Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 13:15

Mirka jj to denni (nekolikrat:-o) volani mi taky prijde divne. ted teda volam casteji, protoze prece jen tech aktivit ma kazdy mene, ale denne volam jen s manzelem, pokud je mimo domov.

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 13:21

Sweet Potato tak to jsou takové sruby někde v lese, kolikrát tam není ani elektřina a nejbližší vesnice je třeba 3 km, úplně vidím, jak tam v dnešní době šlape pošťák a nebo někdo utíká do vesnice pro poštu. Muž si teda pamatuje, jak běhali denně pět kilometrů pro rohlíky, to myslím staci . A u těch putovních si to neumím představit, když pošta doručuje týden blbý pohled, leda to poslat do poslední štace, ale to už trochu postrádá smysl. 

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 13:25

viktorka_od splavu Tak já, co jsem na rodičáku, své mamince denně volám, protože vím, že ji to potěší. Naopak manželovi, když je někde mimo domov, píšu maximálně mail, protože ten telefonování vyloženě nesnáší :o)

Online Garfie
28575 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 13:39

Evaeva Ano, telefonáty jen když se něco děje!!! To si vzpomínám, jak jsem kdysi seděla s partou v hospodě (ještě za svobodna, bezdětna), bylo asi deset večer, když mi zavolal táta. Chápejte, u nás se považuje za služnost nevolat od osmé do osmé a táta mi nevolal nikdy!!! Normálně se mi zastavil krevní oběh v těle, fakt. A on "Přijedeš o víkendu na oběd?" já:"Tati!! Já jsem se vyděsila, že se něco stalo!!!" "No dyť stalo, bude svíčková!!"

Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 13:43

DruI tak to je hezky:-) my nejsme nikdo moc ukecany, ani pak neni o cem. ja mam radost kdyz zavolam a slysim ze vlastne nema cas:-)) tak zavolam zas za dva tri dny a ok

Offline Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 13:50

continuity Tak tábory obvykle nebývají na návsi, pošta je obvykle domluvená posílat třeba právě tam, kde se kupují ty rohlíky. Nebo k někomu v té vsi. U puťáků je to samozřejmě složitější.

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 13:51

Sweet Potato continuitynaši skauti si teda z divočiny ty 3 kiláky pro poštu chodili. První tábor jsme synovi (bylo mu už teda 10) psali těch dopisů až moc. Dělali si z něj srandu pak už i vedoucí (to mi přijde teda dost neprofesionální, ale možná mají kluci běžně drsnější vdení ) Tak jsme to pak další roky dost zkrouhli..

Offline Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 13:53

Mulen Jeden rok se dceři taky sešlo hodně pošty z více stran, tak mi kladla na srdce, že příště tolik ne - ovšem proto, aby to nebylo jiným holčičkám líto!

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 13:56

Sweet Potato To je mnohem lepší důvod Syn se pak už při nástupu styděl a on je navíc taková citlivější povaha.

Online Garfie
28575 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 13:58

Sweet Potato To je hezký!! :-) 

Offline Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 13:58

Mulen To je hloupé. Tohle jsou bohužel věci, které vedoucím (ač jinak sebeúžasnějším) občas nedocházejí.

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 14:03

Sweet Potato No že jo. Jinak je to fajn tábor, kluci se znají z oddílu, spí v tee-pee. Akorát letos měli vojenskou táborovou hru (A loni Harryho Poterra, takovej docela kontrast )

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 14:22

viktorka_od splavu Tak jako víš jak, moje maminka má jediné vnouče a je nadšená babička, tak se fakt každý den najde něco, co se dá sdělit :o) Když jsem chodila do práce, tak jsem jí taky tak často nevolala ;o)

Offline letfenixa
10889 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 15:03

barbucha práveže ten pôvodný príspevok od Mirky o ľahkom nátlaku zo strany starých rodičov bol

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 15:08

letfenixa 

Ale to jo, jenže otázka nezněla jestli je poslat s nátlakem do prčic, a jak to má udělat - ale jestli to má rodič dětem i v takový situaci občas připomenout.

Offline letfenixa
10889 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 15:43

barbucha podľa mňa dospelým nie

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 16:20

DruI

Já teda volám obden, max třetí den, ale zase s mámou kecáme nejmíň hodinu. A někdy si vzpomenu, že jsem chtěla ještě něco, tak zavolám znovu (vždycky si vzpomenu na ten vtip, jak propouští po pěti letech ty dvě spoluvězeňkyně z kriminálu a ony se domlouvají, že se odpoledne sejdou, aby si to dořekly ).   Když jsem neměla děti, tak to bylo max jednou za týden.

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 16:21

Torrah to je krasne a take prirodzene s laskou  

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 16:26

Mirka  ne nepridd az take zarazajuce si kludne aj denne zavolat. Ked bola dcera isty cas v norsku tak sme boli dennd v istu dobu naskype a to uz bola dvadsatrocna. A nemyslim si ze sme ju zle vyvhovali. Proste samame rady. Vy samate radi aj bez takeho intenzivneho kontaktu a nemyslim di preto ze ste divne alebo lahostajne. Kazdy to ma proste inak. 

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 17:44

letfenixa 

Rodič je pořád rodič, i kdyby dítěti bylo padesát. A to si myslím, že Mirka má děti mladší

Osobně jsem neviděla nic špatnýho v tom, když se mě matka třeba ještě ve dvaceti, třiceti letech zeptala, jestli jsem nezapomněla na narozeniny babičky nebo dědečka - to je to trvalý rodičovství, no. 

Ale tak nakonec ať si to každej zařídí dle svýho...