Noren já je miluju
(Ale já miluju všechny kytky:-)
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Magráta Já taky všechny, ale modřence jsou prostě ![]()
Noren krásne ![]()
Lamicka nepokazila si mi ju ;) Každý má iné chodidlá, nôžky, takže treba vybrať tie správne. Verím, že nájdeš presne tie, ktoré budú vyhovovať Tvojim potrebám a predstavám.
Noren vune modrencu![]()
Noren krasne
Noren ty jsou krasne
Noren modrence jsou uplne nejkrasnejsi jarni kviti ![]()
Noren Ty jsou krasne! Predpokladam, ze u nas se to asi objednat neda, ze?
Noren a chces cibulky? Vyrejepnu ti. A bacha, dost se to rozpleveluje
Noren A ještě se celým jménem jmenuje modřenec arménský ![]()
![]()
![]()
moora já bych cibulky chtěla
moora mně modřenec pomalu ale jistě zachvacuje celou zahradu! Jsou krásné, ale že jako rostou i pod textilií mezi jahodami, takže ji nadzvedávají tak, že chudinky jahody jsou utopené uvnitř a nedostane se k nim slunce, mi dost pije krev
. Každoročně vyhazuju kýbl cibulí z míst, kde je nechci, ale stejně jich je pořád víc a víc!
Pinot Noir kdyby jich bylo jen vic tak by mi to nevadilo. jenze ony pak maji taky jen listi-hrozne moc, a kvety skoro zadny![]()
ja mám furt pocit, ze něco, co mi poroste na zahradě SAMO, moc moc chci! Nějaký modřence máme, ale moc se nepředváděj
Potrefenáhusa když ty hromady polehávajících žloutnoucích listů nejsou zrovna estetické.
Potrefenáhusa že jo?? My na té naší pidi zahrádce taky máme modrenec, ale takovej spíš chciplej
Potrefenáhusa a co barvinek? o ten se zas moc snazim ja a houbec:-((
S tím modrencem nevěřím, že to někde neroste. Tchýně měla chalupu, kde byl vinohrad. Půda vápenitá, vyprahlá, voda se tam nedržela. Já tam nebyla schopna začít pestovat ani maliny, které mám z ovocných keřů za největší plevel, tak tam bylo sucho. Ale modrencu, těch byla plná zahrada! A když odkvetly, tak tam už pořádně nerostla ani tráva.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.