Janulik03 No, prala bych ji to. Ted ale nekoho sezene rychle, protoze studenti akorat shanej bydleni pred zacatkem semestru.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Dekuju všem za dceru. Jsem na ni moc pyšná. A dojalo mě to. Ona je člověk, se kterým si připadáte v bezpečí. ![]()
Dadoo to je úžasné, tvá dcera je skvělá, máš na co být pyšná
Dadoo klobouk dolu pred dcerou. To musel byt vycerpavajici vykon, uzasne.
razorblade parada, soukromi a vlastni prostor, muze to znit jako klise, ale to je k nezaplaceni.
Dadoo dcera je neuveritelne skvela, vubec si to nedovedu predstavit. Chudak ten chlapecek, snad na tom ted uz bude jenom lip.
razorblade ty jo, to je rychlost, to se ti skvěle podařilo. Tak ať se ti dobře bydlí!
Dadoo Ty kraso, ta je i tak sikovna, ja i kdybych to zjistila, nikdy by me nenapadlo to s tou gestikulaci na auta. Jako nejen, ze je pozorna, ale i trpeliva a psychicky odolna asi tak za 10 lidi dohromady! To mas velke stesti, ze ji mas! Jsem z toho fakt paf! A chudak kloucek, musel na tom byt fakt spatne, snad se dceri jeste ozvou;-)
jinx Neni to klise, je to pravda ![]()
Pinot Noir ja se dost nastvala a druhej den, co jsem to tady psala, jsem prolejzala inzeraty a s jednou inzerujici jsem se dohodla jeste ten den, protoze zo bylo znacka ideal. Hledala za sebe nahradu do minibytu, kterej je soucasi developerskyho projektu delanyho prave pro lidi jako jsem ja - na prespani par dnu v tydnu, byt nema ani pracku. Je to fakt neuveritelny, ale novostavba 10 minut od smichova to je za 9900 se vsim vsudy.
Dadoo Dcera je báječná! Snad chlapec najde pomoc a bude mít v životě víc štěstí, než dosud.
razorblade Na Barrandově se bydlí skvěle, čistý vzduch, hezké rozhledy a pokud člověk potřebuje na Anděl, tak je to značka ideál, vybrala jsi dobře. Ať jsi spokojená. Akorát na to kolo to úplně není
(jsi z HK, že?). Já ho s sebou ani nebrala...
razorblade Ty jo zajimavy a pracka je nekde v suterenu nebo se pocita s pranim u maminky? (Vim, ze to neni tvuj pripad:-D). Na Barandove jsem rok bydlela, ale uz je to taky pekna doba!
Dcera je machr, skvěle to zvládla, 4 hodiny musely být nekonečné.
razorblade Tak to zní fakt parádně. Barrandov je fajn, do centra kousek, do přírody taky (i když to asi nevyuzijes, vím).
razorblade To je super, že ti to vyšlo :-).
Dadoo Dcera je fakt skvělá.
Dadoo
Je skvela, klobouk dolu!!!
Dadoo Máš úžasnou dceru a právem jsi na ni pyšná.
Dadoo to je úžasná holka,ta tva dcera
podala super profesionalni vykon![]()
a kluka je mi moc líto..musel byt zoufalej a ten pocit ze je na vsechno sám...ufff...nekterym lidem zivot nakládá
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.