Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline bram
4111 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 15:01

nellielovett gratuluju k poctivému nálezci. My zrovna řešíme opačnou situaci, někdo zneužil manželovu kartu k rodinnému účtu a od pátku do neděle z něj vytahal 20 tisíc. No snad to dopadne dobře  

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 16:27

bram tak snad vám to dobře dopadne. Tátovi takto vybrali skoro 90tis z účtu, vše reklamoval a během pár dní měl peníze zpátky na účtě.

Offline slniecko admin
19246 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 18:06
Reakce na barbucha:

​Údaje má, ale přes internet nenakoupí nic, dokud to nepotvrdí ověřovacím kódem (a k tomu by musel mít i její mobil). Fyzický nákupy bez PIN jedině do pětistovky... tak to by se fakt naběhal aby z toho měl pořádnej vejvar...

3x špatný zadání v bankomatu fakt stačí, to zas jo. Ale nespolkne ten bankomat potom kartu rovnou?

​Neviem, mne ju bloklo a 3 týždne mi trvalo vybojovať od banky novú ...CSOB...ale fakt je, že je to tak 2-3 roky dozadu, no....a pri internetových nákupoch (a že už pomaly odmietam robiť iné) mi niekedy chce overovací kód a niekedy nie....myslela som, že je to asi podla e-shopu. Teraz ma napadá, že možno tiež od nejakej sumy, musím si to začať všímať ...

Offline slniecko admin
19246 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 18:06

bram držím palce!

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 18:11

nellielovett slniecko díky, já věřím, že to dopadne dobře, jen je vopruz to řešit :(

Offline Garfie
27853 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 18:12

slniecko Ten ověřovací kód je podle e-shopu, ale zase pokud ti to strhne bez něj (když ho máš v účtu nastavený), tak to můžeš reklamovat u banky, osobně vyzkoušeno. 

A jinak, mně teda už jednou volali, že mám na kartě nezvyklý pohyb, jestli jsem to skutečně já :-) nakupovala jsem něco v rámci stavby a během jediného dne utratila cca 30 tisíc. Hned jsem si vzpomněla na Rachel z Přátel, jak jí volali, že z účtu nemizí peníze a jestli je v pořádku

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 19:39

Dnes dorazil balík s dárky pro kamarádky :)

Offline Sweet Potato
39512 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 19:46

bram Ten obrázek znám! Měla jsem jako dítě nějaké štěstí z pouti v krabičce s tímhle obrázkem

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 19:48

Sweet Potato no ony to jsou ty stesticka. Original. :)

Offline Pavlena
6840 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 19:56

bram odkud to je??? tochci..!!!

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 20:00

Pavlena prodava pani na Fleru. Prodejce Letokruhy 

Offline viktorka_od splavu
48804 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 20:01

bram tyo to je super!

Offline Sweet Potato
39512 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 20:19

bram To asi potřebuju!

48804 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 21:10

Sweet Potato já jsem asi hrozná, ale mně to přijde drahý:-( jako ne že by si to nemohl každý dovolit, takové štěstíčko, to asi skoro ano, ale.. asi bych si připadala že si připaluju cigáro srolovanou dvoustovkou:D btw pamatujete si někdo kolik ta štěstíčka stála? (uplně od věci k té současné ceně, to samozřejmě nesouvisí, jen pro zajímavost:-) já teda asi krabičku nikdy neměla, jen ty pytlíčky, ale už fakt nevím. milovala jsem prstýnky strašně moc a ještě mám schované vypadané "kamínky" z nich:-)

Offline Sweet Potato
39512 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 21:19

viktorka_od splavu 2 koruny? Pět?

Offline Sweet Potato
39512 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 21:23

Parfémové OT pro slniecko a další odbornice. na stránkách prodejkyně jsem narazila na toto:

https://www.fler.cz/zbozi/starozitny-art-deco-flakon-s-puvodnim-parfemem-11023391

Offline slniecko admin
19246 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 21:31
Reakce na Garfie:

slniecko Ten ověřovací kód je podle e-shopu, ale zase pokud ti to strhne bez něj (když ho máš v účtu nastavený), tak to můžeš reklamovat u banky, osobně vyzkoušeno. 

A jinak, mně teda už jednou volali, že mám na kartě nezvyklý pohyb, jestli jsem to skutečně já :-) nakupovala jsem něco v rámci stavby a během jediného dne utratila cca 30 tisíc. Hned jsem si vzpomněla na Rachel z Přátel, jak jí volali, že z účtu nemizí peníze a jestli je v pořádku

Inak mne takto volai dvakrát, raz v noci a to bol fakt problém (pred dlllhými rokmi, to som ešte nakupovala z jahpody, niekto sa im nabúral do systému a snažil sa z kariet ťahať peniaze, to som fakt ocenia) a raz tiež večer, keď som si vo Francúzsku požičiavala auto a proste zo dňa na deň v úplne inej krajine chcela odísť veľká čiastka. Si pamätám, ako som s pomarančovým džúsom v jednej ruke, bygetou v druhej ruke a telefónom v tretej....eh, s telefónom zacviknutom pod bradou gestikulovala uprostred supermarketu a vysvetľovala, čo sa deje ...

Ale tak som rada, že to fakt kontrolujú.

Offline slniecko admin
19246 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 21:35
Reakce na Sweet Potato:

Parfémové OT pro slniecko a další odbornice. na stránkách prodejkyně jsem narazila na toto:

https://www.fler.cz/zbozi/starozitny-art-deco-flakon-s-puvodnim-parfemem-11023391

​Jé, to je zaujímavé, idem pátrať, čo ba to mohlo byť...

Online SunEclipse
3375 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 21:36

Sweet Potato jéé to si pamatuju taky..já teda ne z pouti, ale z ozdravovny v Tatrách - měli to v místním obchoďáku.  A byly ty krabičky ve dvou velikostech, nejraděj jsem měla zvířátka z korálů.

To je nostalgie teda

48804 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 21:39

SunEclipse zvířátko mě vždycky otrávilo, já chtěla prstýnek:-) pořád jsem si hrála na princezny a toužila po blond vlasech a korunce/zlaté hvězdě na čele. když se nad tím dnes zamyslím tak fakt nechápu, kde jsem to vzala:-)