Střídavá péče![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Tak to je frajer ![]()
Jsi šikulka
. Já jsem na to přeinstalování pořád nějaká líná
, tak čekám, až mi to tablet provede sám.
Ayuri: To je teda borec
.
Jéj, to mi pripomenulo skúsenosť mojej kamarátky, bývajú v rodinnom domčeku v radovej výstavbe. Raz sa medzi rečou posťažovala susedke z vedľajšej ulice, že sa im stratil kocúr, už týždeň ho niet, asi chudáka niekto otrávil.
Susedka ju upokojovala, aby sa nestrachovala, vraj ich kocúr je rovnaký tulák, hocikedy sa na pár dní stratí a potom príde, akoby nič. Ako sa tak rozprávali, spoza bráničky vyliezol spokojný kocúr, ".. veď to je náš Matúš!" potešila sa kamarátka, ale susedka ju hneď schladila, že veru nie, lebo to je ich kocúr... No, nakoniec zistili, že vlastnia toho istého kocúra, darebák chodil na striedačku k obidvom, asi podľa toho, kde bola lepšia večera
...a dosť možné, že oblažoval svojou prítomnosťou aj ďalšie domácnosti.
Takového kocoura vlastním, je to nalezenec, neskutečná "vtěrka". Bivakoval několik měsíců před budovou, kde pracuji, tak dlouho otravoval, že jsem ho vzala domů. Nakonec si ochočil i sousedy a nyní máme střídavou péči.
Jaro na zahradě...

probudili se svišti !
Jaro je tu, jupííí
Na bookingu jsme objednali dovolenou v Chorvatsku
!! Na tom by nebylo nic až tak ohromujícího, kdyby tomu u nás nepředcházelo pár let přemlouvání rodiny na cestu k moři. Nikdo kromě mě po tom netoužil
. Já se tak těšíííím
!!!
Gratuluju
.
Já jsem takhle před několika lety taky nemohla dlouho nikoho z rodiny ke svojí první letecké dovolené u moře taky nikoho přemluvit (před tím jsem byla jen jako dítě dvakrát autobusem), až jsem musela vyrazit sama a shodou okolností to bylo taky do Chorvatska. A přestože pak těch dovolených proběhlo několik po celé jižní Evropě plus Egypt, v Chorvatsku se mi společně se Španělskem líbilo nejvíc
.
Děkuju! Já jsem nikdy po moři extra netoužila, v dětství jsem tam nebyla nikdy, v mladé dospělosti, kdy mojí vrstevníci cestovali po světě, já s nadšením jezdila po Česku, 2x na Slovensko. Poprvé k moři jsem se dostala ve svých 27 letech, letecky do Španělska. O dva roky později do Chorvatska. Pak s malými dětmi jsme asi 6 let trávili dovolené v Čechách, jednou na Slovensku. Pokaždé to bylo krásné, no ale teď zas po tom Jadranu toužím. Moc se těším
.
Vůbec se nedivím. Za celý dlouhý život
jsem obrazila většinu přímořských "prázdninových" destinací (tedy v Evropě, od Atlantiku přes Středozemní a Černé moře až po Balt ), ale úplně nejvíc se mi líbilo v Chorvatsku, který jsem objevila vlastně jako poslední...
Kam jedete?
Gratulujem!
Ja more vyslovene potrebujem, dokonca aj v prípadoch keď sa v ňom nemôžem kúpať. Nejako ma nabíja už len jeho blízkosť. Keď nemôžem niektorý rok aspoň na pár dní, vyslovene to cítim.
Kaštel Štafilic. Původně jsem chtěla někam na "víc otevřené" moře, Bol, Podgora, Primošten, ale tam už je to pro naší velkou rodinu cenově někde jinde. Ale to nevadí, v Chorvatsku je snad všude krásně.
Jako bonus budeme mít 1km za barákem letiště Split
. Nejdřív jsem se toho obávala, ale v recenzích návštěvníků to nikdo jako hlučné nehodnotil, naopak, ten adrenalin z přistávajících a vzlétajícíh letadel je prý super. Pro děti určitě. A v noci prý nelétají. Takže snad to bude dobré a nepřistane nám nic za krkem
.
V Chorvatsku jsme byli celá rodina 2x a bylo to fajn. Vloni dokonce na 10 dní, to byla naše nejdelší dovolená a bylo to dobré rozhodnutí.
Předjarní úklid šatníku hotov. Nechce někdo asi třicet volnejch ramínek? ![]()
Jo a vlastně... tak radostí jsem neskákala, spíš mě to celkem zaskočilo: dneska na místní manikuře (jo, samá Vietnamka
) se na mě vrhla jedna ze zaměstnankyň, radostně mě zdravíc a jak se prej mám a co tady dělám? Můj výraz se asi nedal označit za příliš chápavý... takže se mi jala vysvětlovat, že si mě pamatuje z Újezda, kde v domě, kde bydlela moje matka a poté jistý čas i zřítelnice (a kde jsem tudíž byla velmi často), a kde byl přímo ve vchodu vietnamskej krámek (kde jsem rovněž tak často nakupovala) - tak že to byla ona, kdo tam prodával.
No potěš koště, já se dodneška domnívala, že tak, jak nerozlišujeme my je, tak ani oni nás... A je to už víc jak pět let, co jsem tam byla naposled!
No, musela jsem se jí omluvit a společensky pohovořit o skleróze a senilitě ![]()
Závidím, chystám se na boty, už to potřebuje roztřídit jako sůl, ale když mně se táááááák nechce![]()
Předjarní úklid šatníku hotov. Nechce někdo asi třicet volnejch ramínek? ![]()
Máš můj obdiv! Já minulý pátek kupovala ramínka! ![]()
U Hermese :
Přišla taková malá drobná vyžilá vystajlovaná slečna, s krásnou kabelkou od Prady a žádala prodej nové spony k pásku .Prodavačka tím jejich tlumeným projevem slečně vysvětlila, že spony neprodávají, rozhovor vypadal takto :
Slečna : No já si tady koupila dva pásky a jeden teda můžu vyhodit, jó?
Prodavačka : Je mi líto, spony neprodáváme, ale když tu rozbitou přinesete, třeba s tím něco uděláme
S: ale já jí mám rozbitou a pásek je mi nanic, to prodáváte pásky a ne spony ?
P: ano, spony neprodáváme, ale když tu rozbitou přinesete ...
S... ale já poteřbuji sponu
P....
Až to prodavačka nevydržela a ptala se : A jak se vám vůbec podařilo kovovou sponu rozbít ? Co jste s ní prováděla ?
A slečna s nervama na dně skoro zařvala ? Ožrala jsem se a spona mi spadla do záchodu.
Já se málem sklátila, prodavačka se odvrátila, portýr strčil hlavu mezi ramena..... bože a takovýhle týpky nosí kabelku od Prady a hermesovský pásky. ![]()
Super zážitek!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje