DDěkuji, na příští rok mám nějaký drobný úvazek na vědu a výzkum v práci, musíme vydat metodiku, tak uvidím, jak mě bude vytěžovat jen tohle ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
dzizisketatak drzim palce, at to jde hladce:)
vymyslela jsem firemní vánoční přání, yeah!
doteď byla má hlava zcela kreativně dutá.
Jiná Realita blahoželám. Mne sa ho tento rok podarilo vytvoriť a mať prekvapivo rýchlo odsúhlasené od šéfa (inokedy ho x-krát prerábam, lebo stále pre šéfa nie je úplne dokonalé). Dokonca aj vytlačené bolo po zadaní objednávky hneď na druhý deň.
pecka já jsem v tomhle sama sobě šéfem, takže pak můžu nadávat akorát sama sobě. tradičně každý rok ho dělám na poslední chvíli, protože dokud mě netlačí čas, nic mě nenapadá. letos jsem si vyrobila tohle a z toho vycházím (ale prosím, necitujte to, já to asi časem smažu). docela by mě zajímal názor (unesu i kritiku!), protože ve firmě to je lidem buď buřt, nebo řeknou, že se jim to líbí, jenže jsem jejich nadřízená, takže těžko říct, nakolik upřímně to myslí. takže nemám žádnou skutečnou zpětnou vazbu. lets ho máme velice metalové. tiskárna mě asi zabije, protože jim minu všechnu čerň :)
Jiná Realita To je dobrý!
Jiná Realita Netuším, jak moc se hodí k vaší firmě, ale ten obrázek je takový milý. Určitě by mě přání s ním na pohled potěšilo :)
Jiná Realita v souvislosti s vaší firmou je to úplně super! Vtipný a typicky. Moc povedené ![]()
Jiná Realita vy ste nejaka pekaren/cukrarstvo alebo tak, ze? Je to super.
Jiná Realita neviem, v akej oblasti pôsobí Tvoja firma, ale podľa mňa dobré.
Jiná Realita Nerozumim tomu, ale rekla bych hodne dobry v souvislosti s oborem!
Jiná Realita Přijde mi to taky moc hezky a milý
Jiná Realita taky se mi to libi
díky všem za názor! já si na sebe vždycky vymyslím nějakou kravinu. tohle vypadalo snadný. vystříhnu, plácnu formičky, posypu, sundám šablonu a voilá! jenže šablona při zvedání vždycky sypala kolem, formičky nebyly vidět
než jsem přišla na to, že šablonu musím podlepit špejlema, formičkama trochu kvedlat a podobně, byla jsem zpocená až ...no všude. pak to pořád vypadalo nějak mdle, tak jsem ještě přidala jednu formičku nahoru. pořád to nebylo ono, tak ještě ty hvězdičky. jsou ze zlatého papíru, což na fotce asi není poznat. a to všechno asi za hodinu a půl, protože pak se začalo stmívat a už bych to nevyfotila. pak jsem to zuřivě fotila, černé matné pozadí házelo prasátka ![]()
měla jsem jen asi dvě pořádné použitelné fotky bez prasátek, když přišel brácha, nechtěně zakopnul o stůl...a celé to rozsypal. skoro jsem omdlela, ale naštěstí se ty fotky daly použít. a to je celá historie ![]()
prostě na mě platí jen práce pod tlakem.
Jiná Realita je to krásný ![]()
Jiná Realita je to super a ve vztahu k vašemu zaměření ještě víc.
Radost mi udělal Ledňáček říční ve Folimance ❤
Catherinne
krása, já jsem živého nikdy neviděla :(
Jiná Realita je to hezke :)
Jiná Realita krásný a vkusný
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje