Včera jsem zjistila, že existuje aplikace, co rozpozná hlasy ptáků. Na jabku teda nejde, ale měli jsme s sebou i telefon s androidem, a na tom to šlo. Chodili jsme po lese a zkoumali, co to kolem nás pěje, super to bylo. Ulovili jsme kosa, červenku, pěnkavu a budníčka.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Zina a která že to je? já vždycky tápu...
Zina Ach jo, já chci jablečnou
Sweet Potato aspon rucni vyhledavani ale hezky to maji!
RoSa Birdnet.
Sweet Potato Já taky právě, třeba časem bude.
Zina To chci taky!
ja měla jednu dobu jako budík Dawn chorus, muže si tam člověk složit zpěv různých (amerických) ptáků a je to i moc hezky na pohled
Tak som si tu appku Birdnet chcela nainštalovať ale recenzie ma trochu odradili
(sorry za megavelkost)

Mrakoplas no,neviem, či ten Majo proste nepodceňuje kačice
!!!
Dnes mi jeden zak ze 2. tridy rekl, ze zna jen jednu pani ucitelku, ktera ma porad dobrou naladu a to jsem pry ja.
No, ale to me neznal pred par lety, takze ted to tak asi fakt vypada.![]()
...tak to je krásný kompliment...![]()
Stihla jsem se zastavit ve Vraňanech a zrovna přestalo pršet

Nevim, jestli je to spis sem nebo do detskeho vlakna, ale mam strasnou radost, ze po ctvrt roce zase zacinam zvladat normalni jidlo! ![]()

Zu Hmm, Medard, letos asi kápne...
A ta sviňa bez kvete už pěkně dlouho ![]()
PPoslední roky na Medarda káplo a nakonec z toho z dlouhodobého hlediska stejně byl prd.
Pinot Noir Alergie? Dneska na kopci okolo 1000 mnm jsem ještě potkala rozkvétající šeříky, udělalo mi to radost, pěkně jsem je očuchala než přišla další bouřka
A Medard je teda letos už pořádně v předstihu, alespoň u nás.
Zu nejhorší alergen pro mě. Vadí mi koukat i na bezovou limonádu od Potrefenáhusa ![]()
Pinot Noir
Au!
ale jako dneska jsem koukala, kolik ho v přírodě je, až jsem i o té limonádě chvilku přemýšlela, suroviny by bylo až moc!
Co je letnina? Abych si nezapomněla něco připravit - co kdyby se zima zeptala, kde mám letninu?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.