Jiná Realita Taky se mi to moc libi ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
@jiná realita to je mily!
Jiná Realita taky teda nevím, co jako firma děláte, ale samo o sobě se mi to líbí, jednoduché a hezké.
Jiná Realita to přání je takové milé... mně se líbí...
Catherinne krasnej a velký štěstí, ze se ho povedlo vyfotit, já už ho viděla několikrát, jednou na Berounce dokonce par, ale vždycky v letu a byl pryč, jsou to fakt létající drahokamy
Jiná Realita taky se mi líbí, jednoduché, hezké.. čím je to vysypané?
Catherinne lednacek ![]()
Jiná Realita je, to je hezky prani!
Tulipe mouka :) původně jsem chtěla zkusit nějaké to moukové malování, ale haha, trochu jsem se přecenila!
a mám ještě jednu radost, právě jsem dodělala poslední těsto na cukroví! tuhle část pečení nesnáším, takže jupijej! za chvíli strčím do trouby štolu a snad ji nepřipálím a dopeču, když mi tu celý den kyne.
To přání je moc pěkný, zaměstnanci nekecaj!
Jiná Realita Hezké, povedlo se ti to ![]()
Jiná Realita přání je moc hezký, jsi šikovná
Jiná Realita moc hezke prani, mile a vkusne ![]()
Mně stačí málo, takže odvážná paní v diskuzi pod článkem o těhotenských problémech Kim K., zajímalo by mě, jak moc je tohle přesvědčení "všichni blbí-já inteligent" česká specializace, i tady to dost frčí.

Petra Zrubecká 30100
Prosím vás, co to je tady za zvyk, se pořád povyšovat, jak jsou ty celebrity hloupé? To si tím lidi zvyšujete ego? Netuším, jestli je Kim chytrá nebo hloupá, ale na tomhle mi nic hloupého nepřišlo. Asi měla v těhotenství vážné problémy, že to nechce pitvat do detailu, to je celkem pochopitelné (a kdyby to udělala, zas by jí lidi vyčítali, že si to měla nechat pro sebe), dala na doporučení lékařů... Ale hlavně, že se tu lidi budou svorně placat po ramenou, jak je blbá...
Jiná Realita moc hezký to přání i vůbec celej ten nápad!
edit: a teď dočítám, že vysypaný moukou, mě první napadl moučkovej cukr :-)
a pamatujete, jak jsme jako děti dělaly takový ty vánoční přání, kdy se obrázek potřel klovatinou a pak sypal krupicí? ![]()
Catherinne ten ledňáček! my tu prej máme taky jednoho u rybníčka
Jiná Realita nápad i provedení moc hezké. ![]()
Jen mně osobně by se víc líbilo pozadí v hodně tmavě modré, černou nemám ráda.
mě to napadlo až dodatečně, modré nebo tmavě zelené. ale tahle pozadí se dají koupit jen 45 km daleko ve městě :/ a navíc mám dojem, že když jsem kupovala to černé, tam žádnou pěknou modrou stejně neměli, takovou tu "půlnoční". jen samé "křiklavě" tmavěmodré.
moora tyjo, na to jsem naprosto zapomněla, připomněla jsi mi dětství :) !
Jiná Realita třeba bys to mohla přebarvit v nějakém grafickém editoru? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje