jo a ještě mají u Hermese moc pěkný kožený náramky, různé barvy a druhy, opravdu stojí za to.... sice je cena trošku vyšší, ale za to dostávají průběžně zboží, kdyby zrovna neměli vaši velikost ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
U Hermese :
Přišla taková malá drobná vyžilá vystajlovaná slečna, s krásnou kabelkou od Prady a žádala prodej nové spony k pásku .Prodavačka tím jejich tlumeným projevem slečně vysvětlila, že spony neprodávají, rozhovor vypadal takto :
Slečna : No já si tady koupila dva pásky a jeden teda můžu vyhodit, jó?
Prodavačka : Je mi líto, spony neprodáváme, ale když tu rozbitou přinesete, třeba s tím něco uděláme
S: ale já jí mám rozbitou a pásek je mi nanic, to prodáváte pásky a ne spony ?
P: ano, spony neprodáváme, ale když tu rozbitou přinesete ...
S... ale já poteřbuji sponu
P....
Až to prodavačka nevydržela a ptala se : A jak se vám vůbec podařilo kovovou sponu rozbít ? Co jste s ní prováděla ?
A slečna s nervama na dně skoro zařvala ? Ožrala jsem se a spona mi spadla do záchodu.
Já se málem sklátila, prodavačka se odvrátila, portýr strčil hlavu mezi ramena..... bože a takovýhle týpky nosí kabelku od Prady a hermesovský pásky. ![]()
Tak to nemá chybu
.
Ano, ten jejich tlumený projev znám velmi dobře. Hlavně ten tomu asi v kontrastu s ječákem té slečny musel dát další rozměr
.
Tak já zas docela oceňuju upřímnost tý slečny. No, když tam nakupuje asi běžně, co by se nezeptala?
Vždyť tam jsou od toho...
Ale ses nepochlubila, co jsi koupila? Budeš tu birkinku vracet? ![]()
Jó, tu oranžovou bych si nechala navždy ( pokud by se mi teda cestou domů nerozleželo v hlavě, že potřebuji červenou)
A vracet bych šla leda šátek, kdybych na něm " nechytla" toho správnýho koně
Což mi připomíná jednu historku z loňka, kdy jeden typickej čekej zbohatlik po boku s blond pipinkou, která za celou dobu slovo nepronesla, vybíral šátek, malej byl moc malej, velkej byl nic moc..... až z něj vylezlo, že na nich není ten správnej vzor... Kůň !
Tak já se mu nedivím... kdybych zatoužila po Hermes šátku, taky bych chtěla něco typickýho - když ne zrovna koně, tak aspoň ty uzdy nebo co to na některejch je. Jako vyhodit třicet litrů za obyčejnej kytičkovanej? ![]()
Ale já to mam dobrý, mně vzory neslušej, a tak ho ani nechci ![]()
když nemůžeš vzory, co třeba jednobarevnej oranžovej? velkej! ![]()
já bych teda šátek od Hermese brala hned - třeba si ho někdy pořídím... ani nevím, jakej maj tady v Praze výběr ![]()
Oranžovej?! Dovedeš si představit, jak bych vypadala v tý barvě? ![]()
Mně se docela líbí tak červenomodrobílá klasika, jako i k džínům a tak... Dej vědět, až si ho půjdeš kupovat, svezu se s tebou, abych taky mohla napsat něco o zbohatlíkách ![]()
oranžová je krásná!
Mám k tomu " šátku " víceméně vybráno ![]()
Ale děte pořád s tou oranžovou... já bych brala jedině tuhle klasiku (obrázek už dávám poněkolikátý, sorry): 
Baba jich má evidentně víc, ani ten do růžova neni špatnej!
...baba je prostě cool a chic.!, to už jsme se tu shodly...![]()
A její šatník bych nosila z fleku.
(A vlasy mám taky skoro jak ona, teda tu barvu.., postupně mi to tak odrůstá...)
Tak vlasy už takový máš, teď eště jen ty hadry ![]()
Já už teda vlasy nemam... žádný... konečně jsem se dneska dostala k holiči
A další radost mi udělalo, že jsem se vypravila do IKEA pro peřiny, už předem nenaložená, kolik tam zase nechám... a oni měli ty, co jsem si vyhlídla, zrovna za půlku ![]()
Taky že jo. V mailu mi právě přistály nový termíny, takže si zejtra budu kupovat letenku. Pro změnu ![]()
Budeme mít oficiálně, tzn, dodatkem ke smlouvě, homeoffice.
2 dny v týdnu nemusím chodit do práce, nemusím vytáhnout paty z baráku, nemusím se oblékat, můžu si uklidit, vyprat, uvařit... jdu přikoupit pyžama ![]()
Gratuluju. Tuhle vymoženost jsem ve svém starém zaměstnání už taky měla příležitost příležitostně vyzkoušet a přiznám se, že někdy se mi po tom, když vidím, jak to u nás doma teď přes týden pustne
, malinko zasteskne
.
Idem dovolenkovať, vypúšťam úplne všetko..... A tešííím sa! Možno dôjde aj na nejaké voňavé zážitky.
Radost mi to udělalo už včera, ale dozvuky té radosti nebo spíš příjemného pocitu, jsou stále přítomné a hned tak nevyprchají.![]()
Šla jsem tou svou každodenní trasou (s lehkými obměnami) po obchůdcích na Letné - Řekové, dvoje vietnamské zeleniny, Farma, italský obchůdek, pekárna, drogérie, trafika, pošta atd...). Je to takové šněrování z jedné strany na druhou přes třídu Milady Horákové, dělám si z toho legraci a miluju to. No a právě včera, v řeckém obchůdku, kam jsem zaběhla pro olivy, byl zrovna energický a milý pan majitel, a dal mě a paní, která tam zrovna také byla, takovou ostře žlutozelenou plátěnou nákupní tašku propagující obchůdek. Tak jsme se zasmály, že bychom jako měly dělat reklamní nosiče obchůdku, ale evidentně tím, jak jsme stálé zákaznice a máme to tak rády, byly jsme ochotné a chápavé... za dvě minuty jsme se s tou ženou z řeckého obchůdku, sympatickou asi třicátnicí setkaly o pár desítek metrů výš, v průchodu vietnamských obchodníků - taková dlouhá nudle, kde mají nejúžasnější lahůdky z čerstvé zeleniny a ovoce, a jak jsme si dávaly přednost u podklady, tak jsme si řekly, že jsme se viděly před chvíli u Řeka, a že máme asi podobnou nákupní trasu... No a ta žena pravila, že ona mě zná od vidění a že: "Já si vás pamatuju. Vy se mi totiž hrozně líbíte." No!! A nebylo v tom nic sexuálního. Jen taková bezprostřední, milá hláška, která mě na moment uvedla do rozpaků... hlavně překvapila a - jo, potěšila. S ruměncem (nejspíš) ve tváři jsem poděkovala a řekla, že doufám, že se zase brzy potkáme... a urychleně odešla s jiskrou v oku (tím jsem si jistá). ![]()
No neudělalo by vám to radost? Stačí tak málo.![]()
To je moc milé. Já tomu říkám "všední radost" - žádné obrovské emoce, nic bouřlivého, ale spíš drobné potěšení, které o to déle vydrží. A jsem si jistá, že paní měla pravdu. ![]()
...to JE krásné!,
a moc milé![]()
(...člověk prostě někdy po/cítí, že má druhého, ale v podstatě cizího člověka
rád.
Nějak vnitřně vnímá, že je mu něčím blízký, jakoby známý svou vlnovou délkou nebo tak něco... A stačí, toho dotyčného potkat, nebo být chvíli v jeho přítomnosti a cítí se spokojeně, jemně radostně. Takové mikroskopické lidské štěstí...)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje