v práci na terase

v práci na terase

![]()
![]()
Nádherně upravená a oblečená dcera. Má taneční, prodlouženou
. Já si tu vysedávám, otevřela jsem si Chianti, koupila parfém a plením špíž a lednici, no a tu vinotéku
.
Krásný
. A zase jsme o něco mladší. ![]()
Díky, taky Tě to co nevidět taky čeká, že.
Tohle jsou momenty, kdy svoji zásadu "žádné fotky na netu" těžko dodržuju. Je tak krásná! snad mě omlouvá, že jsem máma. A je mi tolik podobná, jen ve všem lepší.
No už to nedávno proběhlo. I jsem si zatancovala. ![]()
Manžel taky, byl z toho úplně vedle, protože dcera minimálně půl roku tvrdila, že s kýmkoliv, jen ne s ním. Jsem ráda, že ji to baví, nechala jsem na tom spoustu energie.
Slava nazdar vyletu, nespadli jsme, uz jsme tu ![]()
Potesilo me velice, ze jsme dorazili ve zdravi a vcelku... pac zkraje jsem ponekud znejistela, kdyz si prede me sedla mlada rodinka, jejiz tatka i vetsi ditko meli na hlave jarmulky a z kalhot jim couhaly modlici provazky - a hned za mnou mi na zada dejchali jasnej Muhamad s Mustafou
S jistotou jsem ocekavala, ze se - pres moji hlavu - zacnou vzajemne vrazdit... ale multikulti se ukazalo v tom nejlepsim svetle, procez o nejhorsi zazitek se mi postaralo nejmladsi ditko (dosud bez jarmulky), ktery ponechano svemu osudu (pac milostiva pani pevne zavrela oci a porucila dusi Panu na celou dobu letu) se postavilo na sedadlo primo prede mne a setrvale mi jecelo primo do ksichtu. Takze jedina vrazda hrozila z my strany.
No, ale uz jsem doma, zaplatpambuzatydary. Ze tady za me nepritomnosti vybuchla bomba (nekolik bomb! zejmena v divcim pokoji a satniku) a doted jsem se nezastavila, je uz prakticky drobnost
Aspon jsem mela prilezitost naucit zritelnici nove osloveni: teroristko! ![]()
Ja som sa zo severu vrátila pred troma dňami, rovnako ma neminulo hľbkové upratovanie, ale užila som si aj týždňovú pohodu na ostrove v Baltickom mori, zimná čiapka a kožuštek nesmeli chýbať. Tak želám pekný pobyt. ![]()
Diky! Pocasi je, pravda, trochu jiny nez doma... asi tak o deset stupinku min... a krome zaveji fialek jaro jeste nic moc nepripomina... ale cert to vem, jsem rada ze jsem rada ![]()
Ostrov ti zavidim, chtela bych se taky na nejakej dostat.
Přeplatek 9 000 Kč za plyn. Do října nemusím platit ![]()
Objavila som Turinov nový blog https://perfumesilove.wordpress.com/, zameraný na pozitívne recenzie nikových vôní.
Ano, to mi taky udělalo radost, když jsem ho před pár dny zaznamenala.
Sice teď tedy ubude sarkasmu a vtipné sžíravé kritiky, ale naprosto mu rozumím.
Páni, tak to by chtělo pořádně oslavit
.
Však jo, sice mi tu teď PC jede v nouzovém režimu, takže bych potřebovala nový, ale snad ještě pár týdnů vydrží. Nejspíš dneska večer objednám APOM femme. Zasloužím si to, však jsem udala dvě nikovky a brzy dorazím Body Tender ![]()
Tak já zcela výjimečně nemyslela oslavit přímo parfémově. I nový počítač je dobrý způsob oslavy. Nicméně já to s počítači a technikou mám dost podobně jako ty, dokud jakžtakž šlape ta stará, tak novou nepořizuju a na druhou stranu tu APOM si fakt zasloužíš![]()
.
výborný nápad! ![]()
Ano, to mi taky udělalo radost, když jsem ho před pár dny zaznamenala.
Sice teď tedy ubude sarkasmu a vtipné sžíravé kritiky, ale naprosto mu rozumím.
Áno, písať o tých jednohviezdičkovkách muselo byť pre neho dosť depresívne, aj keď pre nás zábavné.
Ale fakt, že LT vidí dosť materiálu na to, aby zameral blog na pozitívne recenzie mi dodáva optimizmu ohľadom stavu svetového parfumárstva.
Nevoňavkovo ma dnes potešila Tania Sanchez, hľadajúc čosi v súvislosti s LT som natrafila na jej blog o tom, ako sa s LT sťahovali v roku 2011 do Grécka. Zatiaľ sa to príjemne číta.
Aha, a ešte letenky do Anglicka na koniec mája.
Objavila som Turinov nový blog https://perfumesilove.wordpress.com/, zameraný na pozitívne recenzie nikových vôní.
Me rozveselil hned prvni titulek: "Pitralon Classic".
Ja jsem se az doted domnivala, ze Pitralon je jen ceska specialita
No, clovek se porad uci ![]()
...prosím, kde je ten blog, odkaz?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.