Aranel Nejaky potruby si pomel! Ja byliny fakt sbiram, ony maji ty domaci mnohem vetsi ,,drajf,, nez ty z lekarny, nevim cim to je. Ja teda certve kytky mam rada, ale tady je nikde moc nekoupim, takze zit na venkove z tohoto pohledu dost setri planetu, v Praze jsem si je kupovala skoro kazdy tyden.... V kvetinaci rada nemam, ale to je asi tim, ze mam rada kvetouci a uplne vsechny, I karafiaty a I mi nevadi si je na zahrade podrezavat, proste v tom byte udelaji absolutni nadheru, kytku bych mohla dostat kdykoliv! A Kytky od Pepy na trzich, to bylo moje, no takze smula:-D:-D. Ale ted jsem dostala od tchyne za porod kytici a taky porodny se slovy, ze to je jenom moje a mam si koupit neco pro sebe, to je tak hezky!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Jiná Realitahezký, každý prostě děláme a neděláme něco. Taky mě napadlo kdo tady bydlí v jeskyni, topí šiskama a opláchnout se chodí k potůčku. A vaří čistě a jenom z místních a sezónních potravin...žádné hogofogo restaurace...
hele to neni vůbec o tom bydlet v jeskyni a topit šiškama. To je o tom, že je dobrý dbát na to z jakýho zdroje věci a potraviny pochází. Nikdo asi nechceme kytky co někomu jejich hnojení zničilo zdraví, stejně jako nechceme třeba bundu z peří trhanýho huse zaživa.
Karja Ne, žádný otruby! A s bylinkama máš pravdu, ale měla jsem na mysli spíš čaj jako čaj z čajovníku. Jet si to natrhat do Číny by se asi nevyplatilo ![]()
Po navratu ze skolky jsem si dopila jeste teply kafe, protoze jsem si pred odchodem hrnek postavila na kamna :D takova blbost
Včera porodila manželova sestra a předevčírem manželova sestřenice. Takže nám do rodiny přibyli Toník a Viktor. Vtipné je, že jsou obě z Prahy a leží v malé porodnici mimo Prahu na vedlejších pokojích. A nevěděly o tom.
bram Hezká jména! ![]()
bram jmena chvalim taky![]()
Pinot Noir 711990 :-D:-D
Pinot Noir 711990 trošku jsem to čekala ![]()
Btw Toník byl naše klučičí varianta, kdyby to nebyla Františka :)
bram Frantiska je ale uplne dokonala!!! Mela jsem ji v holcicich a desne ti ji zavidim! Ale cislo 2 kvuli tomu teda neporizuju, aby bylo jasno:D
711990 to prehodnotis:D
Téměř před rokem jsem dala jednomu milému příbuznému, který má rád divadlo, voucher do národního. Konečně se rozhoupali a přijedou. Akorát jsem to s nima po telefonu koupila ![]()
711990 Presne to prehodnotis, sambo ti vysvetli, ze financne je jedno dite uplne neracionalni, musis ty naklady rozlozit!
711990 jasné, ze totted neplanujes. Dal si řekneme tak za rok a půl ![]()
Jinak musím říct, že mě zcela iracionálně dělá radost každé další oznamene těhotenství víceméně kohokoliv.
continuity
Mně taky! Už jsem si říkala, že je to příznak stárnutí....![]()
continuity To já taky, ale od kohokoliv teda ne
. Od syna, kterému bude teprve 18 bych to slyšet nechtěla. Přítelkyni je 15 a jsou spolu už dva roky.
Garfie kšá- kšá
continuity
Mně taky! Už jsem si říkala, že je to příznak stárnutí....
. Je to možné. Nedávno říkala moje máma: Už jsem fakt stará. Mně už se zdají všechny mimina hezký ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje