Renusatko hodinky, které by mi napsaly, že už hodinu sedím, by mi určitě nešťastnou náhodou upadly pod kolo od auta.
![]()
Renusatko hodinky, které by mi napsaly, že už hodinu sedím, by mi určitě nešťastnou náhodou upadly pod kolo od auta.
![]()
Catherinne Krásný! Výkon i fotky :-) A teda Dlouhý stráně bez lidí...
Catherinne To je krása a úžasný výkon.
Catherinne nene neupadla, odzkoušeno a bylo to neuvěřitelný a jednoznačně jeden z našich nej zážitků ![]()
AprilTwelve a taky tak strašně pískaly?
Po Catherinne obdivuhodnych vykonech sem jdu s naprostou prizemnosti. Dnes me velmi dobre naladil drobny flirt pri vstupni lekarske prohlidce.
Zni to jako ze spatnyho filmu, ale nebylo!
(Nebyla to vlastne ani prohlidka, jen vypsani papiru) a mudr.byl dost hezky a sypaticky.. Jo a mela jsem na sobe COS stan, jak kdosi psal, ze zbytecne zahaluji hezkou babu, tak asi to moc nevadi... ![]()
AprilTwelve asi je to moje fóbie, jednou jsem na kole cestou z kopce přibrzdila přední brzdou...no byl to rychlý kotrmelec přes řídítka a ruka na měsíc v sádře...
Pavlena a pak že ti doktoři neví kam dřív skočit...![]()
Catherinne jaj tak to pak chápu. asi piskaly, ale to si z toho nepamatuju, jen to nadšení ![]()
Catherinne Noha skoro upadla, brzdy pískaly příšerně, bála jsem se daleko víc než na kole, ale bylo to suprový :-) A přes ty řidítka přepadl přítel, až úplně na konci mu do cesty vběhlo dítě, tak to zahamstnul. Dítě ok, on obě zápěstí doteď bolavý (takže zatím kytara nic, saxofon nic, volejbal nic).
To běhání mě fascinuje a shodou okolností teď budeme sponzorovat a propagovat jednu dálkařku, určitě ji budeš ninimálně podle jména znát.
andulka01 Lenku?
Catherinne Jo :-)
andulka01 ta je skvělá! Neuvěřitelná! Je takový vzor, co všechno člověk zvládne, ale žije úplně jiný život. Je mladá a to, že nemusí každý den do práce ji dává křídla.
Catherinne Ona pracuje, ale z domova a k tomu má tříleté dítě (jako jasně, má i super zázemí, ale fakt toho nezneužívá). Je hrozně milá a velmi cílevědomá, moc se na tu spolupráci těším.
andulka01 dítě? Tak to bude asi jiná. Má dlouhé zrz vlasy?
Catherinne tak jiná, běžela Antarcticu a připravuje se na Marathon des Sables.
Malenge Taky mě to potěšilo. Jsem ráda, že se mu daří. ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.