Gratuluju!! Jsi dobrá a moc Ti to přeju.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Blesková procházka Prahou, neměla jsem moc času. Stihla jsem v Douglasu na Příkopech očichat London od Forda a jeho letní limitku s kokosem a pak všechny Armani Prive. Velmi chválím prezentaci prostřednictvím skleněných zvonků, nevím, jak to jinak nazvat. Zvládla jsem se pohodlně seznámit se všemi vůněmi a vybrat, co si dám na zápěstí.
O kousek dál se mi hodně líbila kabelka, šla jsem tam skoro najistotu, z vedlejšího krámku už kabelku mám. Nakonec jsem koupila jen francouzkou sponu s perličkami pro dceru, ale byl to nákup, ze kterého byla doma veliká radost
.
...tak to je pěkný den.!![]()
A co říkáš na toho Forda.?
A jaké jsou ceny jeho vůní v Douglasu.?
(nastejno s Parfums nebo ještě dražší.?)
To nebyl den, ale 30 minut
. Kokosovku ani London jsem na ruku nechtěla. Nemám kokosové letní vůně v oblibě, i když tahle byla docela pěkná. London se mi zdál opravdu hodně živočišný, což mi sice nevadí, ale zasloužil by si vyzkoušet v klidu, ze vzorku. Ceny mě nezajímaly, kupovat jsem nechtěla.
Pokud bych dnes chtěla utrácet, tak ta kabelka, ta vypadala opravdu velmi pěkně a prakticky.
Dnešní odpolední pobíhání po Douglasu, kde jsem díky dobré duši, která tam příležitostně pracuje, mohla vyzkoušet úplně všechno, pobíhat tam , nechat si matlat všechny možné makeupy, stříkat na sebe cokoliv... a nikomu to vůbec nevadilo snad)
Výsledkem byl další makeup a konečně ! jsem našla ten ú)plně nejsprávnější odstín červené rtěnky.
( Nový Ford... mno, myslím, že má lepší vůně... za ty prachy)
...a jaký makeup a proč.?..![]()
a jaký odstín červené rtěnky? ![]()
Představ si, že mezi všemi Lancomy, Estée, YSL, Diory apod. absolutně nejlepší byl Collistar, Art design č, 14
Potřebuji malinko oranžový podton, fakt ta mi teda sedla.... škoda, že jsem si ji blbec hned nevzala .
Hned jsem ji pak otestovala při konzumaci a nedělala otisky, zároveň velice vláčná.... podobná byla jedna od Diora, ale nebylo to úplně ono a navíc skoro jednou tak drahá
... no proč, protože mám jen jeden od MUFE a mraky BB a CC, ale ty opravdu vydrží půl dne, jsou dobré do letního horkého dne, kdy makeup odtéká s potem, navíc ráda střídám ![]()
Ze všech možných důvodů jsem chtěla něco od Lancomu, zkoušela jsem všechny, měla okolo sebe konzultanty a ze všech ( plus něco od YSL) jsem zvolila na jaro/ léto opravdu dokonale jemný, jako vánek, přesto sametově vyhlazující
Miracle Air de Teint
...ty pocity, důvody naprosto chápu![]()
Já to myslela kvůli jakým vlastnostem toho makupu jsi si vybrala právě ten jeden.
Děkuju...![]()
...přeplatek za byt, jupííí!![]()
Děti budou obdarovány(nejstarší vůni, co si přeje, prostřední móda, nejmladší kino),
a já mám na cestě Shalimaaaar!![]()
![]()
Ta nejlepší volba, gratuluji
.
Děkuju!![]()
![]()
To je radosti
Gratuluju.
...jooo![]()
![]()
Po jaké jsi sáhla koncentraci?
Já jsem dlouho Shalimar nemohla nosit, ale potom přes mexickou verzi a přes Shalimar Cologne došlo k náhlému vzplanutí lásky k EdP.
Dceru přijali na osmiletý gympl, uf.
Gratuluji, na pár let máš po starostech.
Také jsem teď na jaře přemýšlela, že bych si koupila Shalimar EDP, ale zkouška nedopadla dobře. Někdy je geniální, někdy nenositelný, aspoň pro mě. Jistota je jen č.p., zároveň také jistota migrény.
Díky. Potřebovala jsem ji hlavně dostat z místní školy. I kdyby měla z kvarty přestoupit jinam.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje