Radost mi včera udělala návštěva Čokofestu. Některé věci z čokolády byly úplná umělecká díla. Přivezli jsme si spoustu pralinek a doma je krájeli na třetiny, aby jsme všechny ochutnali
.

Radost mi včera udělala návštěva Čokofestu. Některé věci z čokolády byly úplná umělecká díla. Přivezli jsme si spoustu pralinek a doma je krájeli na třetiny, aby jsme všechny ochutnali
.

Renusatko Hele, nepruď jo
. Pamatuj, že mezi námi jsou tací, kteří bohužel můžou jen hořkou čokoládu bez laktózy, pokud nechtěj vypadat v obličeji jak puberťáci a mít břicho jak balón![]()
.
wendulka teda já můžu teoreticky všechny. Ale chutná mi také jen hořká![]()
černá káva No já si právě i mezi těmi hořkými musím dávat pozor, protože řada z nich, byť jsou tak deklarované, to sušené mléko obsahují.
wendulka Tady se dalo vybrat totálně vše. Já jsem si většinou vybrala hořkou, ale bylo to neskutečné i na podívání.
Rada věřím
.
Alena_In Jako fakt? Ááá, Sean Connery
. Tak tomu říkám zážitek
.
Jako by mu z oka vypadl.
Ale i tak to stálo za to.
Aha. No to jo
.
Já pro změnu tady u nás dost často potkávám jednoho, co ve slunečních brýlích vypadá jak mladší verze Jeremyho Rennera, ale fakt
.
Hele, u nas snezi!!! ![]()
MP Marge juuuu:-)) u nas je konecne podzim aspon a ne 25 C
viktorka_od splavu Ja podzim miluju, ale miluju i zimu (mozna jeste vic), takze za me at si prijde, kdy chce ![]()
viktorka_od splavu U nás byly poslední tejden mlhy, ze by se daly krájet, takže já i přes odpolední slunce a teplo jsem podzimně velmi saturována
Ja jsem nedavno mela velkou radost, kdyz jsem videla jednoho kluka z pate tridy, ze si prisel pro ukoly. Mel cca pred mesicem tezky uraz, vrtulnik pro nej letel, kriticky stav...a vyhrabal se z toho uplne skvele.![]()
Potrefenáhusa jo, mlhy taky byly, ale mně prostě to vedro připadalo už proti přírodě. teďka zapršelo a následně se ochladilo a neže by mi to bylo nějak příjemný po těle ta kosa, to spíš ne, ale ulevilo se mi
tv to je moc pěkná zpráva!
viktorka_od splavu U nás ty strašný vedra jak u vás asi nebyly, ale na konec rijna i tak dost
Potrefenáhusa no já jsem ještě v sobotu poklízela na zahradě jen v šatech a pantoflích naboso
viktorka_od splavu to bylo super, chodila jsem v poledne vencit v kratasech a tilku (ale i teniskach:D)
dnes ráno cestou do práce jsem byla skoro-účastnicí dopravní nehody. přímo přede mnou/mně do cesty z protisměru vjela dodávka, která před sebou tlačila osobák. nejděsivější bylo, že to bylo v úplným tichu, žádný troubení ani rána nic. jeden z nich musel jet na červenou (já dojížděla ke křižovatce a oni se v ní "potkali", naštěstí všechno tak 20 km/h jak už tak ranní provoz v Brně vypadá:-) a ten dement co se mi celou cestu lepil na prdel naštěstí taky dával pozor, takže i když jsem brzdila s hrůzou, že mě zezadu nabere a vytvoříme společnou hromadu,nestalo se. tudíž to "skoro" mi udělalo radost a pak taky, že sice pán v osobáku byl úplně tuhej leknutím, ale jinak se nikomu nestalo nic
Uznají mi disertační práci jako rigorózní, takže se zbavím té "megery" před jménem
blahopreji, ja mam v tomto trochu bordel... Neni dizertace az po rigach?
Candance no, ono to poradi asi neni striktni. Na nasi fakulte funguje za urcitych podminek uznavani diplomek i disertacek jako rigoroznich praci (a samozrejme samotny vypracovani prace-na to jsem byla lina
). Ted mi snad uznaj jeste statnice, protoze ucit se neco...jsem zjistila na doktorskejch, ze uz nemam moc moral!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.