Toľko krásnych príspevkov!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Evaeva Já doufala, že tam bude málo lidi:-D. Bruslil tam vzadu ještě jeden tatínek s dětmi. Já mám spíš respekt z pádu, to je blbý, a tam je to fakt díra, není tam ani signál, ale já jezdím dost opatrně.
Karja jo,já taky nepadám. Vlastně jsem asi nikdy takhle sama nebruslila. Hlavně, že sis to užila!
Evaeva je to asi dost neintuitivní, ale na ledě je bezpečněji, když tam těch lidí není moc. ![]()
Karja úúú, teším sa s tebou ![]()
Karja to je boží celý i s kafem a moc ti to přeju!
My jsme byli s mužem už někdy před měsícem na pořadný procházce bez dětí, ve sněhu, kolem místní přehrady a v lese. To ticho, slunce, čistý vzduch... žila jsem z toho 14 dní.
continuity tak to už je pěknej výkon ![]()
Super, mě taky potěší, když mi něco lajkne /stejně tak Tabery a Šídlo
/... Jsem si úplně automaticky teď vzpomněla na Mutzi, jak zmiňovala, že ji začal sledovat Timberlake... ![]()
euridike Taky se mi to vybavilo![]()
Poptala jsem se francouzské spojky, která se pohybuje v oblasti umění, Hadida tvoří tyhle sochy už nějakých pětadvacet let, ještě déle kresby a malby obdobného stylu, řekla bych, že "originál" bude spíš u ní, i když ty skulptury samy o sobě nějak originální nejsou, dá se najít dost obdobných, to jen že jste mluvily o tom, kdo/co bylo dřív... ![]()
Stach ale za mě lepší než Timberlake...![]()
//A teda i třeba Piskala, ten je taky skvělý...//
...tak já si to stejně tak nějak myslela!.
(viz její stránky, životopis...)
Ale moc děkuji![]()
![]()
(ano, opravdu se umělkyni podařilo zachytit různé výrazy tváře, emoce, křehkost a šarm...)
Pro mě už ty sochy překročily hranici kýče.
To je asi o úhlu pohledu - prof. Kulka nám vždy říkal, že kýč je něco, co naše uvažování neposune někam dál. Přiznávám, že pro mě osobně to kýč je, protože to není typ estetiky, který by mi byl blízký, ale pokud pohled na ty plastiky někoho těší, vyvolává pozitivní emoce, nutí ho jakkoliv vnímat a přemýšlet, tak pro něho to kýč není, nemůže být... Něco jiného je samozřejmě celkový kontext, celá oblast umění, ale i tam je to vlastně jen otázka obecného/majoritního konsensu, vkusu a vnímání.
Oprava pračky za 450 kč ![]()
marieu Jo, mně už docházely baterky, už jsem byla jak sopka před erupcí, tak jsem musela. Dneska jsme byly s menší na rhb, fyzio mě tam tak politovala, málem jsem se rozbrečela:-D. Prostě je to náročný, na bruslení bych byla zralá co týden!
Evaeva Já ráda dělavam veci sama, ale je fakt, že třeba plavat na rybník by mi tak přišlo divný sama. Koupat se ne, ale plavat přes jo;-)
Karja chápu a rozumím. Já bych taky děsně potřebovala něco "sama", okolnosti tomu teď za covidu přejou ještě míň, než obvykle. Naučila jsem se teď aspoň chodit do práce (2 dny v týdnu) pěšo. Ráno nepotkám živou duši, pouštím si něco do sluchátek a 15min vostrý chůze je jen mých. Včera to teda bylo vostrý až moc- to mi skoro vypadly čéšky z kolem z tý zimy.
Karja aha, já to myslela jinak. Já ráda dělám věci sama, klidně jdu sama i na kafe do kavárny, ale stejně jako u toho bruslení i u toho plavání, jak píšeš, jsem radši, když tam jsou nějací cizí lidi, kdyby se něco stalo.
JankaM
A co to nakonec bylo za poruchu?
Dnesni bezky ve Veltrusech, najela jsem tam na tech par metrech asi 15 km. Trochu jsem se teda ztratila:)). A kdyz jsem pak zapla mobil, tak zprava, ze nase knihovna zprovozni okenko a ze tam mam nachystane knizky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.