nellielovett gratuluju k poctivému nálezci. My zrovna řešíme opačnou situaci, někdo zneužil manželovu kartu k rodinnému účtu a od pátku do neděle z něj vytahal 20 tisíc. No snad to dopadne dobře
Co Vám dnes udělalo radost.?.
bram tak snad vám to dobře dopadne. Tátovi takto vybrali skoro 90tis z účtu, vše reklamoval a během pár dní měl peníze zpátky na účtě.
Údaje má, ale přes internet nenakoupí nic, dokud to nepotvrdí ověřovacím kódem (a k tomu by musel mít i její mobil). Fyzický nákupy bez PIN jedině do pětistovky... tak to by se fakt naběhal aby z toho měl pořádnej vejvar...
3x špatný zadání v bankomatu fakt stačí, to zas jo. Ale nespolkne ten bankomat potom kartu rovnou?
Neviem, mne ju bloklo a 3 týždne mi trvalo vybojovať od banky novú
...CSOB...ale fakt je, že je to tak 2-3 roky dozadu, no....a pri internetových nákupoch (a že už pomaly odmietam robiť iné) mi niekedy chce overovací kód a niekedy nie....myslela som, že je to asi podla e-shopu. Teraz ma napadá, že možno tiež od nejakej sumy, musím si to začať všímať
...
bram držím palce!
nellielovett slniecko díky, já věřím, že to dopadne dobře, jen je vopruz to řešit :(
slniecko Ten ověřovací kód je podle e-shopu, ale zase pokud ti to strhne bez něj (když ho máš v účtu nastavený), tak to můžeš reklamovat u banky, osobně vyzkoušeno.
A jinak, mně teda už jednou volali, že mám na kartě nezvyklý pohyb, jestli jsem to skutečně já :-) nakupovala jsem něco v rámci stavby a během jediného dne utratila cca 30 tisíc. Hned jsem si vzpomněla na Rachel z Přátel, jak jí volali, že z účtu nemizí peníze a jestli je v pořádku ![]()
Dnes dorazil balík s dárky pro kamarádky :)

bram Ten obrázek znám! Měla jsem jako dítě nějaké štěstí z pouti v krabičce s tímhle obrázkem![]()
Sweet Potato no ony to jsou ty stesticka. Original. :)
bram
odkud to je??? tochci..!!! ![]()
Pavlena prodava pani na Fleru. Prodejce Letokruhy
bram tyo to je super!
bram To asi potřebuju!![]()
Sweet Potato já jsem asi hrozná, ale mně to přijde drahý:-( jako ne že by si to nemohl každý dovolit, takové štěstíčko, to asi skoro ano, ale.. asi bych si připadala že si připaluju cigáro srolovanou dvoustovkou:D btw pamatujete si někdo kolik ta štěstíčka stála? (uplně od věci k té současné ceně, to samozřejmě nesouvisí, jen pro zajímavost:-) já teda asi krabičku nikdy neměla, jen ty pytlíčky, ale už fakt nevím. milovala jsem prstýnky strašně moc a ještě mám schované vypadané "kamínky" z nich:-)
viktorka_od splavu 2 koruny? Pět?
Parfémové OT pro slniecko a další odbornice. na stránkách prodejkyně jsem narazila na toto:
https://www.fler.cz/zbozi/starozitny-art-deco-flakon-s-puvodnim-parfemem-11023391
slniecko Ten ověřovací kód je podle e-shopu, ale zase pokud ti to strhne bez něj (když ho máš v účtu nastavený), tak to můžeš reklamovat u banky, osobně vyzkoušeno.
A jinak, mně teda už jednou volali, že mám na kartě nezvyklý pohyb, jestli jsem to skutečně já :-) nakupovala jsem něco v rámci stavby a během jediného dne utratila cca 30 tisíc. Hned jsem si vzpomněla na Rachel z Přátel, jak jí volali, že z účtu nemizí peníze a jestli je v pořádku
![]()
Inak mne takto volai dvakrát, raz v noci a to bol fakt problém (pred dlllhými rokmi, to som ešte nakupovala z jahpody, niekto sa im nabúral do systému a snažil sa z kariet ťahať peniaze, to som fakt ocenia) a raz tiež večer, keď som si vo Francúzsku požičiavala auto a proste zo dňa na deň v úplne inej krajine chcela odísť veľká čiastka. Si pamätám, ako som s pomarančovým džúsom v jednej ruke, bygetou v druhej ruke a telefónom v tretej....eh, s telefónom zacviknutom pod bradou gestikulovala uprostred supermarketu a vysvetľovala, čo sa deje
...
Ale tak som rada, že to fakt kontrolujú.
Parfémové OT pro slniecko a další odbornice. na stránkách prodejkyně jsem narazila na toto:
https://www.fler.cz/zbozi/starozitny-art-deco-flakon-s-puvodnim-parfemem-11023391
Jé, to je zaujímavé, idem pátrať, čo ba to mohlo byť...
Sweet Potato jéé to si pamatuju taky..já teda ne z pouti, ale z ozdravovny v Tatrách - měli to v místním obchoďáku. A byly ty krabičky ve dvou velikostech, nejraděj jsem měla zvířátka z korálů.
To je nostalgie teda ![]()
SunEclipse zvířátko mě vždycky otrávilo, já chtěla prstýnek:-) pořád jsem si hrála na princezny a toužila po blond vlasech a korunce/zlaté hvězdě na čele. když se nad tím dnes zamyslím tak fakt nechápu, kde jsem to vzala:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“