Dadoo neuvěřitelný ![]()
razorblade ať se ti hezky bydlí (přespává :-))
Dadoo neuvěřitelný ![]()
razorblade ať se ti hezky bydlí (přespává :-))
Dadoo Dcera je neuvěřitelná. Čtyři hodiny! Po 20 minutách bych nevěděla, co mu říkat, uf.
Dadoo Dcera je skvělá. A obdivuji i její vnímavost. Já bych kluka na mostě vyhodnotila jako zevlujiciho puberťáka.
Aranel U některých druhů opravdu dozrávají až 2.rokem.
Aranel No, ale to padaly, protože byl takovej vichr, ne?
Minulý týden jsem jeden strom prohlížela a ještě byly nezralý.
Jojo, ono je víc druhů dubů, dub červený je má jednou za dva roky, já jsem zase přemýšlela, že bych si zkusila vypěstovat dub v květináči, tak jsem googlovala, jestli jde jen zasadit, ale přešlo mě to, když jsem si představila pytel se zeminou a žaludama v lednici![]()
Zu Jo, dub se sadí tak, že dáš žalud do země, otestováno na vlastní kůži :-) V družině jsme jednou nasbírali hromadu žaludů a schovali do nějaké díry a ony na jaře vyrostly, tak jsem si sazeničku vzala domů. Teď už je to docela velký strom, akorát ho už nemáme na zahradě, ale roste u místní myslivecké chaty.
brrr Takže tu stratifikaci můžu asi vynechat, já si říkala, že to by mohl zvládnout na balkoně sám už v květníku (v tom článku píší o 250 žaludech, by mě zajímalo, co potom třeba se 150 sazeničkama)
Tak to abych šla o víkendu hledat další strom!
Zu Vsak stratifikace znamena, ze to projde chladem, jestli v lednici jebo venku, je fuk
Zu To je spis navod jak pro skolkare
ja jsem teda parkrat byla v semenarskym zavode a je to hrozne zajimavy, co vsechno s tema siskama a semenama delaj a jak je skladujou.
Dadoo jste skvělé ženy, obě dvě![]()
razorblade Tak ten barak me zajima!:-D To je uplna mezera na trhu, takova kolej pro dospele;-)
Zu Ježíš, to je komplikované. Prostě strč pár žaludů do hlíny a uvidíš :-D
Karja u nás na Stodůlkách je taky takový projekt. Jsou v něm zařízené nájemní byty různých velikostí, ty malé nemají pračku, v přízemí je prádelna, ta je teda i pro lidi "z ulice", praní se tam platí. Je to v podstatě spojené s metrem, dojdeš na něj pod střechou. Překvapilo mě, že ceny tam byly zhruba stejné jako jinde v okolí. Tohle je nový, moderně zařízený dům, přitom v okolních panelácích lidí často pronajímají byty s umakartovým jádrem a tak.
Zu duby na zahradě nám zasadili asi ptáci, 100m od nás je několik velikých stromů a každý rok vytrhávám náletové doubky. Uchytí se to v kůře a prokoření i přes netkanou textilii.
My máme duby přes ulici. Nic záviděníhodného. Náletové doubky všude a dubové listí až v předsíni celoročně.
Karja Jj, kolej je dobry pojmenovani, protoze to docela sedi. S pani z ty firmy jsme se daly do reci a rikala, ze tam maj najemniky ruznych zajimavych profesi, tak jsem zvedava, koho tam na chodbe potkam.![]()
Evaeva Ja si myslim, ze maj spocitany, ze na tom vydelaj, protoze lidi meho typu nemivaji zpozdeni s platbou najmu, chteji bydlet dlouhodobeji, nemaj deti ani zvirata, takze ten byt tak neznici, chodi tam jen prespavat, takze ho ani moc neopotrebuji, jen se tam sprchujou a mozna si vecer pusti komp ci tv, takze zalohy na spotreby tak nemusej bejt velky. Vzhledem k dost tvrdy smlouve a kauci si ty problematicky asi vyfiltrujou. Me teda prekvapilo, ze ani neinzerujou nekde na realitnich serverech, maji jen svoje stranky. Prisla jsem na ne jen tak, ze najemnice za sebe shanela nahradu a dala to na bezrealitky.
moora Zlatý doubky. Já tuhle bydlela s břízama a to fakt nechceš... ![]()
My bydlíme s doubkama, boučkama, jilmama, břízou, vrbičkou, všechny jsou nic ve srovnání se 4 borovicema, které zasadili předchozí majitelé. Když jsme se přistěhovali, dosáhla jsem na vršek, teď ani z nejvyššího žebříku. Kořeny začínají zvedat chodník, ke kompostéru se už pořádně neprotáhnu, i když manžel větve pořád ořezává a šišky jsou všude a pořád i přes neustálé uklízení. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.