Pinot Noir Jasně, že za pajcku drak lítá, ale ti Draci co letí, jak zmiňuje Renusatko už jsou totálně jiná liga. Prodávají je tady u cesty a podle nich vždycky pooznám, že začal podzim. Mají ocasy dlouhé několik metrů a na těch dlouhatánských lankách se vznášejí a jdou vidět z dálky jak si tam majestátně plujou. Na čumendu fakt krása. Ale my měli taky vždycky ty za pár šupů, dětem to stačilo.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Renusatko kluka to zatím vůbec nezajímalo a když jsme přišli na louku a rozložili ho, začal brečet že chce domů. Tak jsem ráda, že jsem do toho vložila jen 50 Kč ![]()
Já to mozna ani neumím správně sestrojit. U draka byl návod a výsledek vypadá jinak než všechny návody na netu, co jsem si vztekle na tý louce pak googlila a nit prekousavala zubama, abych to zkusila svázat jinak ![]()
Pinot Noir no to mi teda řekni, jaktože vám litá? To bude asi podobná kvalitka
My jsme ho dostali kousek nad hlavu a po pár metrech zas na zemi.
žluťásek ja som tento rok tiež kúpila len takého lacného draka v papiernictve a teda bohvieako nelietal. Ale nevylučujem, že som ho blbo zostrojila :-) Ale malá mala z neho bohovskú zábavu aj tak, vydržala s ním behať a hrať sa dlho, aj keď ho len vláčila po zemi.
Naše sídlisko je na kopci a máme tam úžasné lúky ideálne zrovna na púšťanie drakov, chodí tam dosť ľudí a je to fakt podívaná, keď tam lieta zo desať -pätnásť vymakaných drakov, teraz sa tam už chodíme len pozerať, lebo malá toho nášho draka hneď aj zničila a už som sa nedostala ku kúpe ďalšieho
žluťásek dobrý vítr asi. Musíš do Letňan! To by bylo, aby to tady nelítalo! ![]()
tina Jo, pobavilo, akorát teď budou všichni místo zásadních věcí řešit, jestli to je relevantní, když je sama píp, a jestli je etické, že to televize pustila.![]()
Sweet Potato - tak mě na tom pobavil jen Kalousek, trefně to ohodnotil,Přemýšlím, jak pojmenovat ministry, kteří jsou ochotni být ve vládě člověka, o kterém chovají toto přesvědčení. . Ta snaha ČSSD se teď za každou cenu zviditelnit - Hamáček-lockdown, ona tohle, no je to celé hodně smutné. ![]()
jitřenka Ono to má ještě jeden úhel pohledu - ten Maláčové debil je jen lehký odvar toho, jak sám Babiš mluvívá ke svým spolupracovníkům a podřízeným. Ovšem bez televize.
Sweet Potato - tak o tom nemám potuchy, jak mluví s podřízenýma, je to volba každého, zda pod ním dělat, ne. Já jsem za to, si to říct na rovinu mezi sebou, pročistí se vzduch a za chvíli je klid. Na to ona ovšem nemá. Jsem zvědavá co bude následovat, posype si hlavu popelem, odstoupí ?
Pinot Noir
Vtipnej je.
Mirda opět nezklamal ![]()
Když tady čtu o těch dracích, tak mně táta v dětství vyráběl ohromný létající krabice, nebo spíš mnohoúhelníky. Dělal je z dřevěných tyček, kostru potahoval pauzákem. Létaly nádherně, byly ve vzduchu hodiny. Někdy jsme je uvázali ke stromu, a pak se jen chodili dívát, jestli jsou pořád létají :-).
Pinot Noir Kalousek je vtipnej!! ![]()
Jinak teda za mě je to totálně přes čáru, off record je off record, to se nedělá, od ČT bych to nečekala, i když vím, že podobné aférky se tam čas od času vyskytnou.
999 To je hezký!
Tatínek je borec.
Garfie spolu s čermákem bych řekla jen "kamery a mikrofony nejsou nikdy vypnuté" je to neprofesionální a vypovídá to akorát o diletantismu téhle squadry
999 tak to mne udelal deda draka z liskovych prutu a baliciho papiru, ocas z provazku a papirovych kokardicek... a pry se strasne divil, ze to nelita. Ja si to nepamatuju, byly mi asi 3 a deda pak brzo umrel. Ale drak byl jeste spoustu let na pude. A bodejt by lital, vazil snad 2 kg
Ale jako vytvarny dilo byl uzasnej.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.