razorblade když to stavěli, tak jsem si říkala, že budou asi cílit na cizince, že to bude dražší, ale lepší, než je v okolí zvykem, takže mě překvapilo, že to tak není. Ta cílovka budou lidi jako ty, jak říkáš.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Alena_In Jo, našlápnout naboso borovicovou šišku schovanou v trávníku je dost labůžo
a je z nich teda bordelu neskutečnýho, ale zase jsou krásný...
Potkala jsem dnes u nás v Pardubicích nesmírně šik starší dámu. Měla skvělý účes, decentní kabelku, šperky. A i podle papírové tašky v ruce jsem poznala, že nakupuje v COS. Normálně mi to úplně vyčarovalo úsměv na tváři...
razorblade Prozradila bys prosím tě, co je to za firmu, co pronajímá tyhle byty?
Lenka22 jak se jmenuje firma nedrzim v hlave, sle web jejich projektu je bydlenibarrandov.cz, na tom webu maj i nejaky volny byty...
razorblade Bezva, díky☺️.
Dadoo Dcera je úžasná !!! A chudák chlapec, snad bude v pořádku.
razorblade Taky gratuluji k novému bydlení, to musí být úleva (resp. bude asi brzy :) ). Ať se dobře bydlí.
Dobré ráno!

Zu tak už to odlétá, to už bude podzim :-)
aaach jo...a ako ja by som najradšej niekam odletela...
Zu achjo. Ty odlety jsou trochu smutny
bram viktorka_od splavu viktorka_od splavu nebojte, za chvíli je zase jaro! ![]()
Zu za zhruba pulrocni chvili? Uz aby to bylo. Pokud je hezký podzim, tak to jeste jde, ale tak od listopadu do konce unora bych radsi byla medvedem.
Kokoska Když si vezmu, že nedávno byl prosinec a trávila jsem denně dvě hodiny se psem venku potmě a že to zase nebylo až takový utrpení, protože jsem si vždycky našla něco pozitivního a vlastně mě to bavilo (nejvíc, když jsem si už konečně pořídila bundu, ve který mi nebyla zima), tak mi to až tak neva :) Udělej medvědí plán, červený víno, knihy, deky a "medvěď" co to půjde!
Zu ano, bunda, ve které není zima, je základ přežití...
A to maj fakt rozvrh takhle po dnech?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.