continuity vďaka,z najhoršieho som vonku,stávajú sa aj horšie veci.A Ty si skvelá,že si to dala a isto nie si nudná matka ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Catherinne vďaka.Mám šťastie na úžasnú rodinu a ľudí okolo seba,takže napriek všetkému som šťastný človek.
pecka vzdycky me tady prekvapi, kolik krasnych a zajimavych zen (zdravim Luna ) o sobe tak pochybuje. A pak se mi vybavi scena z filmu Love in the Afternoon, jak Audrey Hepburn lezi s Gary Cooperem pod stolkem a vyjmenovava, co vsechno je na ní spatne. jako chapete, Audrey! ![]()
cca od 20. vteriny https://youtu.be/rSeGFCl5fWY
Krehutka ja som mala komplexy zo svojej postavy po strednej,keď som pribrala na skoro 70 kg.Postupne šli kilá dole a sebavedomie hore.Najmä po pár rokoch strávených v Londýne.
Poznám svoje nedokonalosti (ale bez nich by som to nebola ja),no snažím si ich maskovať,resp. niečo s nimi robiť (ak sa dá).Udalosti posledných mesiacov mali na mňa aj pozitívny vplyv,takže všetko zle je na niečo dobré.
Ale to,o čom píšeš,je obrovská pravda.Ono to však všetko začína v hlave.Je dôležité sa mať rád a mať zdravé sebavedomie.
Přesně jak píše pecka je to v hlavě a je hodně důležité se mít rád a kapku toho sebevědomí k tomu..sama jsem se vždy považovala za šeredku,mám bledou pleť do zelena,jako dítě brýle..doma mne taky nikdo nepochválil..ale nějak jsem to v dospělosti překonala a trochu se naučila namalovat a obléknout a hele..myslím,ze to je docela ok..
pecka Je mi líto, že sis tím musela projít. A držím palce.
Já jsem jako dítě myslela, že jsem hezká. Asi se na tom podepsaly babičky, které mě rozmazlovaly a chválily. První procitnutí bylo když jsem viděla v kině Tři oříšky pro Popelku. Došlo mi, že nikdy takhle hezká nebudu. Takže nikdy žádná krasava, průměr. Zdravý sebevědomí jsem získala tak po čtyřicítce, asi v tom věku ženská konečně přijde na to, co od života chce a jaký jsou její jiné kvality...? Stačí mi, když jdu na třídní sraz, kde jsme stejně staré a vidím, že v tom středu jsem. Poslední roky jsem si párkrát vyslechla, že na mně něco je (pro mě potvrzení toho, že hezká nejsem, ale že to zas není taková tragédie), v jiným případě, že mám šmrnc. S tím se už dá žít. Teda, ne že bych nechtěla být hezčí, to samozřejmě jo:-)
Krehutka No jasneze chapeme, proc ne Audrey?
Kdyz uz jsi ji zminila, tak pani sousedka z baraku mi jednou rekla, ze jsem takovy podobny typ jako ona, to mela stopro vlci mlhu, haha
Ale jinak mne prijde, ze jak to sebevedomi neni, tak proste neni a "aj kdyby sis prst v riti zlomila", tak nebude. Se s tim musi nejak naucit zit, akorat je ten zivot min kvalitni.![]()
Luna No já bych řekla, že sousedka neměla vlčí mlhu. Kdysi jsem se přes nějaký obrázek proklikala na tvůj FB nebo Instagram a podle fotek jste takové podobné typy s výraznými rysy. Jinak si myslím, že s tím sebevědomím nemáš úplně pravdu, když ho nemáš, ještě vždy se dá získat. Hlavně je o sobě potřeba mluvit jako kdyby bylo. Znáš to - Fake it till you make it
.
Krehutka Tak to moc rada slysim. Ted je to u me obzvlast aktualni, ta dlouha izolace je strasne znat, zacinam uplne od bodu mrazu, tak treba s tim nejak pohnu.![]()
Přesně jak píše pecka je to v hlavě a je hodně důležité se mít rád a kapku toho sebevědomí k tomu..sama jsem se vždy považovala za šeredku,mám bledou pleť do zelena,jako dítě brýle..doma mne taky nikdo nepochválil..ale nějak jsem to v dospělosti překonala a trochu se naučila namalovat a obléknout a hele..myslím,ze to je docela ok..
Mne se rozhodne libis ![]()
Ale jinak mne prijde, ze jak to sebevedomi neni, tak proste neni a "aj kdyby sis prst v riti zlomila", tak nebude. Se s tim musi nejak naucit zit, akorat je ten zivot min kvalitni.
Nesouhlasim
Sebevedomi se da zvysit (bez prstu v riti). Ja ted delam na toto tema skupinovou terapii, tak kdybys chtela zaskocit ve stredu v pul seste (americkeho centralniho casu) do DeKalbu, tak jsi vitana ![]()
MP Marge ctu ted knizku, kde byla zminka o DeKalbu, neznat vas, asi bych ani nepochopila, ze je to mesto, tak jsem si na vas vzpomnela :)
Ale pozor, DeKalbu je tady povicero, napriklad jeden je v Georgii ![]()
MP Marge a ja som sa chcela opýtať, čo to znamená, lebo keďže okolo nejakého chodíme u otca v Atlante, tak som získala dojem, že to bude mať nejaký konkrétny zmysel, keďže ho spomínaš aj ty (predtým som myslela, že je to proste miestny názov).
slniecko On se tak jmenoval nejakej dustojnik, podle ktereho pak nove zalozena osada v Illinois dostala jmeno.
MP Marge nechcem vedieť, prečo sa tak volá aj osada na konfederačnom území ![]()
MP Marge dík,jsi milá![]()
asi před 14 dny jsem ti poslala SZ,ale možná soudruzi udělali někde chybu???
MP Marge Mozna to s tim taky souvisi, ale ja si jeste tak minimalne 10 let nikam jen tak "nezaskocim"
Ale byt svobodna a moct si delat co chci, tak bych se stavila.![]()
asi před 14 dny jsem ti poslala SZ,ale možná soudruzi udělali někde chybu???
Nic jsem nedostala!?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.