Camp_L dobrý, s napětím jsem čekala s čím přijdeš. Radost si dovedu představit![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Camp_L To Ti opravdu moc přeju![]()
Tulipe Sweet Potato Tak Betty černá káva Renusatko slniecko Edge 711990 Zarinya
Moc díky, zejména těm, co mě předtím podpořily svými historkami se zapomenutými vecmi v různých dopravních prostředcích![]()
Vlastně hned v pátek ráno mi volala slečna z pražského depa, že tu moji tašku mají a že mi ji pošle odpoledne vlakem. Bohužel to nakonec nějak neklaplo, já čekala zbytečně na nádraží a ona chudák musela ještě v pátek večer zpatky do práce, protože to zůstalo kdesi v depu na chodbě. A nakonec přemluvila někoho v brněnské budce RJ na Dolním nádraží, aby pro to zašel k pondělnímu vlaku, abych už nemusela čekat u rychlíku a mohla si to tam kdykoli vyzvednout. Prostě samí skvělí lidi!
Camp_L To je skvelé. ![]()
Camp_L takze preci jen happy end ![]()
Camp_L Ani, oskvělílidé existuji![]()
Camp_L to je úplně neuvěřitelná historka
jak jsou lidi na sebe hodný...dočítám zpětně a když jsem si přečetla,jak DVA cosácký svetry zůstaly ve vlaku....strašně moc mi tě bylo líto...a tak krásně to dopadlo,mám radost s tebou![]()
No já se zbláznim!
Mutziputzi jakože radostí?
já viděla upoutávku někdy před měsícem a nemůžu dospat. Byla jsem na všech koncertech, co tu kdy měli ![]()
Camp_L ja som takto prednedávnom prenasledovala dcérinu školskú tašku v električke, ale teda úplne zbrusu nový nákup, to je iné kafe
!
stes Já skoro na všech, se těšim, konečně něco pro mě, Bohemian Rhapsody a Rocketman byly za trest
Mutziputzi Já hledala, jestli to nebude v Imaxu, ale nevypadá to, což je škoda. BR se mi líbila, kvůli hudbě jsem to dala i víckrát, R jsem neviděla, EJ nějak nemusím. Ted jsem si minulý týden koupila lístky na Queenie, z dálky se to dá a zavřít oči můžu vždycky :-)
stes Hudba v Bohemian R. byla dobrá, ale ten děj a hlavní protagonista u mě teda na Oscara ni omylem
paktofonika černá káva slniecko Maureen jinx jooo, včera jsem měla krásnej den a myslím, že mi to aspoň týden vydrží![]()
jsem rano malem prisla pozde do prace, stejne teda jeste nemam dokoukany, ale to je TAK obcerstvujici, slyset nekoho normalne mluvit na tohle tema! Petr Pokorný Klimatická změna
viktorka_od splavu jo pátečníci! :) tam se dají najít fakt zajímavý přednášky - často na téma, který by mě teoreticky vůbec nemělo zajímat. a diskuze občas bejvá k popukání; chodí tam různí blázni a důchodci a diskutují a diskutují :)) dřív jsem tam i chodila poslouchat, znám ty pořadatele i některé přednášející i to skalní osazenstvo, ale teď si z lenosti jen pouštím záznamy.
z toho, co si vzpomínám, se mi moc líbila historie trestu smrti - zajímavý info a dost často (nejen tady, ale obecně) tomu dodá nechtěného půvabu sám přednášející a jeho projev:
Tak to je rozdrcení. Někaké dotazy k němu?"
"Nezmiňovala jste popravčí kolo."
"To ještě bude. Popravčí kolo ještě bude. To tam mám taky. Mám to tam zvlášť ještě. Takže žádný strachy. Tak, stažení z kůže..."
a Zánik Země (Petrásek), co si vzpomínám, byl taky super. a mnoho dalšího
Dnes se mi konecne asi po trech tydnech udelalo dobre. Nic me neboli, nejsem jak prastena s nizkym tlakem.
A to mi vlastne nic nebylo...
continuity Tak ať to tak vydrží![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“