MP Marge nechcem vedieť, prečo sa tak volá aj osada na konfederačnom území
Osobne mi dela mnohem vetsi starosti, ze v Illinois je v SOUCASNOSTI stale pritomen Ku Klux Klan...
MP Marge nechcem vedieť, prečo sa tak volá aj osada na konfederačnom území
Osobne mi dela mnohem vetsi starosti, ze v Illinois je v SOUCASNOSTI stale pritomen Ku Klux Klan...
MP Marge Mozna to s tim taky souvisi, ale ja si jeste tak minimalne 10 let nikam jen tak "nezaskocim"
![]()
Ale byt svobodna a moct si delat co chci, tak bych se stavila.
Chapu, je to trochu z ruky
Ale jsou i knizky, a nektere jsou i dobre!!! Ctes v anglictine?
asi před 14 dny jsem ti poslala SZ,ale možná soudruzi udělali někde chybu???
Prave jsem zkontrolovala soukrome zpravy i soukromy chat, jestli jsem neco neprehledla, ale fakt tam od tebe nic nemam ![]()
MP Marge Obcas ctu. Ale spis se to bude asi blbe shanet, ne? ![]()
Ja stejne nevim, jestli muzou pomoct nejake knizky, jsem trochu extremni pripad.
![]()
MP Marge Obcas ctu. Ale spis se to bude asi blbe shanet, ne?
Ja stejne nevim, jestli muzou pomoct nejake knizky, jsem trochu extremni pripad.
To ja bych ti kdyztak poslala.
Knizky pomoct muzou, samozrejme individualni terapii nic nenahradi, ale kdyz clovek nema tu moznost, nebo z nejakeho duvodu nechce, tak je to rozhodne lepsi nez nic. Akorat musi opravdu chtit, a byt ochoten na sobe podle te knizky pracovat. Spousta lidi ma predstavu, ze si proste prectou knizku a hle, stane se zazrak, vse se najednou samo od sebe obrati k lepsimu! Coz nefunguje. To ale koneckoncu plati i o te terapii...
Ja myslela, ze si ze me spolubydlici (to bylo v roce 2012, kdyz jsem se sem poprve pristehovala) dela srandu. A ono ne ![]()
MP Marge Na terapii jsem byla parkrat a ja nevim, tezko se dostavam pres ten pocit, ze nekoho obtezuju nepodstatnyma kravinama.![]()
Luna Jo jo, typicky priznak nizkeho sebevedomi! Terapeut je PLACEN za to, aby se zabyval tvymi problemy! Pokud by ho nikdo nechtel obtezovat "nepodstatnejma kravinama", tak by musel zavrit praxi a zmenit povolani, chudak ![]()
MP Marge Ty jo a doporucila by jsi nam I nejake knizky v cestine? Mne by to fakt zajimalo. Odskocila bych si k tobe hned, ja si to hledala I na mapach, protoze mne vzdycky tvoje vypraveni o miste bydliste hrozne zaujme;-).
MP Marge já jsem asi úplně pitomá a neumím odesílat SZ
ted jsem poslala novou,ale nezobrazila se mi v odeslaných....jdu se oběsit a zakopat....
Koupila jsem diteti detsky sici stroj Lucznik a ono to sije prekvapive dobre. I dite to celkem dava, pamatuji svoje zacatky a ty byly dort slzave ![]()
Maureen a zadala jsi tam jmeno adresata? (kolonka hned pod predmetem, vybrat ze seznamu). To se totiz stalo mne a taky jsem se divila, kde je chyba.
MP Marge Ty jo a doporucila by jsi nam I nejake knizky v cestine? Mne by to fakt zajimalo. Odskocila bych si k tobe hned, ja si to hledala I na mapach, protoze mne vzdycky tvoje vypraveni o miste bydliste hrozne zaujme;-).
Kdyz ja v cestine nic neznam
Jedine ze by to, co znam odsud, nekdo prelozil. Ja jsem vystudovala az tady, a jako terapeutka jsem v Cechach nikdy nepracovala, tak vubec netusim, co je u nas k dispozici...
A klidne prijed na navstevu ![]()
ted jsem poslala novou,ale nezobrazila se mi v odeslaných....jdu se oběsit a zakopat....
To asi nepujde ![]()
Ale nedostala jsem zase nic ![]()
Anebo jeste jinak:
margaretb94@yahoo.com
![]()
MP Marge Tak ja taky za 10 let spolecne s Luna:-D.
Karja Ty ale sebevedomi mas!
Ale klidne se pridej. Za 10 let bude mym drakum skoro 14 a 16, tak to bych mozna mohla dojet i driv.![]()
Luna Tak za 10 let uz s tim taky neco provedes a MP Marge nam bude lecit nejaky jiny mindraky!
Kapitán Demo v Lucerně 12.3.!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.