Sweet Potato bloody hell! Snow day tam kde je bohuzel nebude zadna extra vyjimka, myslim
ono se jim to teda i hodi skrz covid asi.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Once or twice a winter is average. Occasionally 3-4 days, but then the school reschedules the missed day or days on PED days later in the spring. The school calendar actually plans for a couple of of these changeable days.
Sweet Potato To je dobry, ze jim to nahradi! Ja to moc nesleduju, znam tak mozna jedno ditko ve skole. Tady to frci, i kdyz nejaky C pripady byly ve skolach, poctive to celkem trasujou. Doufam, ze mlade se tam libi, jaky ma prvni dojmy?
0zero7 Zatím spokojenost. V karanténě to byla samozřejmě někdy nuda, ale rodina je asi fajn.
Sweet Potato Tak to me tesi, napis pak po case jak se ma a co dojmy!
betsey tam to muselo být ted v zimě super, byla jsem tam jen v létě.
0zero7 Jasně. Zatím není moc o čem psát, chodila kolem baráku, po lese, jednou už byla v obchodě.
0zero7 Jasně. Zatím není moc o čem psát, chodila kolem baráku, po lese, jednou už byla v obchodě.
Mám radost z čísel, které jsem dostala z nakladatelství.
Těch mých knížek se vloni prodalo celkem 1 165, 801 první knížky a 364 druhé. Já netuším, kolik se tak prodává běžně od jednoho titulu, ale že bylo tolik lidí ochotno si ty mé spisky koupit, mě fakt potěšilo. Nečekala jsem to.
Sweet Potato Já si představuju, že až po pár dnech přestane sněžit, vyfásne sněžnice a lopatu a hybaj do školy.
Sweet Potato porad lepsi nejit parkrat kvuli snehu nez skoro rok kvuli viru.
Torrah to se musíš zeptat, jestli mají z těch čísel radost i v nakladatelství :)
Tam asi záleží jaký byl náklad, každopádně přeju, ať to knížky dotáhnou až k dotisku ;)
DruI no ono to jsou informace, které vydávají dost neradi :)
náklad byl 1200 první, 1500 druhá...
Torrah Tak když náklady dalších knih stoupají, tak je to jednoznačně úspěch! :)
DruI díky. O dotisku první se mluvilo vloni v létě, ale ten covid se vším zamotal. I s knižním trhem, bohužel.
Mám radost z čísel, které jsem dostala z nakladatelství.
Těch mých knížek se vloni prodalo celkem 1 165, 801 první knížky a 364 druhé. Já netuším, kolik se tak prodává běžně od jednoho titulu, ale že bylo tolik lidí ochotno si ty mé spisky koupit, mě fakt potěšilo. Nečekala jsem to.
Aké knižky si napísala? Som zvedavá.....![]()
Biely kvet takový oddechovky, o kočkách :) jako těch opravdu kočičích
Torrah jsem vlastníkem první ![]()
SunEclipse díky :) a doufám, že se aspoň trochu líbila
Udelal mi radost starsi syn, který dnes uspesne obhajil diplomku a udělal státnice, dokonce vše za A.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.