, kde na mě byli moc milí (což samozřejmě neznamená, že to mám v kapse). Pochválili mi životopis, prezentaci, návrhy. Já se fakt cítila jako člověk.
andulka01 to je moc fajn. ať už tě vezmou nebo ne, je jistý že se jim tvá práce líbí![]()
a já pouštím myčku!![]()
viktorka_od splavu Myčka je nejlepší! A dík ![]()
andulka01
snad uz to pujde spravnym smerem!
andulka01 Držím pěsti! ![]()
andulka01 Hodne stesti!
Udelal mi radost pritel - kdyz jsem dnes prisla domu z prace, tak jsem nasla ruze, bonbonieru, lahev ruzoveho, medvidka - proste takovou tu obvykou americkou vybavicku. Co me ale potesilo - a dojalo - uplne nejvic bylo blahoprani, kde byl "podepsan" i Chico, a obtisknuta jeho tlapicka predem namocena v kave ![]()

A já jsem včera potkala Dášu z Mostu, moc hezká a milá
Udelal mi radost pritel - kdyz jsem dnes prisla domu z prace, tak jsem nasla ruze, bonbonieru, lahev ruzoveho, medvidka - proste takovou tu obvykou americkou vybavicku. Co me ale potesilo - a dojalo - uplne nejvic bylo blahoprani, kde byl "podepsan" i Chico, a obtisknuta jeho tlapicka predem namocena v kave
To je krásny nápad s tou labkou....![]()
andulka01 Super :-);
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.