Sweet Potato
tak zaskocila si si zarodit ? Kde si bola kurnik sopa ked som rodila ? Uz viem nebola si na svete ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Jennyfor to je krásnej sen
. Nedávno se mi zdálo něco podobného. Nedotáhla jsem to teda až do takového konce
, ale po probuzení mě to spíš roztesknilo.
Mulen Asi že tu bylo v poslední době spousta krásných fotek miminek ![]()
Ale dívala jsem se ze zvědavosti do on-line snáře a prý to věstí radost a štěstí ![]()
Jen tedy je trochu diskriminační, že prý:
porodit chlapce: štěstí ve všech záležitostech
Zatímco:
porodit děvče: bolestivé zkušenosti při radosti a veselí
no ale to moje "noční" mimino byl krásný okatý černovlasý chlapeček, takže ok.
(Můj skutečný chlapeček byl taky krásný, ale kudrnatý blonďák, tak tohle byl asi nějaký levoboček
)
Jennyfor To moje byla holčička. Tomu výkladu raději nerozumím.
Oba jsou skvělí. 
Udelalo mi velkou radost,ze nejezeni peciva a sladkeho nese svoje ovoce.A nejlepsi je,ze presne v tech partiich,ktere potrebuju,bricho a stehna.Uz nejsem v kalhotach jak jitrnice.![]()
A jeste jsem zjistila,ze pecivo k zivotu nepotrebuju,
Zarinya Obdivuji tvou pevnou vůli.
Mě by asi museli zavřít do klece.
Mha asi k tomu dozral cas,jeste na podzim jsem se precpavala nutellou a nedokazala si rict,ne.Ted tu mam jednu a nechava me naprosto v klidu.![]()
Asi sem uz fakt dostala strach,ja nechci byt tlusta,no.
Zarinya Šla jsem se podívat do zrcadla a nic, žádné odhodlání se neobjevilo. Jdu upect rohlíky a klidim se ti z cesty do jídelního vlákna. Jsi superžena. Neotevrena nutela. Nemožné...
Mha no,dekuji za kompliment,ale to fakt nejsem.![]()
Holt u me dozral cas,tak to jde trochu snaz.Ale ty si pochutnej.![]()
Zarinya tak ja to nedala s tim pecivem, vaha se za mesic taky nehla, pupek mam myslim i vetsi, nez pred timhle pokusem, tak na to kaslu:D budu tlusta a stastna, jak ta isla ci jak se ta super size modelka menuje![]()
rasaNori ty jsi jeste mlada,to vybehas.:-)
Ja se ti nedivim,protoze to chce disciplinu a cas a ty mas dve malicke deti a je proste rychle si dat pecivo.
Zarinya no jako tim se uklidnuju uz rok, a ac mam pohybu dost, tak snidane o pul 10 kdy si ji dam radsi v klidu po odvozu starsi do skolky a tak tomu asi taky uplne nepridava.
rasaNori tak zkus dopoledne ty tvarohy ovocne nebo jogurt s müsli.Ja vstavam v devet takze to jim tak v pul 11.
Ja myslim,ze mi to i vynahradi tu chut na sladke pak uz ji nemam cely den.
Zarinya to je super :)
Udělala mi radost dóza s kakaem, která padala z horní skříňky a jen tak tak se neotevřela. Bylo to krušných pár vteřin, kdy jsem sledovala, jak padá a při pádu se přetáčí a naráží do skříněk. Asi dva dny předtím jsme na ni nadávali, že je na nic a blbě se z ní to kakao sype. Zaslouží si zůstat s námi i nadále ![]()
Mám radost, že přijede sestra
, jediné "fyzické" spojení s mou rodinou. Riskli jsme setkání v polovině prosince a teď znovu. Tehdy mě víkend s ní nabil na několik týdnů, že i ty osamělé Vánoce mě tak netrápily. Očekávám stejný efekt ![]()
zelene.oko pošlu k vám svou dózu, aby se přiučila ![]()
Pošli, ale nácvik bude nenačisto - bez kakaa ![]()
Jinak sdílím tvou radost z návštěvy, já jedu zítra navštívit prarodiče a těším se na ně moc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.