Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 04. února 2021 10:23

Je to taková blbina, ale dám to sem. Dneska se mi zdálo, že jsem porodila chlapečka, byl úplně dokonalej. V tom snu teda nebylo vysvětlený, kde jsem k tomu přišla, asi neposkvrněný početí, ale jinak to bylo se vším až do vítězného konce. A tu radost, když jsem ho držela a obdivovala ty dokonalý ouška a pusinku a prstíčky, tu jsem normálně cítila i po probuzení a mám jí i teď. Úplně mi to dneska zlepšilo den, ta emoce byla tak silná, že to přeteklo i do reality

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 04. února 2021 11:07

Pinot Noir U nás stejně, koule jsou pověšené od podzimu a prakticky netknuté. Kam se poděly sýkorky, možná se bojí strak, co tu jsou. Ale ty byly i dřív.

Offline 1010
217 příspěvků moje polička 04. února 2021 11:38

Vsichni vasi ptaci se presunuli k nam Kazdy den nam jich tu litaji spousty, treba i 15-20 najednou jich vidim, od ledna jsem zaznamenala uz tak 10 druhu  

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 04. února 2021 12:31

Jennyfor Mívám stejné sny, přičítám to tomu, že mám jedináčka. Ta euforie mi taky vždycky vydrží dlouho.

Offline Lenka22
2649 příspěvků moje polička 04. února 2021 12:49

Kokoska musím se smát, z tvého odkazu jsem zjistila, že můj šedobílý ptáček je obyčejný vrabec domácí, já jsem ale pako. Myslela bych si, že vrabce dobře znám, ale to jsou vrabci polní z chalupy. Myslela jsem si, že mi sem lítá něco onačejšího.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 04. února 2021 12:57

Ja jsem ptakum udelala loni krmitko z kokosaku, tak letos kdyz jich tam zacalo litat vic, tak jsem kokosak sundala a poridila vetsi pro vic ptaku. A mile ptactvo prestalo litat. Tak jsem smutnila, ze jsou to prisery nevdecny a desny a tak. A od vcera vypada ze bude male i tohle krmitko, zatim se vratili jen vrabci a na zemi kosove, tak snad i ty sykorky najdou cestu zpet... 

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 04. února 2021 13:12

Pinot Noir u nas je letos naopak o krmitko zajem veliky, i ty lojovy koule mizi celkem rychle. Rano me pobavila sykorka, ktera se na te sitovine posouvala porad kolem dokola a datlovala, dole pod ni dva kosi vyzobavali, co spadlo.  Vypadalo to na domluvenou spolupraci - pockejte, kluci, neco vam tam prihraju.

A fakt uz vic zpivaji!

Online Tabea
8136 příspěvků moje polička 04. února 2021 13:24

Jennyfor tak to máš ještě dobrý. Mně se teď nedávno zdálo, že se mi narodilo dítě, kluk. Manžel chtěl, aby se jmenoval Elmar, tak jsem to napsala do papírů pro matriku, odevzdala je a pak jsem začala panikařit, co jsem to provedla, že jsem dítěti dala tak děsný jméno, jak na něj budu volat a hlavně jak mu bude říkat česká část rodiny. Ta hrůza mě vzbudila

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 04. února 2021 13:30

Mne sa snivalo ze som bola na nejakom vecierku a kazda zena co tam bola mala bud zavinovacie saty alebo scuba z cos. Akurat to boli vsetko zeny zo susedstva teda ziadna ktora by si take nieco kupila.

Fakt to bolo ako z filmu v mojom zornom poli sa mihali zenske postavy v tychto satach a mizli mi zo zaberu mavali mi a usmievali sa. No o strach.

Normalne uz nejdem do vlakna o cos

Online Sweet Potato
40452 příspěvků moje polička 04. února 2021 16:24
Reakce na Pinot Noir:

Do našeho krmítka nepřiletěl za celou zimu ani jediný pták, přitom loni se o něj doslova rvali a kdo se nevešel, čekal, co spadne na zem. Totéž mi říkala máma, že u nich žádní ptáci nejsou

​Ani nám - předpokládala jsem, že si našli nějaké méně adrenalinové, kočekprosté. Ale vy kočky nemáte

Online Sweet Potato
40452 příspěvků moje polička 04. února 2021 16:26

Tabea 

Já jsem dnes v noci taky rodila! Původně teda měla rodit Potrefenáhusa , ale někde se zdržela, tak jsem za ni zaskočila. Když se uráčila dorazit, tak už jsem spokojeně kojila a pula kafíčko.

Offline Pinot Noir
29912 příspěvků moje polička 04. února 2021 16:27

rozarka Sweet Potato je to zvláštní, že? Sousedi mají kocoury, kteří se domnívají, že i naše zahrada jim patří, ale ti tu byli vždycky a ptáci vesele hodovali. Tím to nebude

Offline Pinot Noir
29912 příspěvků moje polička 04. února 2021 16:27
Reakce na Sweet Potato:

Tabea 

Já jsem dnes v noci taky rodila! Původně teda měla rodit Potrefenáhusa , ale někde se zdržela, tak jsem za ni zaskočila. Když se uráčila dorazit, tak už jsem spokojeně kojila a pula kafíčko.

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 04. února 2021 16:29

Sweet Potato teda ale zajímavý, protože mne se dneska zdalo o spoluzacce, ze má rodit paty dite... něco je ve vzduchu!!!!

my máme krmitko naštěstí narvany furt

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 04. února 2021 16:31
Reakce na Sweet Potato:

Tabea 

​ale vidím, ze zážitek jdem na kaficko - nepřijdu, rodim!!! byl fakt z těch silnějších!!!!

(pro mě každopádně )

Online Sweet Potato
40452 příspěvků moje polička 04. února 2021 16:32

Potrefenáhusa Ve vzduchu je jaro!

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 04. února 2021 16:35

Sweet Potato ooooooo

jdu prohlidnout zahradu!!!

Offline mirajo
2672 příspěvků moje polička 04. února 2021 16:39

Sweet Potato To je krasny, uz to puci!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 04. února 2021 16:46
Reakce na Janulik03:

Mne sa snivalo ze som bola na nejakom vecierku a kazda zena co tam bola mala bud zavinovacie saty alebo scuba z cos. Akurat to boli vsetko zeny zo susedstva teda ziadna ktora by si take nieco kupila.

Fakt to bolo ako z filmu v mojom zornom poli sa mihali zenske postavy v tychto satach a mizli mi zo zaberu mavali mi a usmievali sa. No o strach.

Normalne uz nejdem do vlakna o cos

Offline Biely kvet
4150 příspěvků moje polička 04. února 2021 16:59
Reakce na Sweet Potato:

Potrefenáhusa Ve vzduchu je jaro!