Garfie to zni skvele
Co Vám dnes udělalo radost.?.
radost mi udělalo Bonami, v pátek jsem objednala naší malé madam deštník a před chvíli mi ho kurýr dovezl. Měla jsem hrůzu, když jsem tady četla vaše historky
Garfie to je super, limuzina pro teenagery je vyborny napad, museli byt uplne bez sebe :)
bram No byl to zážitek i pro mě, natož pro ně :-) A opravdu to bylo takové, že si ji fotili...a já řikám "tak ....všechno nejlepší k narozeninám" a oni se zasmáli....a my "tak pojďte, pojedem" a oni se pořád smáli, jakože dobrej fór
, úžasný to bylo!
Garfie Jsi dobrá..!
![]()
Garfie
super prekvapení
Garfie to muselo být super pro všechny zúčastněné! To vy se mi taky líbilo...
Garfie tyjo, to musely být super narozeniny! ![]()
Garfie Asi se budu inspirovat
, museli být nadšení. Příští rok nás ta 18 čeká 2x.![]()
Garfie super večírek, zabavit dospívající chlapce je obdivuhodný vykon.
V Levných knihách mají Krásu nesmírnou, za dvě stovky!
dzizisketa taknto pro ni zejtra jedu! Kostej nesmrtelny! Zabka carevna. Baba Jaga....
711990 téhle knížky jsem se vždycky trošku bála...
Catherinne to jo, ale zaroven jsem ji zboznovala!:)
paní, která mi uvolnila asi jediné parkovací místo ve svitu a! ještě mi dala ještě hodinu platící parkovací lístek! nechť jí nebesa sešlou zlatou cihlu za to! zachránila mi stříhání hlavy.
dzizisketa
Super tip!!
Renusatko Já to vřele doporučuju!! Mě nainspirovala kamarádka, organizovala velkou oslavu s rodinou, ale je rozvedená a vznikly tam nějaké tlaky, nakonec byla na zhroucení-a tak zrušila rodinnou oslavu a když měla jít dcera na tah s kamarádkama, pozvala je jako start k nim (aby si mohla nechat doma dárky), nachystala malé občerstvení a když holky odcházely na tramvaj, čekala na ně limuzína. Když to uděláš jako překvapení, je to opravdu totální wau. Ani už nemusíš dělat nic dalšího!! :-)
711990 Taky jsem ji milovala. A s takovým nadšením jsem z ní začala číst dítěti. A jí se to vůbec nelíbilo!
Setkání s Renusatko , která mi donesla knížku a potěšila mě svou přítomností při chemu. Líp jsem zvládla strach.
A moc jí to slušelo!
dzizisketa Jsem nedávno zjistila, že asi existuje víc verzí překladu nebo co (jako ne že by to bylo samo o sobě tak překvapivý, ale stejně)! V knížce co mám ještě po mamce je totiž drak Gorynič, a tuhle jsem se dohadovala u kafe s přítelovou ségrou jak že se ten drak z Krásy nesmírné jmenuje, že si nemůžu vzpomenout, ona se vytasila s touhletou "novou" knížkou koupenou v Levných knihách, snažily jsme se to tam dohledat a nic, je tam drak úplně beze jména, nechápu, proč mu to udělali!!
Mně se ty ruské pohádky vždycky zdály divné. Ale měla jsem moc ráda anglické, byla to tahle kniha

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje