Po třech dnech hereček přes 39 to vypadá, že už je miminku konečně líp, tak doufám!!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Malenge Mám radost s tebou, i když jsem chvíli přemýšlela, co je to za speciální kategorii "herečky přes 39" ![]()
Pinot Noir No vidíš
nová oscarová kategorie. Fakt doufám, že už bude líp!
byla jsem na víkend v Moravské Nové Vsi na dnu podzimních otevřených sklepů. Prima akce
Tak Betty Závidím, ale přeju ti to ![]()
Pinot Noir děkuju, byla jsem poprvé v životě, krásný zážitek
Naprosto nečekané umístění na posledních letošních závodech ve veslování. Druhé místo v kategorii 8+ žen masters (čti osm starej bab a jedna mladá kormidelnice
).
andulka01 gratuluji!
andulka01 gratuluju
andulka01 já ty tvoje sportovní výkony obdivuji ![]()
jo,a udělalo mi radost,ze jsem přemohla lenost a uklidila dvě skříně se svýma hadrama a botama...vyhodila pár kousků a osmery
boty...aby bylo místo na nový,žejoooo![]()
andulka01 gratulujem!!!
continuity Catherinne Maureen slniecko moora Děkujiiii :-)
Když už tě tady vidím, potřebuju poradit ohledně kola
chci celopero 29 palcový kola, cena max 50k.... mám vyhlidnutyho jednoho superiora, pak bmc (to má manžel a je spokojenej) a další 2 značky, který mi momentálně vypadly z hlavy... máš zkušenosti s prehazovackou 1x12? Já zatím ne, ale myslím si, že by to vůbec nemuselo bejt špatný
Edge 1x12 je hodne citliva na udery a blbe se serizuje, 1x11 je podle myho lepsi. Ovsem zalezi jak moc padas a nicis kolo, jestli i na celoperu jezdis jako dama a ne jako prase, tak klidne jdi do 1x12:)
Edge Ale teda si myslím, že to není až tak o značce kola, ale o komponentech. Plus geometrie rámu, může ti vyhovovat třeba rám od "průměrné" značky, ale když se osadí kvalitou, bude z toho bezva kolo. A taky co jezdíš... jako pokud to chceš hodně řešit, začala bych jinak - poradit se o rámu, najít ideální geometrii (velký servisy dělaj měření), komponentech, odpružení. Na BRAND to nejezdí :-)
andulka01skvel, gratuluju, jsi dobra!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY