Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 31. března 2016 10:57

v práci na terase

Offline slniecko admin
19467 příspěvků moje polička 31. března 2016 19:17
Reakce na náťa66:

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 01. dubna 2016 22:06

Nádherně upravená a oblečená dcera. Má taneční, prodlouženou. Já si tu vysedávám, otevřela jsem si Chianti, koupila parfém a plením špíž a lednici, no a tu vinotéku.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 01. dubna 2016 22:10
Reakce na Mirka:

Krásný . A zase jsme o něco mladší. 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 01. dubna 2016 22:18
Reakce na domenica:

Díky, taky Tě to co nevidět taky čeká, že.

Tohle jsou momenty, kdy svoji zásadu "žádné fotky na netu" těžko dodržuju. Je tak krásná! snad mě omlouvá, že jsem máma. A je mi tolik podobná, jen ve všem lepší.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 01. dubna 2016 22:27
Reakce na Mirka:

No už to nedávno proběhlo. I jsem si zatancovala. 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 01. dubna 2016 22:30
Reakce na domenica:

Manžel taky, byl z toho úplně vedle, protože dcera minimálně půl roku tvrdila, že s kýmkoliv, jen ne s ním. Jsem ráda, že ji to baví, nechala jsem na tom spoustu energie.

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 06. dubna 2016 22:05

Slava nazdar vyletu, nespadli jsme, uz jsme tu

Potesilo me velice, ze jsme dorazili ve zdravi a vcelku... pac zkraje jsem ponekud znejistela, kdyz si prede me sedla mlada rodinka, jejiz tatka i vetsi ditko meli na hlave jarmulky a z kalhot jim couhaly modlici provazky - a hned za mnou mi na zada dejchali jasnej Muhamad s Mustafou  S jistotou jsem ocekavala, ze se - pres moji hlavu - zacnou vzajemne vrazdit... ale multikulti se ukazalo v tom nejlepsim svetle, procez  o nejhorsi zazitek se mi postaralo nejmladsi ditko (dosud bez jarmulky), ktery ponechano svemu osudu (pac milostiva pani pevne zavrela oci a porucila dusi Panu na celou dobu letu) se postavilo na sedadlo primo prede mne a setrvale mi jecelo primo do ksichtu. Takze jedina vrazda hrozila z my strany.

No, ale uz jsem doma, zaplatpambuzatydary. Ze tady za me nepritomnosti vybuchla bomba (nekolik bomb! zejmena v divcim pokoji a satniku) a doted jsem se nezastavila, je uz prakticky drobnost  Aspon jsem mela prilezitost naucit zritelnici nove osloveni: teroristko!

Offline Tassia
447 příspěvků moje polička 06. dubna 2016 22:19
Reakce na barbucha:

Ja som sa zo severu vrátila pred troma dňami, rovnako ma neminulo hľbkové upratovanie, ale užila som si aj týždňovú pohodu na ostrove v Baltickom mori, zimná čiapka a kožuštek nesmeli chýbať. Tak želám pekný pobyt. 

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 06. dubna 2016 22:22
Reakce na Tassia:

Diky! Pocasi je, pravda, trochu jiny nez doma... asi tak o deset stupinku min... a krome zaveji fialek jaro jeste nic moc nepripomina... ale cert to vem, jsem rada ze jsem rada

Ostrov ti zavidim, chtela bych se taky na nejakej dostat.

Offline Evanilla
1212 příspěvků moje polička 09. dubna 2016 09:40

Přeplatek 9 000 Kč za plyn. Do října nemusím platit

Offline benvenuta
56 příspěvků moje polička 09. dubna 2016 11:41

Objavila som Turinov nový blog https://perfumesilove.wordpress.com/, zameraný na pozitívne recenzie nikových vôní.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 09. dubna 2016 13:16
Reakce na benvenuta:

Ano, to mi taky udělalo radost, když jsem ho před pár dny zaznamenala. Sice teď tedy ubude sarkasmu a vtipné sžíravé kritiky, ale naprosto mu rozumím. 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 10. dubna 2016 13:57
Reakce na Evanilla:

Páni, tak to by chtělo pořádně oslavit.

Offline Evanilla
1212 příspěvků moje polička 10. dubna 2016 15:04
Reakce na wendulka:

Však jo, sice mi tu teď PC jede v nouzovém režimu, takže bych potřebovala nový, ale snad ještě pár týdnů vydrží. Nejspíš dneska večer objednám APOM femme. Zasloužím si to, však jsem udala dvě nikovky a brzy dorazím Body Tender

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 10. dubna 2016 17:57
Reakce na Evanilla:

Tak já zcela výjimečně nemyslela oslavit přímo parfémově. I nový počítač je dobrý způsob oslavy. Nicméně já to s počítači a technikou mám dost podobně jako ty, dokud jakžtakž šlape ta stará, tak novou nepořizuju a na druhou stranu tu APOM si fakt zasloužíš.

Online andry spravce
2934 příspěvků moje polička 10. dubna 2016 18:22
Reakce na Evanilla:

výborný nápad!

Offline benvenuta
56 příspěvků moje polička 11. dubna 2016 20:43
Reakce na domenica:

Ano, to mi taky udělalo radost, když jsem ho před pár dny zaznamenala. Sice teď tedy ubude sarkasmu a vtipné sžíravé kritiky, ale naprosto mu rozumím. 

Áno, písať o tých jednohviezdičkovkách muselo byť pre neho dosť depresívne, aj keď pre nás zábavné.

Ale fakt, že LT vidí dosť materiálu na to, aby zameral blog na pozitívne recenzie mi dodáva optimizmu ohľadom stavu svetového parfumárstva.

Nevoňavkovo ma dnes potešila Tania Sanchez, hľadajúc čosi v súvislosti s LT som natrafila na jej blog o tom, ako sa s LT sťahovali v roku 2011 do Grécka. Zatiaľ sa to príjemne číta.

Aha, a ešte letenky do Anglicka na koniec mája.

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 12. dubna 2016 09:22
Reakce na benvenuta:

Objavila som Turinov nový blog https://perfumesilove.wordpress.com/, zameraný na pozitívne recenzie nikových vôní.

Me rozveselil hned prvni titulek: "Pitralon Classic".

Ja jsem se az doted domnivala, ze Pitralon je jen ceska specialita  No, clovek se porad uci 

Online Miru
16595 příspěvků moje polička 12. dubna 2016 09:53
Reakce na barbucha:

...prosím, kde je ten blog, odkaz?