objevila jsem nádherné sochy!
(teda já z nich jsem unešená...)
Valérie Hadida
Zajímavé. Skoro jako by se zrodily pod rukama mé dlouholeté kamarádky ...

objevila jsem nádherné sochy!
(teda já z nich jsem unešená...)
Valérie Hadida
Zajímavé. Skoro jako by se zrodily pod rukama mé dlouholeté kamarádky ...

...to jako že dělá ty samé.?
Tak teď, kdo od koho opisuje.?..
https://www.artsper.com/us/contemporary-artists/france/705/valerie-hadida
Miru Vložila jsem fota její práce, vidíš sama. Musím se jí zeptat.
...já jsem pochopila, že jsi vložila její fotky, fotky její práce.
To je poznat podle interiéru...
Já jsem absolutně bez zabarvení napsala, že by mě zajímalo, kdo vymyslel originál.
A Tvoje kamarádka to nevystavuje nikde.?.
Jsem sice amatér, neznalec, ale ty sochy z "mých" fotografií mají v sobě jakousi křehkost, emoci, pokaždé/u každé sochy jinou...
Výraz sochy na Tvé fotografii je jiný, takový nijaký...
No, schválně se jí zeptej...![]()
Miru Taky nejsem odborník, nemohu posoudit. Určitě se jí zeptám, taky mě to zajímá.
Kamarádka má ateliér a vím, že občas něco prodá a peníze dává na nějaké dobročinné účely. Nebo dělává na zakázku. Myslím se účastnila i nějaké výstavy, ale já se o sochařinu nezajímám, takže to šlo vždy mimo mě.
Vytáhl mě mužíček navečer, dokud to ještě jde.

Pavlena tak to je hezky!
Mandarinka a ještě jedna kačenka, kterou se mi nepovedlo určit. Pani mandafinková to není.

Já dnes byla bruslit SAMA!!! To bylo tak super, ještě jsem si s sebou vzala svačinu a termosku s kafem a pekne jak Marfusa jsem posvacila s výhledem na tu krásu.

Karja pekne hezky ty..!!
To me relaxuje, jen to ctu a vidim! Udelej si v tom pravidelnost, slo by to?
Pavlena Roztaje led!;-D. Tak jedině na prochazky, ale to není úplně vono, tohle byl úplně restart!
Karja paráda!
Karja aspon prochazky. nez roztaje, at si vsichni zvyknou, ze mamka obcas zmizi.. ![]()
![]()
Sněží ![]()
bude to čistší, pokud to neroztaje, ale zítra snad ještě ne, zem je zmrzlá
Karja až roztaje, můžeš začít běhat;) Nebála si se takhle sama? Na fotce nejsou žádní další lidi. Já mám z ledu docela respekt, u nás je na rybníku půl sídliště, tak to se nebojím.
Daniel Stach mi olajkoval tvít.![]()
![]()
Miru Sochy mají pravý francouzský šarm .
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.