...no jo, taky že když Ty někam přijdeš, tak už ode dveří se všem asistentkám rozsvítí oči a dušička zatetelí blahem,
protože vidí přicházet váženého zákazníka...![]()
![]()
Bodejť by si Tě nepředcházely...![]()
...no jo, taky že když Ty někam přijdeš, tak už ode dveří se všem asistentkám rozsvítí oči a dušička zatetelí blahem,
protože vidí přicházet váženého zákazníka...![]()
![]()
Bodejť by si Tě nepředcházely...![]()
a to ani ne, ale já přistupuji k prodaváčkám způsobem... bože, jak jedinečné zboží tu máte.... jak jste ojedinělý obchod, je to tu nádherné, hned bych si koupila všechno...... škoda, že už jsem si včera/ před týdnem/ nedávno koupila něco podobného... a ono to většinou nějak funguje.... tam kde ne, tam už nejdu ![]()
( navíc osoba, co byla se mnou chtivě čekala, až kabelku pustím, aby ji lapila ona)
![]()
To se mi v životě nestalo, že bych v kamenným obchodě usmlouvala původní pevnou cenu ![]()
Co je to "oný butik"? Že tys byla zase u Hermésů?! ![]()
...náťa je rozená obchodnice.!![]()
![]()
![]()
Já bych to i vyzkoušela... kdybych se nebála, že na mě zavolaj policajty nebo sociálku. Nebo psychiatra ![]()
...a to já bych šla s náťou rovnou. To by totiž bylo výhodnější - pro ně větší kšeft a Ty v klidu a se slevou![]()
To je nápad! Nastrčily bysme Náťu dopředu... jako tiskovou mluvčí... ![]()
Pozor! Já ji nesmlouvala, byla mi nabídnuta....., no a pak jsem se zeptala, jestli by na tu peněženku taky třeba nebyla a ona byla.... ale v malých obchodech je to opravdu dost časté, obzvlášť, když tam přijdeš podruhé a více. ( týká se i parfumerií... ale tuto zkušenost tu má více lidí).
Jeden butik v Lucerně.... ale fakt nevím, jak se jmenuje.
...prostê máš zmáknutou podprahovê manipulativní psychologii...![]()
To jsem teda ještě nezažila. Asi chodím do špatnejch krámů
Vlastně já do žádnejch moc nechodim, to je to
Tašku jsem si kupovala naposled tak před pěti lety... a eště přes internet...
A v těch dětskejch odděleních, kam lezu nejčastějc, si asi nikoho nepamatujou, při těch návalech tam.
.... tak aby byl můj profil kompletní, tak jsem v posledních 14 dnech byla vracet v El Ninu zboží 3x.
´Koupím, vyzkouším, jdu vrátit.
Dnes mě viděli ( šlajsem pro zboží) a zbaběle prchaly dozadu, přitom se mnou není žádná práce, papír přinesu vyplněný, pozdravím, poděkuji a odcházím.
Ale kdež, prostě si musíme s prodavačkou ( když je prodavač, ještě lépe) popovídat... je to o komunikaci a sympatiích...... pravda ve velkých řetězcích, kam chodí Barb pro dětské zboží, si můžeš povídat a upovídat k smrti, a je ti to houby platné.
...ano, nazvala jsi to hezky...![]()
Ale v kazdém případě - je to super.!, když to jde, kdo by neebyl rad.?![]()
.... tak aby byl můj profil kompletní, tak jsem v posledních 14 dnech byla vracet v El Ninu zboží 3x.
´Koupím, vyzkouším, jdu vrátit.
Dnes mě viděli ( šlajsem pro zboží) a zbaběle prchaly dozadu, přitom se mnou není žádná práce, papír přinesu vyplněný, pozdravím, poděkuji a odcházím.
Bylo to zkažený?! ![]()
ne, nelíbilo se mi to, nechtěla jsem to, rozmyslela jsem si to.
Odstoupení od smlouvy..... normálka, peníze nazpátek za 3 dny.
![]()
Se z tebe picnu. Už jsem se lekla, že zas prodali nějakej patok.
Objednávala jsem z Douglasu, balíky chodí z Německa, doprava za 2 dny.
Eshop má oproti kamnenným obchodům i slevy a akce.
Doporučuji se tam občas podívat, navíc teď měli i dopravu zdarma nad 500,-
Včera večer mi udělala radost premiéra filmu Tajemství divadla Sklep (a večírek s tím spojený). Fïlm je ode dneška v kinech a všem, kdo máte rádi divadlo Sklep, "sklepáky" šmahem nebo aspoň některou z osobností téhle skupiny, ho vřele doporučuju.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.