Zu ach, kéž by. Spíš mám před sebou vizi cest autem na Vysočinu ve sněhu a tmě.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kokoska no a rodiče pořád trvají na svém? nedali by se přesvědčit, že alespoň na zimu? ![]()
Zu ne, prostě ne. A teď by bylo i těžké tady pro ně najít praktického doktora, teď potřebujou pořád něco. A příbuzenstvo je v tom ještě podporuje, prý bych je přesunem zničila.
A příbuzenstvo se taky angažuje?
barbucha Ale jo, nějak se střídáme, zatím. Jenže nikdo kromě mě nemá rodinu, děti, vnoučata. Já se prostě nechci odstěhovat, domů dojíždět, dohánět práci a domácnost a s mladýma se vidět jednou za čas, když oni náhodou na víkend nikam nepojedou.
Hele, myslím, že stačí, jsme v blbým vlákně...
Nadace Karla Komárka vykoupí od Petrofu klavíry co Čína odřekla a rozdá je českým školám.
andulka01 to je super! ![]()
Nadace Karla Komárka vykoupí od Petrofu klavíry co Čína odřekla a rozdá je českým školám.
![]()
jedna přízemní radost, včera jsem smontovala komodu (jysk, žádnej dizajnovej kousek)- ale dala mi zabrat, jeden šuplík jsem si blbka pustila na prsty u nohy, ale hotovo![]()
Vilemina co komoda, ale ten obraz![]()
Vilemina Komoda krásná, ale jak píše Karja ten obraz, ten obraz
Oba obrazy.
Díky
Pán prstenů a Praha Stretti Zamponiho, trochu neortodoxní spojení, ale obrazy a plakáty různě střídám.
Sweet Potato Ten druhý jsem na mobilu moc neviděla, ale věřím, že je také moc pěkný ![]()
Vilemina No ale!! Hezký komplet, ale Argonath krása moc, už se dívám kde si ho taky objednám. ![]()
Karoleena mám ho od dcery, můžu se zeptat, kde ho sehnala.
Karoleena hm, tak lakonická odpověď - někde na internetu
ale prej se podívá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.