dynda No ano. A to pojmenování je skutečně podle kočičky.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
betsey To muselo být krásný!
Renusatko Jee,když tě tu vidím, jednou si se zmiňovala o nějakých šamponech/mýdlech na vlasy, co hodně prodlouží intervaly mytí. Co to prosimbylo zač?
marieu Já už asi 6 let používám tuhé šampóny od Bon Savon. Je buď na Fleru a nebo má i svůj internetový obchod. Nemám žádný oblíbený druh, hodně to střídám. Tuhé šampóny i šamponová mýdla. Někde měla vysvětlený rozdíl, ale já používám oboje. Mám hodně mastnou pleť, do dnes s akne a tím pádem i vlasy. Dřív jsem si kolikrát umyla vlasy ráno a večer jsem mohla znovu. Teď tak 2x za týden, někdy ani to ne. Ta změna teda nenastala hned, ale i při tom denním mytí vypadaly vlasy hned lépe. Hlavně je to přírodní a bez silikonů.
betsey Krásné fotka a muselo to být super. Člověk u cíle na tu cestu zapomene a zbyde jen ten krásný výhled a krásné fotky.
betsey my původně měli jít jinudy, ale kvůli něčemu to nešlo. Chvíli jsem ty běžky nesli, ale nakonec jsme je tam někde nechali a rodiče se pro ně vraceli. Asi to hodně klouzalo, že jsme padali do toho potoka. Dost mě ten návrat zklamal, v našich vzpomínkách jsme šli hrozně nebezpečnou cestu celý den a on to takový kousek![]()
To jsou tak krásné fotky, z té zasněžené přírody.
Jinak já dnes byla jen na malém výletě - zajela jsem po dlouhé době do centra, nechali jsme auto na Pohořelci a udělali takový okruh kolem Hradu, přes Újezd (tam jsem v Noi koupila obědy) a pak přes petřínský park zpátky. Jako žádná velká túra to nebyla, ale měla jsem s sebou děti a pro syna to celkem výkon byl. Bylo nádherné počasí a ten mrazivý opar Praze moc sluší. A děkuji bram za podnět, já už jsem tak vyčpělá, že by mě to snad ani nenapadlo, že bych se mohla s tím kočárem projít taky někde jinde, než pořád dokola po blátivé stezce kolem vlastního domu:)
betsey krása. Hneď by som šla. Len neviem, kto by sa obetoval a šiel tam so mnou teraz. V zime majú túry (nielen) v Malej Fatre svoje čaro. Slnko, sneh, modrá obloha,...
Gatita jee, tak to mám radost, že se výlet povedl. Brzo si to zopakujte, je to příjemné osvěžení :)
betsey
to vyzerá super! (A aj ty :)
První sněženky!
0zero7 Jasně, odfrčela (vždyť jsi jí vymýšlela recept na smažený květák
). Už je venku z karantény, dnes jde prvně do školy!

Pohľad z kuchynského okna po dnešných raňajkách, mala som spoločnosť:-).
dorota to je krásne ![]()
my sme mali takúto spoločnosť pred pár týždňami na ihrisku :-)
betseyTak v meste je to vzácnejšie:-). Bolo ich celkovo 5.
Kochám se všemi vašimi nedělními fotkamy z venku, jedna pěknější než druhá!!! Já strávila v neděli 6hod čistýho času online kurzem v angličtině s řeckým pěízvukem. Na konci kurzu test s chytáky, to byl solidní flashback. Celou dobu jsem si nadávala, jestli to mám dovopravdy zapotřebí. Jediný světlý bod byl mirin flank steak s hasselback brambůrkama přivezenej pod nos.
Renusatko děkuju za tip!
0zero7 Jasně, odfrčela (vždyť jsi jí vymýšlela recept na smažený květák
). Už je venku z karantény, dnes jde prvně do školy!
Aha, ja si buhviproc myslela, ze vareni pres akvarko je pres video
tak super!
Sweet Potato Hele, já jsem na informace z Kanady taky zvědavá, říkám si, že za pár roků bude v podobné situaci třeba naše dítko. Moc ji držím palce!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.