zase jeden krásný den

zase jeden krásný den

kocoureksuggy něco tam bylo ucpané vodním kamenem, proto vylítla hadička co přivádí vodu do bubnu. Naštěstí jsem u toho byla a hned to vypla. Kdybychom byli pryč, tak vytopíme celý dům, jsme ve 3 patře ![]()
JankaM
Tak super!
Nám ve druhém bydlišti přestal fungovat myčka. Vada by se prý projevila v záruční době, kdybychom jí používali denně. Takhle jsme zaplatili 7 Kč součástku, výměna plus doprava 850 Kč.
Zubar mi na prohlidce rekl, ze mam uplne nalestene vyplne, ze je videt, ze se o zuby staram :)
Moderna pro moji babičku a Martin Půta.

Sweet Potato
To je hezký!
Asi už bude jaro, tvrdí růžový keř
.

Nevím kam to dát, tak třeba sem:
Není to vtip, ale dneska sonda Perseverance přistane na Marsu a vy můžete být u toho - spolu s komentářem Tomáše Přibyla a Dušana Majera. Dušana Majera znám z přednášek, zná toho hodně a umí to dobře podat. Kdo se zajímáte o vesmír, doporučuji.
Torrah Budeme u toho!
Torrah díky, to bude dobrej vecernicek! A preposilam odkaz synovcum. I když oni mi určitě sdělí, ze už to DÁVNO vědí
Tchibo má slevy, ale ty vánoční svíčky s klipem co má Sweet Potato už jsou pryč.
my budeme taky u toho. Jsem zvědavá, zda se podaří posadit tu sondu bez toho, aby ji roztřískali o povrch. Budu držet palce moc.
Radost mi udělala knížka, která se po padesáti letech úplnou náhodou a po mnoha oklikách ocitla zpět u nás doma. Vše odhaleno díky věnování uvnitř.
Torrah taky chci být u toho, nesmím zapomenout!
Stará existence Tuším zajímavý příběh. Prozradíš prosím víc?
Sweet Potato Není to teda žádný detektivní příběh, spíš hodně milé pro nás zúčastněné...
V r. 1971 věnoval tatínek mé sestře za vysvědčení knížku Srub u jezera (dle věnování uvnitř). Ta ji pak asi půjčila naší sestřenici do jiného města a tam zůstala. Sestřenice se pak vdala, přestěhovala, a knížka putovala s ní. Po mnoha letech sestřenice ovdověla a stěhovala se na druhý konec republiky. Nechtěla sebou vláčet spoustu věcí a tak mj. probrala knihovnu a spoustu knížek mi přenechala. Já jsem je zhruba protřídila, něco odnesla do knihobudky, něco věnovala dalším a zbytek si nechala doma. A zrovna včera hledám něco ke čtení, přehrabuji se v tom, vidím Srub u jezera, říkám si, jestlipak je to ono, co jsme kdysi v mládí četli...otevřu a tam to věnování.
Na tu knížku jsme samozřejmě během těch let zapomněli, o to milejší to bylo. A i zvláštní, jak se po těch letech a různých stěhováních ocitla zase zpět. Přitom to není žádná vzácná nebo drahá kniha, aby to někdo opatroval jako oko v hlavě.
Stará existence to je ale moc hezký příběh :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.