jinx A no jo, už nic neříkám.
Od určitého věku, teď nemyslím ty opravdu krásné ženy, je to asi spíše o jakémsi "fluidu", vyzařování atp., ale to taky buď máš, nebo nemáš (tedy tebe se to samozřejmě ještě zdaleka netýká
).
jinx A no jo, už nic neříkám.
Od určitého věku, teď nemyslím ty opravdu krásné ženy, je to asi spíše o jakémsi "fluidu", vyzařování atp., ale to taky buď máš, nebo nemáš (tedy tebe se to samozřejmě ještě zdaleka netýká
).
viktorka_od splavu
tak hlavně vybočit z průměru, jakkoli
.
crazydaisy Nebere mi to hlava, ale verim ti.
Luna jak jsem stará, tak doteď jsem nepochopila, proč to tak je. Když jsem se ptala manžela, tak jsem se mu líbila, ale prý jsem se tvářila odtažitě a nepřístupně. Zas je fakt, že mě zaujal právě tím, že "neměl" zájem. Ale to jsme byli z dnešního pohledu strašně mladí. Vůbec by mě nenapadlo že spolu tak dlouho vydržíme. I když člověk nikdy neví. Není to tak dlouho, co kamarádku v 55ti letech opustil manžel po 35ti letech, prý se zamiloval.
whiskas Myslím, že to ani nezáleží od veku. Poznala som dievčatá , z ktorých sú teraz zrelé ženy a tie teda neoplývali krásou, niektoré črty mali dokonca škaredé a predsa na ne chlapci, teraz muži letia ako včely na med.
Biely kvet Něco v tomto duchu jsem měla na mysli - vnitřní "cosi"
.
Bylo to před Vánoci, už byla tma a čekala jsem téměř sama na zastávce na tramvaj. Zrovna přijížděla vánočně vyzdobená Mazačka. Asi jsem se mimoděk nějak přiblble usmívala a řidič otevřel dveře a zeptal se kam jedu. A pak se zeptal, jestli chci svézt. Samozřejmě že jsem jela, sama, vánoční Mazačkou
. Když jsem vystupovala, tak jsem řidiči děkovala a hlavně jsem mu musela slíbit, ať o tom hned nepíšu na net, že by měl průser. Teď už je to určitě promlčený, ale pochlubit se prostě musím
.
crazydaisy Jú![]()
Krásný! ![]()
![]()
Sweet Potato domenica já jsem z toho fakt měla velkou radost, jak malý dítě![]()
To chápu, je to takový... jak z filmu. ![]()
domenica Viď. Chybí jen, aby zrovna začalo sněžit.![]()
crazydaisy To je krásný ![]()
jo,přesně
to je fakt krásný...a taky si myslím,ze jsi řidiče potěšila,když viděl tvůj úsměv,lidi se furt mračej a před Vánocemi jsou vystreslý...
Při průchodu bezpečnostními rámy na Hradě mi kluci z Hradní stráže říkali, že mi to sluší :-). Hned mě ty kontroly míň štvou...:-).
A měli pravdu ![]()
barbucha Díky :-).
Mne minule kolegynin otec tipoval 30 rokov.Potešilo ☺️ rovnako,ako keď mi tu napíšete,že vyzerám dobre- nikdy som sa v mladšom veku tak nebrala,vždy som mala pocit,že niečo nie je ono.Teraz sa to zlepšuje (aj napriek tomu,že ma vystriedala plastiková Barbie
)
pecka ja viem, ze to asi nepomoze, ale netrap sa. Manzel mi usiel par rokov po 30. Prve dva roky boli fakt krusne a hrabla som si na dno. Zpatne to hodnotim, ze to bola jedna z najlepsich veci, co sa mi mohla stat. Mam veci, ktore som vzdy v kutiku duse chcela a ani sa mi nesnivalo, zeby som ich mohla mat. ![]()
Inak po tom rozchode som zblbla hlavu polke obchodneho oddelenia.
neviem s tym zaobchadzat a uz to nechcem nikdy znovu zazit. Teraz som nudna matka od rodiny a je to tak dobre.
pecka to je mi líto, já to nechápala (Barbie), až po příspěvku continuity čtu tady toho málo. To smutné období vystřídá slunce nad hlavou. Jsi milá a krásná žena a štěstí přijde. Uvidíš.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.