rasaNori Iskra.
Mha Nutelu zrovna nejím, ale jinak mi přijde horší, když jsou ty věci otevřené, to už pak není tak nápadné, když si člověk vezme sušenku (dvě) (tři), jako to kvůli sobě otvírat.
Pinot Noir to je super. nevím proč jsem myslela, že jsi jedináček. já dnes záviděla kolegyni, že ji navštěvuje tchyně![]()
A já žiju v představě, že Pinot má sestru a bratra!
kocoureksuggy taky myslím sestra a bratr.
kocoureksuggy no protože karja s excelovou tabulkou už víc než rok neplní funkci! já si nic nepamatuju:-(
viktorka_od splavu Nojono základní neznalosti! To by mě nenapadlo tam vést, to ví každej!
Karja jdu se stydět do kouta!![]()
Manžel měl dnes hodinový blok v rámci dne otevřených dveří jejich fakulty, vysílaný online na youtube, byl z toho trochu nervózní, ale nakonec to dopadlo dobře a ještě mu to moc slušelo ![]()
Přiletí dcera!
uuž za dva týdny! Bude muset 5 dní karanténu, ale to nevadí.
V týdnu od 22.2.pujdu na zákrok do nemocnice, tak přiletí. Zatím bez zpáteční letenky. Je doma za 80 %, tak je jí jedno, jak dlouho tu bude. Navíc odtud pracovala už celé léto.
Ja mám TAKOVOU radost! ![]()
Dadoo moc ti to přeju![]()
Dadoo to je super ![]()
viktorka_od splavu bram dekuju
domluvila jsem se na klinice, že mi pošlou potvrzení na její jméno v aj, kdyby byl problém. Že jede pečovat o matku po surgery.
Londýn teď prý bude hlídat, aby lidi necourali a zbytečně necestovali. A budou finanční postihy u těch, kteří prý neprokáží nezbytnost cesty.
Neměla by mít problém. Jako Češka se vrací domů, to ji pustit musí a zpátky pak taky, protože je rezident.
Teď musí sehnat PCR test před odletem. Prý stojí i 150 liber, tam budu držet palce, ať najde najaky levnější.
Pak 5 dní karanténa a další test už tady. ![]()
Ja se tak těším ![]()
Zarinya mě by zajimalo, čím jsi ho nahradila, myslím jako objem. Jenom jogurt ráno, to by bylo pro mě jak nic, musel by ho být asi kýbl. Jsem asi rozezrana. Jeden čas jsem snidala vločky s mlikem, orechama, brusinkama, ale to byla větší miska a k tomu trochu šunky, sýr, zelenina, ale kdo se s tím má ráno chystat, když ještě musím dělat svačinu do školy a snídaně dětem.
Dadoo je,to je hezký přeji ti to![]()
Dadoo
Gratuluju, užij si to!!!
viktorka_od splavu no, já jsem přece benjamínek (ze třech), jak nedávno poznamenal táta ![]()
Telefonovala jsem s mámou a ona prý, ježiš, ty budeš mít za chvíli narozeniny. Čtyřicet!, vykřikla zděšeně, to je strašné, nejmladší dítě a tak staré!
A v pozadí jsem slyšela tátu, jak suše poznamenal: náš benjamínek.
Dcera byla prvně ve škole!
Měla dokonce i tělocvik!
A my měli dnes na návštěvě dceru se sambem, já upekla vepřový kolena, pivo teklo proudem, 5 hodin jsme si povídali, no skvělý to bylo ![]()
Dadoo to je fajn, ze to klapne..! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.