Pinot Noir joo, to je presny!:-)) a taky "mne uz chutna vsechno"![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
continuity Dneska mi na jednu smutnou zpravu rikala mamka, ze to.je porad neco, ze uz dlouho neslysela taky nejaky dobry veci, tak ji rikam ty vole mami, mas sesty zdravy vnouce,ty se muzes jit rovnou nekam ozrat, co bys chtela jeste tak slyset!
Mam to stejne jak ty a to jsem mlada a uuurcite nestarnu, urcite ne. A taky netloustnu a tak.
Pinot Noir Tata se chodi divat na malou a rika ,,vsechny mimina jsou hezky, ale tahle obzvlast. Prvni byla taky hezka, ale na me mela uz takovej moc číňanskej vzhled,,
Ježiš ale dyk je tak krásná!
Karja Teda jestli je ta druhá ještě hezčí než první, tak byste ty děti měli dělat na kšeft :-).
711990 dekuju a na Tvym miste bych se nad tim zamyslela, Frantisek neni nikdy dost :)) Nehlede na to, ze dve decka se spolu hezky zabavi, kdezto jedinacek furt stoji za zadkem a vyzaduje nejakou akci :)
bram nemas nahodou jedinacka?![]()
711990 no právě proto vim, o čem mluvím :))
bram no ja se svymu jedinackovi velice rada povenuju![]()
711990 Nikdy neříkej nikdy ;) Druhý je tak zlaté miminko, že bych skoro brala třetího ![]()
999 Je strasne hezka, ale mozna z toho hned vyroste:-D. Na kseft to necham tatinkovi, ten uz o tom nejednou zertoval a mel I velmi priznivy cenik!:-D Pinot Noir Hele ja o tom normalne uvazuju I ted v tech krutych casech, ale furt si rikam ,, ty jo takovejch veci, co s tim budu delat, takovej peknej kolotoc, no to je skoda, to musim mit jeste treti,,:-D.
711990 nemusí to tak byť, ja som jedináčik a pekne som sa hrávala sama, akciu od rodičov som nečakala
ale neznášala som spať sama vo svojej izbe. To by sa mi tam ten súrodenec hodil :)
carries spravne! Diky za podporu:)))
My jsme si s selgrou moc nehrály, spíš jsme se řezaly, jsme od sebe dva roky. Často jsem v dětství i v pubertě záviděla jedináčkům, ona ségra byla dost dáreček.
Ale!!! v dospělosti jsme se hodně sblížily a jsem moc ráda, že ji mám.
Zina Se ségrou to máme do puntíku stejně.
Zina My jsme s brachou od sebe taky dva roky, a cele detstvi jsme se nenavideli a rezali jako kone. V rane dospelosti jsme se na par let trochu sblizili, ale ja jsem pak odjela do USA, bracha dostudoval a nasel si manzelku, a kdyz jsme se pak videli po sedmi letech, tak uz se zadne sblizeni nekonalo. Krome esemesky o Vanocich nebo na narozeniny v podstate nejsme v kontaktu. Smutne, ale nekdy se to proste stane ![]()
MP Marge U nás to bylo taky tak, že ségra odjela do ciziny a už se nevrátila, ale lítala sem vždy tak 2x za rok a občas já tam. Asi roli hrálo i to, že o to hodně stála máma, abysme se "měly rády", nebýt jí, tak bysme možná tu cestu nenašly. My si nejsme moc blízko povahově i směřováním jsme se dost rozcházely. Takže to dalo dost práce, věřím, že oběma stranám, ale stálo to za tu dřinu, troufám si říct :-).
V dětství každopádně nic moc, pamatuju si hlavně ty bitky a frustraci ze společného pokojíku, rozhodně jsem neslzela nadšením, že mám sourozence. Samozřejmě je možný, že si to pamatuju blbě a dost jsme si i spolu hrály, ale nemám se už koho zeptat.
Zina Jsem rada, ze vam to vyslo ![]()
U nas ten tlak rodiny taky byl - a je - ale zatim moc nezabira ![]()
Jinak ty vzpominky na detstvi jsou presne! Jak is touzila po tom, mit vlastni pokoj!!!
MP Marge My jsme tri a myslim si, ze jsme se nenesnaseli diky tomu, ze jsme meli vlastni pokoje. Proste kazdej svy soukromi. Casto ted o tom premejslim, proc se nekde v rodine sourozenci nebavi a nekde jo a myslim si, ze nam fakt pomohl tenhle velkej barak, jinak bychom se asi pozabijeli! Jo a taky tri jsou lepsi jak dva, vzdycky se ta nevrazivost nejak meni ci prerozdeli:-D.
Zina ja si myslim,ze musi chtit ty dva....treti osoba k tomu nikoho "neprinuti" nebo jen na oko.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje