Catherinne Wau ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Catherinne paráda
a krásný den ![]()
Catherinne Paráda! ![]()
Mulen mnum continuity Isca Pinot Noir
Taky ![]()
Catherinne 45
? Tak to abych začala
. Jsi dobrá s takovým výběhem do kopce.
Vyfotila bych muže, který už dvě hodiny říká, že jde zase běhat a právě tady na sedačce spí
, tak to moc nevidím.
Renusatko se musi vyspat pred vykonem, ne?
Právě sem si vyplácala játra na dvě A4 na téma "Skleníkové plyny, jak ovlivňují náš život a jak my můžeme přispět k ochraně prostředí a jak stát a průmysl. A co na to moje země." - v němčině. A jsem úplně hotov. Ne z tý němčiny, ale z toho vymýšlení vět, který budou vypadat, že vím, o čem mluvím
ale mám to.
Ounz seš dobrá, bych to nedala ani v čj
Catherinne skvely! 13,5 do kopce bych asi nechtela ani jit ![]()
My vcera necelych 50 na kole, zase nahoru dolu, ale uz to slo lip nez minule.
Catherinne ale my mame hodne prestavek, kochame se, obedvame, obcerstvujeme...
Mmch u vedlejsiho stolu na jedne zahradce se diskutovalo v duchu: Prazaci nesmej do Nemecka, ale sem nam lezou! Ale nebylo to na nas
staly tam kousek dal u penzionu dve auta s prazskyma znackama.
Catherinne Já ty kilometry raději nachodím. Dnes 20, ale k běhání se asi nedonutím.
Za loňský rok jsem měla nachozeno 5600 km
. Letos to zatím bude podobné.
Candance Tak se připravil. Vzbudil se včera ve 20:30 a přeběhl do ložnice
.
Renusatko No ja mam jakousi aplikaci Zdravi, co pocita nachozene kilometry a furt me to upozornovalo, ze malo chodim. Bylo to samozrejme v lecbe, kdy je vykon dojit na zachod a zpet. Pamatuju si, jak me ta aplikace silene rozcilovala, kdyz denne zapipalo: LETOS CHODITE MENE NEZ MINULY ROK.![]()
Luna
tak to naštěstí nemám, ale občas mi napíšou hodinky, že už hodinu sedím
. Hlavně asi takových těch běžných kroků po kuchyni a tak, to by vyšlo mnohem víc. Tady to je aktivní pohyb, takže se zapne po 10 minutách nějaké trochu rychlejší chůze.
Renusatko hodinky, které by mi napsaly, že už hodinu sedím, by mi určitě nešťastnou náhodou upadly pod kolo od auta.
Kokoska Tak mně je celkem jedno co mi píšou, protože mezi SMS a jinejma zprávama se to ztratí a hlavně já sedím hodinu spíš vyjimečně, takže se to stane málokdy
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.